lev loppan vettja! :)

tänkte att jag skulle slänga in ett kort inlägg nu innan micke och malin och barnen kommer hit och hälsar på :P
vi var i övik idag mitt på dagen, och har nästan nyss kommit hem :) så snart kommer de hit och kollar på lägenheten en snabbis, sen ska jag iväg och jobba om 45 min =) jag och veronica ska leva loppan med gamlingarna ikväll :P lär bli en ganska skön kväll på jobbet tror jag =)

kanske händer att det kommer en liten uppdatering ikväll också, efter att jag slutat =)


congratz malin!! :D

idag har jag faktiskt haft ett liv, därav dålig uppdatering :p
dagen började tidigt.. vaknade första gången imorse kl. 5, sen halvsov till strax efter 6 när jag klev upp för att sedan åka till jobbet till kl. 7 =) kändes väldigt bra att äntligen få jobba igen =) jobbade till halv 1, sen hem och åt lunch, sen kom Jenny, så jag klippte henne medan Vickan (Jennys ihärdiga chaufför) satt och lekte med lillan =)

sen blev det middag och massa tv, och nu är det final på let's dance! VÄLDIGT VIKTIGT!

nu ska jag återgå till finaltittandet!

over and out!

jobbajobba!

chris har kommit hem, vi har handlat och träffat Jenny och bestämt tid för klippning! =) så hon kommer hit imorgon efter att jag jobbat (sant, jag ska jobba imorgon också!!!! :D) så ska vi ta tag i hennes långa kaluffs :)

de ringde även och ville att jag skulle jobba på attityd under sommaren, men är redan tyvärr bortlovad till annat jobb, så det blir inget av med det.. på nåt sätt känns det skönt att inte ha nåt helfast nu när jag går ut.. vikariejobb passar nog ändå mig rätt bra tror jag =) vill ju läsa vidare sen också, så det kan vara bra att inte ha ett fast jobb som jag sedan måste avsluta pga studier, så då är det nästan bättre att kunna jobba lite då och då när jag pluggar och så :)
men ska ivf bli skönt att slippa sitta i skolbänken efter sommaren :) har räknat ut att det bara är 11 veckor kvar tills jag tar studenten! IDAG är det 11 veckor kvar! omg? :P längtar ärligt talat tills jag inte har ett tvång på mig att inte gå till skolan mer! (förrän jag ska börja om och plugga igen vill säga) ska bli skönt att slippa skolan och bara få jobba lite =) inte ha några läxor eller hemuppgifter eller ha den där betygspressen på mig :)

men ja.. nu ska jag sluta svamla och ta tag i nåt viktigare :p

tidig morgon

klev upp i relativt bra tid idag måste jag säga =) skulle till vetrinären vid 9, så det var då bara att kliva upp! var inne med lillkatten om magen och en eventuell sterilisering, och det gick relativt fort! han kände lite på magen på henne, men sa att det skulle bli bra, sen blir det inte sterilisering förrän om ca 2 månader, eftersom hon är så liten än så länge.. de brukar ju i regel sluta växa efter första löpningen, och eftersom det inte inträffat än så väntar vi ett tag till =) har fått en dundermedicin nu så hon ska bli bra också =) och Gunilla på katthemmet är så snäll, köpte pulvret (225:-) och kattmaten till oss =) gulligull! =)

och idag ringde de från jobbet också, så ska få jobba imorgon också! skönt att få dra in lite pengar igen! så istället för en dag jobb så fick jag 2! underbart! mina gamlingar <3 :D så imorgon börjar jag jobba kl. 7 så då blir det verkligen till att kliva upp tidigt! men det är bra att jag vänder tillbaka dygnen.. har varit alldeles för dålig på det här med dygnsrytm nu när jag bara har varit hemma och inte gjort ett skvatt!
jag är faktiskt väldigt sugen på att gå och köpa ett träningskort, men samtidigt är jag otroligt omotiverad.. och ska faktiskt medge att jag är rätt pank också, så det får nog vänta tills lönen kommer i april istället! får ta och äta upp mig lite först så att jag är beredd på träningen :P måste ju ha nåt att göra till muskler också =)

tror jag ska ta och tvätta lillans filt nu, sen dra en repa med dammsugaren igen.. blir så fort dammigt, och det är faktiskt lite äckligt om jag ska säga det själv ;p

ännu en hockeykväll!

fika, hockey och middag x2! min dag helt enkelt =)

imorgon ska jag till vetrinären med lillkatten =) göra lite tester, och förhoppningsvis också en sterilisering, får se imorgon vad vetrinären säger.. finns ju en risk att hon är för liten också :p
hon ligger på min rygg nu också och myser! <3<3

uppdatering kommer imorgon!


aktiva bloggskrivare?

vart har ni tagit vägen? måste säga att jag har några bloggar på min lista som jag läser dagligen, men nu var det typ.. 2 som uppdaterat!? hur kul är det egentligen? :( väldigt besviken.

