söndag

nu har jag jobbat precis varje dag hela veckan, och imorgon är jag äntligen ledig! som jag har längtat! men det blir lätt värt det när lönen kommer 27e januari :)
idag efter jobbet åkte jag och gos ner till sundsvall.. jag var ju ute efter en ny kamera, och fick tag på ett ordentligt bra erbjudande på elgiganten! (efter att ha varit och flängt runt på varenda elektronikaffär i birsta minst en gång på varje ställe) hade sån beslutsångest, och ville inte köpa någon billig variant som inte är någe bra heller.. men åkte upp en sista gång för efter att ha jämfört olika priser och affärer och fastnade tillslut för en casio. riktigt bra erbjudande. endast kameran skulle kostat 2400 men de hade erbjudande på kamera+2gb minneskort och ett fodral för 2300 (nästan 1000 kr billigare än om man skulle köpt det var och ett för sig utan mellandagsrea). MYCKET nöjd! så nu när vi kommit hem passade jag på att provknäppa lite och se hur den var som. tog lite bilder på julklapparna vi fick så jag kan få ett litet färgstänk i min annars väldigt färglösa blogg :)
Fick dunsockar och första säsongen av greys och dh av chris :)

 
Sen fick vi tillsammans 2 uppläggningsfat, 4 vita tallrikar, 2 skålar (som är på bilden) och 2 muggar med samma mönster som på bilden).

Sen var det några småsaker mer också, men det orkar jag inte lägga in :)

lördag

herregud vad trött jag är. har jobbat varje dag hela veckan, och mer blir det imorgon.. men fick ju reda på att jag har storhelgstillägg ända fram tills måndag morgon istället för bara tills igår, så det gjorde min dag idag.
däremot har det varit en riktigt jobbigt kväll ikväll på jobbet. vi har jobbat och slitit och suttit extravak (med andra ord gått en man kort) så har varit riktigt jobbigt, och de har skrikit och gapat och hållit igång för fullt så jag är helt slut i huvudet. satt på golvet i duschen när jag duschade nu för jag inte orkade stå upp. skönt att jag slutade halv 9 ivf och inte kvart över :P


julen var riktigt bra ivf, jobbade på förmiddagen till 12, sen åkte jag till farmor en stund innan jag åkte hem och gjorde mig iordning för att åka och äta middag hos mamma. ordentligt med mat som det ska vara på jul! sen åkte jag bort till chris och hans föräldrar där tomten var och delade ut julklappar, satt där en stund och åt några skumtomtar innan vi åkte tillbaka till mamma och pelle för mer paketöppning.
fick pengar, klocka, uppläggningsfat, kläder, några delar till en servis vi  håller på att spara till och lite smått och gott :) fick julklapparna från chris sen när vi kom hem och då fick jag ett par dunsockar och första säsongen av både greys och dh! :D riiiktigt bra!
resten av julen har jag bara jobbat. 7-12 14-21.15 på juldagen, 14-21.15 på annandagen och idag hade jag långpass, så jobbade mellan 7,30 och 20.30. tur att man har 2 timmars rast mitt på dagen då så man kan ligga på soffan i personalrummet och sova säger jag bara!

Nu har jag satt chris i arbete så han står och donar i köket och gör en sallad med gummibönor som pharmaskinka :)mumma! så nu skulle jag tro att det blir lite dh och mat, sen direkt till sängen! kommer somna så otroligt skönt ikväll.. jobbigt bara att jag ska upp 6 imorgon för att jobba igen :p men nu vankas det mat, så bäst att jag plockar undan dumburken jag har i knät! :)


NU är det fredag

ja, håller med om att jag var lite dagvill i onsdags när jag trodde att det var fredag :p men NU är det ivf fredag, och det är typ 5 dagar kvar till julafton ;p

nu har jag ingen mer motivation till att skriva om något :p hejdå!

fredag

åh herregud! det har redan gått en vecka sen jag senast skrev, men har varit djupt begraven i skolböckerna hela veckan.. hade i början 4 inlämningar och 3 prov att göra, och nu har jag bara 2 prov kvar att göra! känner mig duktig som har gjort så pass mycket på 3 dagar :)

i måndags hade jag drillavslutning med småbarnen, och de var nå glupska ungar det må jag säga! 2 burkar pepparkakor, massa lussebullar, 1,5 liter lättdryck och 3 liter julmust räckte knappt! :p men nu är det ingen drill förrän nästa år! konstigt det känns att skriva nästa år, för det känns inte som om det är nyår om typ 2 veckor, och jul om 1 vecka.. känns riktigt konstigt..
och iår är dessutom första året jag längtar efter att äta julbord.. tror aldrig det hänt förut. När jag var liten tyckte jag inte om mycket på julbordet, men jag har lärt mig äta mer och mer.. eller så är det bara att jag vågat smaka? nåt av dem är det ivf, och vad det är låter jag vila i de ovetandes händer :p

nu ska jag fortsätta kolla reprisen av dh, äta lite lunch och sen ska vi åka ner till birsta och handla när chris slutar :)

nananafreeedag!

