tisdag

Åh, vilken härlig dag det är idag! Solen skiner, och det är varmt och skönt i lägenheten. Och jag måste tvätta.. Tvättkorgen var knökfull och lite därtill så det var verkligen dags.. så man får väl passa på när man är ledig, eller hur?

Dagen består egentligen inte av mycket, utan det verkar som om tvätten tar upp hela min dag.. Hoppas att maskinerna är klar tills 3, för då är min heliga timme med Dr. House :)

Jag har verkligen ett ointressant liv just nu känns det som, så det är inte mycket jag kan skriva om :S Mer än att på lördag har jag och Jennie en kväll tillsammans med Full frys :) Sespusshejdå!

måndag

Ny vecka igen. Känns väldigt skönt måste jag säga! Veckan är fylld som vanligt, och vet faktiskt inte hur jag ska hinna med mig i det hela. Jobbat idag, ledig imorgon, sen jobbar jag ons-tors-fre-lör denna vecka, sen blir det klippning av emma, träningar både måndag och tisdag med paraden, och så ska vi träna må-ons-fre också.. och dessutom är ett besök till farmor inplanerat på torsdag :p Mycket ska göras, så det gäller att planera tiden nu ordentligt :)

Och just ja! Har inte berättat att vi nu har köpt ny soffa.. Tyvärr är det en leveranstid på 6-7 veckor, men det är klart och betalt :)
Det här känns som ett ganska meningslöst inlägg, så jag slutar nu hejdå! :p

torsdag

Idag har varit en rätt lugn dag på jobbet, satt och la lite pussel med några idag, hade lite terapiarbete, annars ingenting. Men dagen har ändå gått fort idag, så det var skönt :) Nu är jag ledig imorgon, och det har jag sett fram emot! Efter att Chris slutar ska vi åka ner till Birsta och han ska köpa nya byxor, och det är inte omöjligt att jag får nåt trevligt med mig hem jag också :)

Nu ska jag kika lite på tv innan Chris slutar och vi ska åka och träna :)

tisdag

Ja, mamma, taklampan måste flyttas, har bara inte kommit så långt än ;p

Nyss hemkommen från jobbet, och det gick förvånadsvärt bra att jobba idag, vet inte alls vad det var. Allt flöt på precis som det skulle, och kände verkligen idag att jag faktiskt är väldigt bra på mitt jobb.

Igår var vi hos Kent och Yvonne och kollade på hockeyn, och vi rensade ur en stor kartong med Chris saker, och hittade massa bilder på honom från när han var liten, och snäppet äldre än så. Väldigt trevligt :)
Åkte hem innan matchen var slut, för de skulle visst spela 3 förlängningsperioder innan de kände för att avgöra, och så länge orkade vi inte kolla =)

Ikväll är det träning, vilket jag ser fram emot. Äntligen har vi egen träning och det känns väldigt bra. Känner mig rätt less på att ha gemensam träning med flaggen nu och vara fröken till dem. Det är jag redan på måndagar, och det känns som om det blir snäppet för mycket att lära en hel drös till program.

Sitter just nu och kollar på katten som nosar på alla sladdar under databordet. Fråga mig inte varför hon gör det -.-

Pussochkram!

söndag - en hektisk dag!

Idag har vi varit minst sagt sysselsatta! Började redan i morse när vi klev upp och skulle börja bygga ihop tvbänken vi köpte på ikea igår + en låda till den. Under tiden bygger jag ihop lådan.
1. Tv-bänken var fel, och passade inte. Vi åker ner till birsta och köper denna gång rätt, åker hem och monterar ihop den.
2. När vi kommer hem och har byggt ihop den rätta tv-bänken och kollar på skenorna till lådan och upptäcker att de är mycket längre än de andra = lådan är fel storlek och är väldigt för stor för hyllan. Kul.

Annars idag har vi, förutom att jävlas med tv-bänken, möblerat om i praktiskt taget hela lägenheten. Tänkte att en bild säger mer än 1000 ord, så det är bättre att bara visa. Och ha lite överseende med att vi har kartongerna kvar fortfarande ;p



Blir ett litet smakprov, enda bilden som någorlunda blev bra, men hoppas det duger :)

Btw, grattis igen till jennie som nu mer är vuxen :)

fredag

Nu är det dags att uppdatera känner jag ;P Har inte alls varit på nåt skrivhumör så det har helt enkelt inte blivit av.
Jobbet går bra, skolan går bra, och igår färgade jag håret.
Syns inte allt för mycket, och det är skitsvårt att få en bra bild på det, så förlåt jennie, du får se hur det ser ut på lördag :)

Nu ska jag plugga klart sen gå ner på stan och fika med Sara :)
Pussokram!

RSS 2.0