ja, vad ska jag hitta på en dag som denna då tro? känner faktiskt bara för att ta det väldigt lugnt (som jag gör precis alla andra dagar).. egentligen skulle jag behöva köpa ett träningskort, men ekonomin säger ifrån litegrann.. så jag får lägga undan tills nästa månad istället =)
jag ska ju bli biffen, så måste ju träna också.. annars blir det bara slappslapp av hela mig :P

later!

wopido!

tisdag kväll och inget intressant för dagen att rapportera om :p känns inte som om min dag har varit tillräckligt intressand för att andra ska ta del av den :P

jobbijobbijobb!!

det där med trackning funkade faktiskt bra! =) fick tag på en lärare som också hittade mina saxar, så ska åka ner om en timme och hämta dem! Tack! =)

sen kort därefter ringer de från jobbet och vill ha mig att jobba! TACK!!! det kom välbehövligt! har inte jobbat sen i början av januari, så har varit lite tärt med inkomst måste jag säga! men nu jäklar! hoppas bara att det kommer mer jobb nu så att det inte är en engångsföreteelse! (det tycker vi inte om)

har just kommit ut ur duschen och alla dess bestyr med hudlotion dit och fixa håret dit! sköntskönt! har egentligen ganska tråkigt nu, så vet inte vad jag ska göra :( tror jag ska ta och dra i mig en sen lunch. kände alldeles nyss hur hungrig jag var :p så det blir väl nästa sak att pricka av på listan för dagliga bestyr!

over and out!


svara? :(

sitter och ringer febrilt ner på skolan för att kunna hämta mina saxar, men får inget svar! :( blir tokig om de inte är där! har lärarna också lov hela den här veckan? det har de väl inte?:(


hm.. ska försöka ringa dit igen lite senare.. ska ringa vart enda nummer jag kan på hela skolan (typ 2) och tracka tills de svarar.. hoppas att det funkar =)


måste även säga grattis till mig själv som vaknade FÖRE 11 idag =) 10:10 stod klockan på när jag bestämde mig för att kliva upp! men nu vet jag inte vad jag ska göra :( blir väl ett uppdrag i bp! :D

hockeykväll och pizza!

vad hör inte en hockeykväll till om inte pizza? :) har just tryckt en amerikansk från casa della pizza nu =) mycket gott, mycket mätt! var som sagt och kollade på hockey hos chris föräldrar tidigare, och det blev inte gamla vanliga fikat, utan fruktsallad och grädde!!!  mumma! =)

nu ska jag kolla på 100 höjdare sen gå och lägga mig! hoppas jag kan somna lättare ikväll ivf!

fika ikväll? :D

heeela min dag kan man ganska kort sammanfatta: bp3! men jag har faktiskt tvättat också! =)
ska till chris mamma och pappa snart och kolla på hockey också snart.. (måste kolla på timrå :( ) hoppas till 100 på fika! men det brukar vi ifs alltid få, så oroar mig inte direkt överdrivet ;p

11:41

Godmorgon! tog mig en liten sovmorgon idag också :) väldans skönt måste jag säga =) kan ha varit för att jag sov så dåligt inatt och inte kunde somna igår.. beror säkert på fullmånen..

gulle kommer nog snart hem på lunch också.. hoppas jag! skulle vara trevligt med lite sällskap =)


godnatt cybersverige!

tihi, jag har snott chris dator och ligger i sängen, redo för ett par avsnitt av 2½ men :) nu kommer söte också=)


?

jag är hyperaktiv och förjävla jobbig. svider i ögonen för att jag skrattat så jag har grinat x3 ;p
chris blev less :(

förjävla mätt :s

fy tusan! nu är jag riktigt fullpackad med både det ena och det andra! har ätit middag idag så jag skulle kunna föda tre personer ikväll tror jag. dessutom har jag tryckt i mig massa godis också! men vad är inte påsken utan dess mat? isf är det väl julen som är mer en ät-massa-mat-högtid, men för mig fick det bli påsken istället =) jobbar på ordentligt för att balklänningen ska sitta som en smäck till sommaren :) ska försöka få tag i balbiljetter snart.. måste kolla när de börjar sälja så jag kan få tag på en. ska prata med carro också så vi kanske kan försöka fixa ihop oss lite :)

nu blir det åter till filmen igen =) det är ju "the tuxedo" på tv ikväll. bjuder mig på skratt :D

Påskmiddag!