ja. fredag igen och jag känner mig superstressad :S har 3 inlämningsuppgifter kvar och får inte den hjälp med fyksiken jag skulle behöva, så jag blir så jäkla stressad av det.. och inte nog med det tappar jag motivationen helt då också när det bara går skit och jag inte förstår något alls! blää!

ivf. igår var vi hemma hos kent och yvonne (men egentligen bara yvonne) och skulle kolla på hockey och beställa mat. mycket hockey blev det inte, utan jag kom hem därifrån med ett par av chris gamla jeans som jag kunde ha!! :D kändes ganska komiskt måste jag säga :p han hade en hel stor kartong med gamla kläder som vi skulle rensa, och så hittade han sina gamla arbetsbyxor sen han jobbade på nåt plastbruk eller vad det var, och vips var han 100 kronor rikare. lyckost!;P

igår fick jag dessutom mina arbetskläder som jag beställt (rea nanana!) och såg då att jag beställt fel storlek på ett par av byxorna så de var alldeles för småa.. ska se om någon av tjejerna på jobbet vill köpa dem av mig :) men det andra paret och skjortan kunde jag ivf ha, så det var niice! :) känns lite roligare om man har några ombyten att välja mellan när man ska till jobbet :)

nu kommer blondinen snart så ska plocka ihop sakerna och sätta mig i soffan och vänta in henne.. hon skulle tydligen mysa med lillan, sova på min soffa och låna min locktång?

ikväll är det idolfinal förresten!

tisdag

herregud, det bara flödar ord ur huvudet nu för tiden, vet inte alls vad det är med mig :p
idag har varit en väldigt omotiverad dag med små tappra försök till att plugga, men när man fastnar och läraren är bortrest och inte kommer förrän imorgon blir det väldigt svårt. lyckades bara med en timme innan jag blev fullkomligt omotiverad och tillslut slutade eftersom jag inte förstod uppgiften överhuvudtaget.

Får försöka göra klart det sista imorgon mellan mina jobbpass.. har lite mer än 3 timmars "hål" mellan passen, så kan förhoppningsvis komma någonvart med det då.

ikväll var det ivf avslutning på träningen inför jul, och jag var enda där. jennie dissade för hon och ludde firade 1 år, och linda var tydligen sjuk fick jag höra ;p blev inte mycket gjort.. tränade lite på ett drillprogram jag försökt komma ihåg, och idag gick det vägen! kändes sjukt bra måste jag tillägga :P

på fredag kommer ivf jennie hit några timmar på eftermiddagen.. hon skulle tydligen mysa med lillan, sova på min soffa och låna min locktång :p hoppas allt går som hon vill ;)

ligger och gruvar mig nu för att jag måste kliva upp kl 6 imorgonbitti för att jobba, och jag är inte ett dugg trött nu, men antar att det kommer ta ut sig imorgon istället. yeey! tur att jag ska vara i köket då ivf.. bara mycket att göra där när det är frukost, sen är det relativt lugnt =) om det inte kommer massa mat och grejor vill säga.. man får hoppas på det bästa :)

nu ska jag kika runt lite mer här innan det är dags att stänga datorn och ögonen för en natts sömn!
godnatt alla!

måndag

men herregud vilken skrivarglädje som har fallit över mig! det är inte klokt! :) kanske är för att om jag skriver så gör jennie det också.. vem vet?

idag blev det en ordentlig sovmorgon.. och jag förstår faktiskt inte hur jag kan sova så länge som egentligen!? klev upp så sent som halv 1, för precis då ringde chris efter lunchen och kollade om jag var vaken ;p blev lite stressad över att jag sovit bort nästan hela dagen kändes det som.. men imorgon ska jag nog se till att jag kliver upp lite tidigare.. hoppas bara det går bra!

idag har jag ivf gjort klar kemiuppgiften som jag hade kvar.. så nu är det bara till att plugga till det provet.. och sen ska jag göra sista delen av fysiken imorgon också tänkte jag eftersom jag har kursprov på fredag! :S

just nu ligger jag bara i sängen och myser och har det bra :) äter godis och bara gottar mig :)
var och hämtade micke och malin på tågstationen i sundsvall nu ikväll, då de har varit i frankrike över helgen, och de hade både det ena och andra att berätta :) rätt trevligt att höra faktiskt!

