torsdag - valborg

Sista dagen i april, nästan maj och vädret är helt underbart! Solen lyser och jag mår :) Tyvärr är det inte så väldigt varmt ute.. bara 5 grader i skuggan, men det är desto varmare i solen, så det är ju tur.

Kom hem från jobbet för lite mindre än en timme sen, och det känns väldigt bra att vara ledig hela kvällen :) Desto värre varar inte ledigheten länge, utan börjar kl 0700 imorgon igen :p men det lär bli rätt lugnt, eftersom jag ska vara i köket bara :)

Nu ska jag ta mig ut på en promenad i solen :)

tisdag

Ännu en ledig dag, och fortfarande inte alls nå bra väder. Vad ledsen jag blir! Men har ivf fått massa saker gjorda här idag, och det känns bra. Var på Erikshjälpen och lämnade av de två tvmöblerna vi hade liggande här, så nu är det lite mindre saker som dräller omkring här. Sen passade vi även på att gå in dit och kolla om de hade nåt intressant, men kände mig inte riktigt på nåt second-hand shoppinghumör idag, så det blev ingen affär.
Efter det åkte Chris och köpte nya sommardäck till bilen på däckpiraten, så då gick jag och Yvonne in på lagerboden under tiden, som ligger vägg i vägg :) Men där blev det inte heller några fynd.. Fick så ont i huvudet av att gå in där, alldeles inrökt och dålig ventilering, så det var som rena befrielsen för lungorna att komma ut!

Nu har jag precis varit duktig och diskat, och snart är det dags för träning. Skulle träna med drill och flagg idag och synka oss med hur vi ska gå in och så när vi gör olika program.. Och Jennie den svikaren kommer inte! :(

Ne, nu ska jag trycka ner några fler godisar i magen, och sen ska jag fara :)

måndagkväll

Ojoj, det här är lite olikt mig att skriva två inlägg samma dag, men fick en olustig känsla av skrivlust, så då var det bara att sätta sig att skriva!
Har precis kommit hem efter att ha varit och tränat och sitter här och myser i min morgonrock och ska snart hoppa in i duschen. Blev en rätt lugn träning idag med 20 min på trampmaskinen bara, och det gick förvånadsvärt lätt.. Men det kan ju också ha att göra med att jag läste skvallertidning samtidigt, så tiden gick rätt fort :) Måste köpa en ny tidning nu tills jag ska träna på onsdag igen.

Imorgon är jag också ledig, så hoppas att det är lite bättre väder då, men med min tur kommer det inte bli bra väder förrän på typ torsdag, bara för att jobbar då.. Imorgon ska vi ivf ner till Erikshjälpen och lämna lite grejor, gamla tvbänken som vi hade förut samt en tvbänk som vi köpt fel storlek av. Hoppas att de blir glada :) Tänkte gå in samtidigt och kolla vad de har för saker där.. Har bara lämnat massa saker, men har ingen aning om vad de har för nåt där, så det kanske är på tiden att jag kollar in utbudet nu :)

Ne, nu ska jag renskriva lite drillprogram och skicka till Jennie :)

måndag

Åh, vad ledsen jag blir! Bara för att jag har jobbat hela helgen och vädret har varit strålande och jag inte kunnat utnyttja det så ska det såklart vara pissväder när jag för en gångs skull är ledig! Det är så deprimerande.

Sitter just nu redo för att gå till Komvux och min andra valideringsträff. Efter den så har jag bara en uppgift kvar, sen så ska kursen förhoppningsvis vara klar, vilket känns otroligt skönt!
Igår var jag och Chris på vägg-i-vägg och åt buffe, eftersom det var välkomstfest för mitt kusinbarn som föddes i februari. En riktigt liten sötnos!

Och den här veckan kommer förhoppningsvis mina kläder jag beställde i slutet av förra veckan! :) Hoppas att det går fort! Har ju beställt lite sommarkläder, så då kan jag åtminstone drömma om att det är sommar :D

Nej, nu ska jag kila ut i regnet ._.

torsdag

Hej!

Nu är jag äntligen ledig inför helgen, och det har varit väldigt efterlängtat! Har jobbat 4 helger irad nu, även om det inte varit hela helgen, men det har ändå varit 4 helger. Nu är jag riktigt mör, och det känns bra att äntligen få vara ledig en tredagars.

Egentligen har det inte hänt så mycket, jag jobbade hela påsken, och sedan var det påskmiddag hos mamma när jag slutat på söndag, mycket trevligt!

Jag har faktiskt inte mycket att berätta, så det är lika bra att jag inte säger nåt mer :p

RSS 2.0