Har just kommit hem från en påskmiddag hos mormor och morfar. Mycket gott måste jag säga att det var! tryckte i mig 2 bitar kyckling, 2 skivor stek, massa köttbullar och potatis, kalvdans och godis och lite kakor till efterrätt! som ni hör så jobbar jag på bra med att gå upp i vikt, och förhoppningsvis så ger det resultat också! funderar på att gå ner på spegeln och köpa ett träningskort också så jag bygger lite muskler också (eftersom det skulle behövas). är för tillfället svag som en jag vet inte vad.. kan inga svaga små djur som jag kan referera till :P

nu sitter jag bara och väntar på att chris ska komma hem från jobbet.. han slutade för 5 minuter sen, så hoppas att han kommer snart =) det skulle ju inte vara helt fel :) blir väl antagligen en middag till ikväll innan dagen är till ända.. sen måste vi ju göra slut på våra tre påskägg också som vi samlat på oss under helgens lopp!

nu ska jag spela bp, tjingpling!

påskdagen!

igår gjorde vi en trevlig middag hos mamma och pelle =) fick flygande jacob, mumma! ;) sen gick vi till soffan och kollade på postkodmiljonären, läste frågor för varandra ur "veckans värsta"-spelet, kollade på sing-a-long och kastade pil. gick inge vidare för mig om man kollar placeringen.. 2-2-3-4 :P ingen förstaplats för mig inte!!! :(:(

nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag =) mamma kommer och hämtar mig om typ 2 timmar och då är det dags att åka till mormor på påskmiddag! fy bubblan vad jag ska äta känns det som! mat är gott, namnam!

P&K!

efter en fika på stan!

har just kommit hem från stan nu, och visst tusan var det öppet som en vanlig lördag =D träffade chris mamma och pappa på åhlens, sen gick vi och fikade på kanalkaféet också :) tog en räkmacka och en trocka, men eftersom jag inte äter räkor så måste det sett rätt kul ut när hela assietten var full i räkor efter att jag var klar =) men ville ha en tekaka, och det var dessutom ägg på, så då brydde jag mig inte så mycket i att det var räkor på :p de var ju lätt att ta bort, så det var inga problem :p

nu sitter chris och äter kycklingpaj och baugette innan han ska tillbaka till jobbet igen. (10 min till) =(
sen slutar han kvart över 6, och då ska vi åka till mamsen och pelle på middag =) hoppas på nåt gott! men är inte tveksam till att det inte kommer vara det heller =)

nu ska jag spela bp3 nanana! ska klara av att besöka varje stad i hela spelet har jag bestämt, och ska klara vartenda yrke så jag är den mest allmänbildade person ni någonsin sett! :D

znaark?

fy vilken jobbig natt! vaknat flera gånger :( först var det lite batteri på telefonen vid 4, så den skrek och gnällde, sen vaknade chris typ.. halv 8! låg och vred och vände och självklart vaknade jag också av det! usch vad less jag var! ville verkligen sova mer! sen har jag vaknat av och till mellan halv 8 och 10 när jag äntligen kände mig någorlunda utvilad för att kliva upp.

nu funderar jag på att dra på mig några kläder och sen gå ner på stan =) vart så sugen av någon anledning! men det är väl bäst att passa på nu, eftersom de säkert har andra öppettider bara för att det är påsk. undra just om de öppnar 12 eller 10? :p

ne, nu ska jag klä till mig lite sen strosa ner på stan :)

tack för idag!

ansträngande dag idag måste jag säga :) först över 3 timmars bloggdesign, sen 3 timmars matlagning :) chris mamma och pappa var här och åt middag och jag gjorde helstekt fläskkarre och potatisgratäng, och det blev uppskattat måste jag säga :) blev bara litegrann kvar som jag kan äta till lunch imorgon, och det var väl tur det? =)

imorgon är vi bjudna på middag hos mamma och Pelle, så får se vad vi får för gott då :) ska bli spännande =)

har just kollat klart på lets dance nu, och är så glad att tony och annika gick vidare, helt klart mina favoriter! hoppas att de vinner nästa vecka när den stora finalen är =)




måste också passa på att rekommendera er om h&m's boxertrosor! 3, betala för 2 med snygga tryck! JAG DÖR! skulle kunna leva i dem! bästa köpet på hur länge som helst skulle jag tro! grymt nöjd. Tack H&M!

tadaa! :)

äntligen relativt klar med layouten nu! =) är rätt nöjd faktiskt måste jag säga, så hoppas att den uppskattas :)

nu ska jag hoppa in i duschen sen börja förbereda maten :) fick extra personer på middag ikväll :)

långfredagen!

god förmiddag och glad påsk! långfredagen idag, när jesus blev kosfäst och hela den baletten.

solen skiner över lilla härnösand för dagen, endast ett tunnt tunnt molnlager på himmeln som tillåter solen att skina igenom med all sin kraft nästan! Gud vad skönt med solsken! synd bara att det är så kallt :( kollar ut genom fönstret och ser 3 påskkärringar också som är ute och tigger godis =) vad gulligt=) tror faktiskt inte att jag var ute och gick nåt sånt när jag var liten.. var inte så mycket för det tror jag.. var inte ute på halloween heller, men det tycker jag mest bara är meningslöst. vet egentligen inte vad jag har emot det, men tycker det är lite oförskämt att tigga :P

tro vad jag ska hitta på idag då? chris jobbar till kvart över 6, så fram tills dess får jag väl roa mig själv, kommer säkert bara bli så att jag sitter inne och spelar bp :p skulle egentligen behöva städa resten av lägenheten också. dammråttorna under sängen har blivit till en liten koloni, så funderar på att dra en razzia med dammsugarn där och utrota dem :P haha, ser nu hur hemskt det låter, men det är ju tur att det bara är damm och inget annat :D

Glad Påsk! (och ät mycket godis, för det ska jag!)