Därefter blev det en snabbfika hos kent och yvonne innan vi åkte hem och jag fick äntligen se mitt efterlängtade dh! det är så sjukt att man kan bli så fast i en serie så! samma sak gäller greys och csi! tur bara att csi har fristående avsnitt så man ändå kan hänga med i vad det handlar om, även om man hoppar mellan olika program och så :p

ne, nu borde jag nog sova, fast jag egentligen inte är nå trött.. men det blir till att försöka ivf :p

söndag

kan nästan inte fatta att nästan hela helgen redan gått, och det blir ju inte bättre med att jag ska jobba ikväll, så då går tiden ännu fortare :S

var ivf i kyrkan igår och lyssnade när mamma och kören sjöng, och det var betydligt bättre än förra året måste jag säga! hade dock sett fram emot att höra maggan sjunga oh helga natt, men det blev det inget av :p men det gjorde inte så mycket ändå ;p
idag annars har jag jobbat 7-12, och det kändes väldigt jobbigt att komma upp ur sängen imorse, men jag har faktiskt blivit väldigt duktig på den fronten ;p kan bero på att jag har mobilen på byrån när jag ska kliva upp tidigt så jag verkligen måste kliva upp för att få av oljudet (är egentligen en bra låt, men allt blir till oljud om man väcks av det)

imorgon blir det förmodligen en väldigt lugn dag, ska försöka plugga ordentligt imorgon så jag snart kan göra mitt kemiprov:) och fysikprov, som båda är till veckan :)
förhoppningsvis kommer jag upp i någorlunda tid imorgonbitti eftersom jag klivit upp tidigt idag, och sen dessutom så jobbar jag ju ikväll också (börjar om en timme) så då kommer jag vara lagomt trött när jag kommer hem :)
ska nog se mamma mia ikväll också.. var och köpte julklappar i birsta i fredags och passade på att unna mig dvdn då :) man måste väl få göra sånt också?

då kom ännu en helg

herregud, det är ju sjukt vad tiden går fort! känns som om det nyss var sommar och helt plötsligt är det snö och kallt ute!
men förhoppningsvis går det lika fort att bli sommar som det gjorde att bli vinter, så jag håller tummarna!

idag har vi varit i birsta och handlat julklappar, och det blev några stycken som vi kom hem med, så tror vi får agera tomte iår :p tur att vi hade relativt klart vad vi skulle köpa till dem alla så det inte tog så lång tid! tror det bara tog runt 2 timmar från det vi kom ner så det var ju bra.. men det kändes som om vi åkte runt till alla möjliga ställen :p så nu är det bara att hålla tummarna på att alla blir nöjda och glada om sisådär 18 dagar =)

imorgon blir det väl inget speciellt planerat under dagen.. vi lär nog sitta hemma här med morgonrockarna på fram tills middagen och sen ska vi ut till säbrå kyrka och lyssna på när mamma ska sjunga :) brukar alltid vara bra julkonsert där, så det är mitt lilla tips för dagen :)

satt dessutom och tänkte på det här med att tiden går så fort, och jag kan inte tänka mig att jag bara har knappt två veckor kvar innan jag ska vara klar med mina ämnen, så nu gäller det att lägga in högsta växeln så jag hinner bli klar med allt! har verkligen ingen lust att sitta med det här över jul och nyår och behöva känna stressen då :p det är nog som det är nu ;p tur att jag inte jobbar så mycket nu fram tills jag ska vara klar med allt. Då har jag betydligt mer tid till att lägga upp allt precis som jag vill för att hinna bli klar! men har ju gjort klart praktiskt taget allt nu.. det är 4 prov sammanlagt kvar och jag har det första redan nu till veckan i kemi, så det gäller att lägga på ett kol nu om jag ska bli godkänd och hinna med alla inlämningar innan dess! shit!

ne, nu ska jag väl.. ptja sova egentligen skulle väl vara smartast, men var så trött igår när jag la mig att jag inte vaknade förrän 12 idag vilket ger mig en sömn på 12 timmar igårnatt :p lyckat malin! ska väl fördriva tiden en stund till här innan jag lägger ifrån mig dumburken och och tar av mig brillorna så jag kan sova! men godnatt till er andra!


tisdag going onsdag

det har varit en till synes väldigt ointressant dag, men har fått rätt mycket gjort ändå :) satt och pluggade nästan hela eftermiddagen så nu har jag kommit ikapp en del känns det som! börjar förstå mer och mer och det känns väldigt bra måste jag säga! det blir som så mycket lättare.

imorgon ska jag ha fysiklab på förmiddagen sen jobbar jag em och kväll :P
fredag är ivf bestämt att det blir birsta för julklappsköp! får väl se om man hittar något till de väl utvalda såattsäga :)

puss,godnatt!

RSS 2.0