äntligen dagens uppdatering!

nu ni kommer jag med en riktig tillfredställelse här - EN UPPDATERING!! :D

dagen började med en sovmorgon (välförtjänt faktiskt!) sen slappslapp framför datorn och bp3! grym nu! har massa saker jag kan lägga in i mitt cv nu ;) sen åkte jag och chris hem till mamma och hämtade min andra sax (eftersom jag så bra hade glömt mina på skolan) och efter det blev det lite handling:) åkte även hem till hans föräldrar och hälsade på :) hans morfar var också där och redo för 90årskalas :) de kikade på bilen och blabla, sen åkte jag hem och klippte fanny och chris för att tvätta bilen, kan säga att den var förjävla skitig :p

klippte ivf fanny och pratade lite, sen har det varit mer slappt :) fikade med chris och kollade på csi och så, sen åkte han och jobbade igen =7
sen han åkte har jag mest bara spelat bp.. men har också varit väldigt duktig och dammsugat och skurat i badrummet och diskat =) nu ska jag ställa mig och laga mat för plutten kommer vara jättehungrig när han kommer hem från jobbet :P

godmorgon sverige!

igår fick jag äntligen backpacker spelet :) tyvärr så var det assvåra frågor så åkte ut på en gång hela tiden :(

jag tror dessutom att jag håller på att bli sjuk :( snorar som tusan och är tjock i halsen :( orkar inte vara sjuk när det är lov, det är inge kul! :( sen nu är det bara två veckor kvar tills jag är i åre och glider i backarna! =)

nejni! ska jag kanske ta och köra backpacker? :D - ja!

uppdatering

ledsen för en kort uppdatering för dagen, men lovar er trogna läsare mer imorgon istället :)

jäkla skit, jag glömde mina saxar på skolan igår :(

illamående

fy tusan vad jag hatar att må illa, man vet inte vart man ska ta vägen liksom.. hungrig, men ändå inte.

nu ska jag glo på tv, tjing!

22:37

det blev tillslut filmen på 3an, fastän jag sett den flera gånger ;P

men back to the movie! nattinatt!

måndagkväll

snön faller fortfarande över härnösand och har gett ett stort snötäcke överallt. dessutom blev jag akut jättehungrig så nu blir det nudlar och tv, har lite beslutsångest om vad jag ska kolla på. filmen på 3an, house på 4an eller den nya serien på 5an? kommer väl förmodligen att zappa fram och tillbaka och inte kolla riktigt på nåt av det. typiskt mig :7

"välgörenhetsjobb"

har just kommit hem från jobbet nu :P eller, kan nästan inte kalla det ett jobb heller :p man kallar ju inte det för jobb om man åker och tränar ett lag i fotboll, så blir ett välgörenhetsjobb kan man säga :p

egenvård på skolan idag också! måste säga att det var hur skönt som helst att få bort den där hemska utväxten! sen efteråt så passade sandra på att locka mitt hår också, och det var då väldigt uppskattat när jag kom hem till sötisen sen :) ska nog permanenta mig så jag alltid har lockligt hår eftersom det är så omtyckt :)

tro vad man ska göra nu tills söt kommer hem och underhåller mig om en timme? kanske.. tv? som vanligt :p

22:17

dags att säga godnatt nu! ska ta och borsta tänderna, och sen kika lite mer på 100 höjdare, sen är det sovadags! ska bli skönt! :)

imorgon har vi egenvård på skolan :) äntligen försvinner den hemska utväxten! Sandra ska mecka :D

Nattinatt!

voilá! :)

som ni kanske ser har jag varit duktig och lagt in lite reklam på min blogg, så gå gärna in och kika vettja :)

(anade att det var mest tjejer som läser min blogg, så försökte anpassa min reklam därefter)

trött dag

lyckades inte försova mig som jag hade trott, däremot hade jag jättesvårt att somna igår. låg och vred och vände och visste inte vart jag skulle ta vägen. men tillslut somnade jag, och gud vad det var skönt! :)

prov idag, som jag sa. permanentrullningen gick väldigt bra tycker jag, lyckades rulla hela huvudet på 45 min :) däremot har jag inga kommentarer att ge på formblåsningen. vet inte vad jag höll på med, men bra gick det ivf inte! känns dock inte som att jag bryr mig övermycket heller, med tanke på att jag har så mycket tid på mig att träna upp tempot på. 6 dagar i april som är schemalagt, plus att jag dessutom har torsdag-fredag på det som jag kan träna på, så tror inte att det ska vara några större problem. Ifs tror jag inte eatt jag förstått än hur hårda de är på bedömningen. känns på nåt sätt som om jag tar det lite med en klackspark. måste väl få någon typ av inblick i hur stort det är egentligen :p

sitter och tittar på 2½men för tillfället, helt nya avsnitt, underbart! =) har dessutom en katt här som springer runt benen på mig och tittar konstigt på mig, vet inte vad jag har gjort :(

ne, ska greja med annat :)

slut på söndagen

nu är denna söndag över också. upp som vanligt imorgon för provdag, permanentrullning och formblåsning står på schemat! :) dock så är provtiden bara 1½ timme så vet inte vad vi ska göra de övriga 4½? säkert egen planering som vanligt. det börjar bli ganska tjatigt nu måste jag säga. förstår nu vad Sandra menade när hon var så less innan sportlovet ;P men har man det 2 dagar extra i veckan, så blir det faktiskt lite träligt efter ett tag, men jag ska inte klaga faktiskt :p

chris sitter och gnäller lite på gh nu, och snart ska man väl gå och lägga sig och sova också. inte för att jag kommer somna, men man kan ju hoppas på det bästa :) ska försöka få igenom att vi ska kolla på ett par 2½ men innan vi somnar också :)

telefonuppdatering

sitter för tillfället och lyssnar igenom soilwork's olika album för att komma på om det är några låtar som kvalificerar in sig tillräckligt för att få en plats i min telefon. känner att det var dags att lägga in lite nytt där, har inte uppdaterat på säkert 2 månader, så är halvless på låtarna där :p

och här sitter jag och svullar i mig massa godis. tycker jag äter som en häst, och vill att det ska synas på en gång, men det gör det ju inte ;p tar ju ett tag för kroppen att lägga på sig lite ;p tror jag ska börja träna också, när jag nu ska ha tid med det. känns knappt som om jag hinner, med all skola, jobb och så.. men ska inte sticka under stolen med att jag behöver träna, för det gör jag :p

ne, nu ska jag kika lite på internet efter en studentklänning :)

justja!

kanske är nämnvärt att jag vaknade av att det ringde på dörren och jag klev halvsovande upp och öppnade och två små tjejer ville sälja kexchoklad och kola, och jag tackar nej?! får jag bli dummare!? jag vill ha kexchoklad :(

sleepy sunday

jäkla skit! sov över imorse, så nu kommer jag inte vara ett dugg trött ikväll när jag ska lägga mig och jag kommer somna sent och vara jättetrött imorgonbitti och förmodligen försova mig. Och vi har prov imorgon! baaaah! lycka till till mig själv säger jag då!

tydligen så har jag pratat i sömnen inatt igen. och chris tycker alltid att det är lika roligt :)
inatt har jag t.o.m. sjungit någon ramsa (fråga mig inte vilken) samt sagt att wii-dosan var omringad av poliser i alla hörnen :p har inte en aning vart jag fick det ifrån, men det är faktiskt lite roligt att lyssna på vad man sagt när man inte själv vet :)

idag blir en lugn dag har jag planerat! ska sätta ihop allt till projektrapporten (har mallen i ett dokument och texten i ett annat) men det lär inte ta så himla farligt med tid :) sen planerar jag att fetta ordentligt också! =) alla tjatar om att de ska gå ner i vikt för att komma i balklänning/studentklänning osvosv, men inte jag! har en klänning, som är hur fin som helst och är väldigt lik det jag hade i tanke. Problemet är bara att den är aningens för stor, så nu ska jag svulla till ett lagomt resultat så jag inte måste sy in den eller nåt :) mest praktiskt om den kan vara så mycket i orginal som vanligt, med tanke på att den inte ens är min, utan lånad. Invecklad historia det där, så tänker inte gå in på det heller :p

nej, nu är det dags för projekt!

veckans roligaste

.. efter björn såklart, men det ligger då inte långt efter!

då var det avgjort!

Charlotte gick vidare till Belgrad, och senast hon gick vidare vann hon ju hela baletten, så vi håller väl tummarna för det nu också! :) Tyckte ifs att Sanna Nielsen var bra också! Rös i hela kroppen när hon sjöng och blank i ögonen :) Huvudsaken för mig var ivf att inte Chricka Sjögren eller Frida gick vidare så jag är nöjd! hade egentligen ingen huvudfavorit, så nästan vad som helst hade kunnat ge mig ett bra resultat.

Måste ju dessutom ge beröm till Björn Gustavsson för dansen, dikten och DirtyDancing-lyftet. Karln är inte riktigt frisk när han håller på sådär, men visst tusan är han underhållande! :)



har just roat mig med att fylla i en lista på bilddagboken nu. känns.. nyttigt? :) måste bli bättre på att uppdatera där känner jag, men eftersom jag är så dålig på att knäppa massa kort får det bli veckor gamla kort med korta eller långa listor under :p uppdatering som uppdatering, eller hur? bloggskrivare förstår! mest uppskattat med uppdatering tror jag :)



Och modo? 6-3 förlust? Vad håller ni på med? Men Wernblom, bra crosschecking. och johan andersson din lilla tönt, åk ut och grina till tränaren och spela sen i nästa byte? skärp dig och sluta filma :p vi ser rakt igenom dig!


men.. söndag imorgon.. måste verkligen göra klart projektrapporten nu, annars ligger jag risigt till :p det blir gjort imorgon, det kan jag lova! måste även nämna att jag kommer vara nörd på påsklovet och spela backpacker3! :) beställt idag, döm mig inte! jag dömer inte er som spelar WoW heller =)

Puss och kram!

ensam lördag

ja, som ni kanske ser har jag påbörjat en makeover på min kära lilla blogg. tyvärr hade ps gått ut, så fortsättningen kommer senare =) älskling skulle försöka fixa så det fortsätter att fungera. men det blir nog inte förrän ikväll, eftersom han jobbar på övertid idag. dummadumma billån som tar min plutt till jobbet istället för hemma med mig! =/ men vad gör man inte? :p

var ju som sagt en väldans kortvecka på skolan, bara torsdag och fredag så var det helg igen. mycket skönt måste jag få säga! :) i torsdags kom mamma ner och klippte sig på skolan, och det gick väldigt bra! =) hon blev nöjd, och jag också, för jag fick mvg på klippen nanana :D sen igår var det bara jag och ann i salongen eftersom 1orna som är där egentligen hade praktik. mycket skönt må jag säga! tycker att de är lite för högljudda för min smak, men vi var nog sådär i ettan vi också, så ska väl egentligen inte klaga ;P
och nu är jag så glad också för nu har jag alla mina modeller som jag behöver till gesällen :) det var kort fest som jag inte hade någon modell till, men nu delar jag och ann på samma modell :) hon ska få färg i håret av ann, och en inläggning av mig! :)  generöst, eller vad säger ni? :) nu gäller det bara att komma på en bra frisyr som passar, eftersom hon är ett år yngre än mig så kan man inte göra värsta tantfrippan :p stil och form spelar ju in det också. men det löser sig förhoppningsvis =)

och melodifestivalen ikväll. vad ska man säga? ska man tänka smart på vilka som har störst chans ute i Europa så måste jag nog säga att det är BWO. de har ju många fans där i öststatsländerna, så hoppas svenska folket tänker på det när de röstar om de vill ha hela tävlingen i sverige nästa år :) tror dock också att Charlotte har en rätt stor chans att vinna hela baletten. men, det brukar ju sällan visa sig att man har rätt när man bara sitter och spekulerar, så det är bäst att man håller tyst nu innan resultatet ;P
så, som ni kanske förstått så blir det hemma kväll med massa godis i soffan och melodifestival ikväll. Sen visas ju hockeyn på kanal 9 ikväll, så det blir till att se den också! och nu tycker jag faktiskt att modo ska rycka upp sig litegrann! 2 förluster i rad mot timrå är ingen hit. det gäller att lägga in spurten nu om resultatet ska bli samma som ifjol. håller tummarna för att timander får spela nu, och att krizan tar och meckar ihop ryggen så han också kan spela!
nej nu ni, så ska jag hitta på nåt annat=) hoppas att backpacker3 snart är klart! =) varvade nyss csi4, så måste ha nåt att roa mig med här i min ensamhet denna tråkiga lördag:p

min sista dag på lovet

är idag. jobbigt känns det. men det är inte långt kvar nu tills nästa lov så jag ska inte klaga :) går ju trots allt bara tors fre denna vecka och mån-ons nästa så är det 1½ veckas lov sen igen =) och efter det bara mån-ons så åker jag och min plutt till åre tors-sön!

känns som om jag missar sjuhelvetes mycket skola och gesällträning, men.. what to do? det är ivf bara 8 veckor kvar till gesällen nu. den här tiden om exakt 2 månader har jag gjort den klart! 2 månader är ju typ ingenting! kanske är så att man ska börja oroa sig lite nu och lägga in slutspurten?
jaja, ska kolla på skolan istället efter lärare som kan ställa upp som modeller! lättast så eftersom jag är i salongen 4 dagar av 5, så borde nog inte vara allt för svårt att få dit någon tycker jag! =)

imorgon ska jag klippa mamma på skolan också! känns som om hon längtar som tusan. hon klagade massa igår när jag hjälpte henne rensa på vinden! hittade btw massa roliga gamla saker och böcker som mamma och pappa läste när jag och per var små! så de har vi sparat nu så mina framtida barn också får höra =)

ne, ska man vara lite aktiv på greys fronten kanske? :)

söndagförmiddag

nu var det några dagar sedan jag  skrev igen måste jag erkänna. Torsdag var det närmare bestämt.
tycker synd om alla som måste åka tillbaka till skolan igen imorgon efter sportlovet faktiskt. själv ska jag inte dit förrän på torsdag. Studiedagar och hemmajobb är inte fel det :)

i fredags var jag äntligen och gjorde min tatuering som jag velat göra några år :) måste säga att jag är mycket nöjd över resultatet! sen igår var jag och chris hos hans föräldrar och värmde upp huset, kollade på hockey och åt tacos :) De skulle komma hem från Frankrike, så var där och förberedde huset så de inte skulle frysa till is när de kom innanför dörren :P Kollade även på melodifestivalen, och det kändes väldigt skönt att Nordman kunde slå ut Carola, det var på tiden att någon satte henne på plats :) det kan liksom inte alltid vara hon som vinner, eller hur? :)
Sen igår agerade jag taxi till lillebror också :) skjuts dit vid halv 8, sen hem vid halv 12, rätt tidig kväll, och det är jag tacksam för :)

Idag händer nog absolut ingenting. Chris föräldrar skulle ev komma hit, så får se om det är middag eller fika de förväntar sig. Sen kommer Mamma och Pelle hem från Stockholm idag också, Pelle lyckades dra med mamma på båtmässa :p
Får väl se hur det har varit =) ska ta och ringa och prata med henne lite senare :)

gh nu!

det börjar lika nåt!

här sitter jag, i chris alldeles för stora mjukisbyxor och med en tröja som egentligen skulle legat i tvätten vid det här tillfället. Men jag har gjort stora framsteg nu under dagen, jag har städat sovrummet, lagt alla kläder i tvätten eller vikt ihop dem, dammsugat hela lägenheten och fyllt de två första maskinerna med tvätt. Det känns bra!

Jag funderar på om jag kanske ska gå och duscha nu så jag får slänga de här kläderna i tvätten och ta på mig nya, för det skulle verkligen vara skönt!
Sen tror jag att jag ska fortsätta med tvätten också. Skulle vara bra att få det halvgjort så vi inte måste hänga upp massa blöttvätt i hela lägenheten.

Men först ska jag nog diska, för det är ett stort berg, och vi har inga rena glas eller bestick.

beautiful morning!

Fint väder även idag. Såg lite grått ut när jag vaknade imorse, men det klarnade till sig :) var faktiskt ute på en prommenad efter frukosten också! det är inte så vanligt, så jag är stolt över mig själv :)

Har dessutom också tittat på 2 greys nu på morgonen. Har egentligen inte tid för det, men kände att jag var tvungen :D Ska städa ihop alla kläder i sovrummet. Ser knappt golvet på min sida sängen för alla kläder :s sen tror jag att jag ska dra en repa med dammsugaren också. Var ett tag sen måste jag säga, så idag är det dags! Sen när det är gjort tänkte jag ta till krafterna och vara extra duktig och börja på slutrapporten till projektarbetet.

Wish me luck!

17:22

Vad har jag gjort av min dag idag, den soliga dagen jag vaknade upp till? Jo, detta: Kollat igenom 4 avsnitt av greys anatomy, med ett kort uppehåll för att se en glimt av Rachael Ray mitt på dagen. Jag har varit väldigt aktiv på bilddagboken för en gångs skull. Jag har dessutom lagt ner nästan 30 min på att fylla i en lista, som jag så sällan brukar ägna min tid åt. 
Nu är plutten hemma från jobbet också, berättade hur viktig han hade varit på jobbet idag, möte med säljchefen idag, väldigt viktigt, och imorgon ska han på möte med reklamationsnämnden, väldigt viktigt, sådär viktigt så man inte finner några ord! :D Han är helt enkelt en viktig person på sitt arbete. Synd bara att han vaknade imorse med ett jättestort liggmärke i håret på höger sida :D Tyckte det var bara lite roligt med tanke på hur viktig han är :D

ne, nu ska jag vara väldigt osocial igen och kolla på ett till greys medans min älskade sambo lagar mat till mig! :) jag måste ha varit väldigt snäll :)

utvilad

säg god morgon till denna solprydda dag och klarblåa himmel!

Där har ni min poesi-känsla för dagen. vaknade för en timme sen ungefär. känns lite tidigt att kliva upp sådär när det är lov, men kan inte sova mer än så! fattar inte! brukar ju vara den som lätt sover 10 timmar i sträck om jag inte har en tid på morgonen att passa. men nu har jag inte det, och tycker att jag borde kunna sova liiite längre nu. unna mig det för att det trots allt är lov :)

sitter här framför datorn med massa godis jag köpte igår (man är väl inte dum, man måste ju bunkra upp när man får tillfälle?) och idag måste jag faktiskt säga att jag mår bättre än gårdagen! kan bero på att magen läker finfint =) nackdelen är bara att det klias som tusan under tejpen, och jag får inte ta bort den förrän i början på nästa vecka :s

ne, nu ska jag väl göra som alla andra lediga dagar hittills, kika på greys, sen kanske lägga upp lite bilder på bilddagboken. vet att jag har varit OERHÖRT inaktiv, men har helt enkelt inte orkat koppla in kameran eller telefonen i datorn för att föra över :p men idag, då jäklar ;)

ahlgrens bilar - sursockrade

lugn kväll ikväll. Skönt, för känns som om det behövdes :) lagade mat, spaghetti och köttfärssås, kollade på csi medan vi åt, och sen har vi just kommit hem från en promenad till ok för att köpa lite karra =) tyckte att det skulle vara lite småspännande att prova de nya bilarna ahlgrens har kommit på =) måste säga att de inte var helt fel! smakade som vanligt men med lite mer.. känsla eller vad man ska säga :p äh, ni får prova själv istället för att jag ska försöka förklara min smakupplevelse =)

nu ska jag kolla på slutet på house och se hur det går för de gifta syskonen :)

stora framsteg?

Grattis till mig, jag har klarat dagens (för mig) största utmaning, gå upp och ner i trapporna utan problem! :) kanske inte är så stort för er andra, men de senaste dagarna har jag behövt hjälp med något som ses som så självklart. Ta på och av skorna, torka benen efter en dusch eller gå i trappor. men jag är stolt nu över hur fort jag lyckas återhämta mig. Sedan är det bara de där stora sakerna kvar.. gå på skolan en hel dag utan att somna flera gånger om (vilket jag gör nu när jag är hemma på dagarna) och så där :)

ne, mer greys nu! so long suckers! ;)

godmorgon!

har inte sovit bra alls inatt känner jag. Vaknade säkert 5-6 gånger för att jag behövde vända mig. drömde olika konstiga drömmar också. klev upp vid halv 10, men vad ska man göra nu då? finns inget att se på tv, säkert ingen som är vaken och vill ha en pratstund och chris är på jobbet! :/

ne, nu ska jag ta och knapra lite alvedon och kolla på greys tror jag. finns inget vettigare att hitta på :p

trött och billös?

Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag är nu. ändå har jag inte haft någon dygnsrytm sen i lördags, har sovit lite när jag vill, dag som natt. men ändå känns det som om någon har tryckt i mig sömntabletter för flera veckor, men icke! :P är väl kanske just det faktum att jag inte har haft någon ordentlig nattsömn nu på några dagar som gör att jag är så trött.

Tog mig ivf en mycket skön och välförtjänt dusch ikväll! Chris var snäll och torkade mina ben och fötter eftersom jag inte når dit ner :p tog även bort förbandsplåstret, och hela naveln var övertejpad :p så såg inte riktigt hur de har lagt snittet som. jag hoppas ju att de gick in i naveln och gjorde hålet, istället för att göra det under. Men man vet ju aldrig. Det blir en trevlig överraskning om en vecka ungefär när tejpen lossnar av sig själv. Har köpt tejp nu, och man ska tejpa ihop såret rätt länge så det inte blir ett tjock, fult ärr efteråt :)

Chris har åkt iväg nu.. skulle sälja bilen till en karl som bor på samma gata nästan ;P det är ju bra med tanke på att jag inte orkar gå längre sträckor och inte kan bära nåt ;D toppen! ;) men nä, ska inte klaga! han behöver ju byta bil (som han säger) så han får väl göra det ;P inte min bil så har egentligen inte så mycket att säga till om ;D

nu ska jag lägga mig i soffan igen.. jobbigt att sitta uppe :p

måndag

lov, äntligen! dock kommer det inte vara nåt bra lov:( åkte i lördags in på akuten för magen, och på natten där mellan lör och sön så bestämde de att jag skulle opereras, och det visade sig att blindtarmen var inflammerad, så den tog de bort.
gårdagen finns inte mycket att berätta om.. mamma kom och hälsade på och stannade nästan hela dagen, mormor och morfar var också där, sen på kvällen kom chris när han slutat jobba =) var uppe och gick med rullatorn som en gamling igår, men idag klarade jag mig utan den :) skönt det ivf måste jag säga!
skönt att äntligen få vara hemma nu ivf. även fast magen värker tillsammans med axlarna och revbenen. känns som om de hoppade på mig lite efter operationen också :P

men skönt att de hann ta tag i det innan den sprack, så det ska jag vara glad för :)

Puss!

RSS 2.0