torsdag på jobbet

som jag lovade i tidigare inlägg skulle jag komma med en uppdatering igår, men jag ljög visst lite :p men kommer nu idag istället :)

förra veckan var rätt okej faktiskt, jobbade 55 timmar, både här på södra och södergården tillsammans så det kändes bra =) sen klippte jag 5 personer också, så drog in lite slantar på så vis också! positivt!
i söndags åkte vi till norrfällsviken där chris föräldrar har hyrt stuga, och vi kom hem under tisdagskvällen. GUD vad varmt det var! låg ute från 9tiden på morgonen till middagstid (för då blev altanen skymd av dumma träd). badade i havet också första gången i år! skämmes på mig. men vad får man inte offra för att få jobba och tjäna pengar? :) kallt som tusan var det, men man var ju tvungen att hoppa i för det var äckligt varmt i solen.
tycker synd om älsk också som brände hela överkroppen :( men det börjar se lite bättre ut idag så det går nog över snart. skulle vilja åka till svartvik och bada idag efter jag slutat jobba kl12 idag, så hoppas att han går med på det!

sitter ivf på jobbet just nu, och det är nästan lite pinsamt, för igår ändrade de lite på listorna för att det var så mycket att göra på min, så de flyttade och hade sig, men jag hade bara 4 korta besök nu på morgonen, så jag är redan klar (ca 40 min innan alla andra) så vad ska man göra? :p hade dessutom gåturen så kan inte dirket springa ikapp alla andra som har bil heller :p men de klarar sig nog ;p

tror jag ska vara snäll och koka kaffe till dem tills de kommer in snart :)


tisdag

nu har jag varit väldigt dålig på att skriva, jobbade 55 timmar förra veckan (förklaring nr.1) sen har vi varit i norrfällsviken 3 dagar (förklaring nr.2)

uppdaterar bättre imorgon eller nåt :)

onsdag

nu har det varit 2 fartfyllda dagar med långa arbetspass, både idag och igår. jobbade mellan 7 och 9 idag, men hade som tur var en rast mellan 2 och 4, annars hade jag varit heldöd just nu :p
imorgon är min enda lediga dag denna vecka, och då blir det klippningar för hela slanten :p blir sammanlagt 6 klippningar om ingen ställer in :p men det ska väl gå bra =) jobbar kortkväll på fredag, så det är ingen fara för den delen :) då blir det en tripp till birsta för att köpa en ac som vi kan ha i sovrummet. kommer snart avlida av värmen här :(

nu ska vi fortsätta kolla på stardust som vi börjat kolla på :)

måndag

men med en känsla av söndag av någon konstig anledning. har sovit ganska knäppt inatt också.. drömt konstiga drömmar om att jag var och badade på badhuset och de hade byggt om och gjort en enorm unisexdusch, sen var jag helt plötsligt på världens största ica och handlade, och det såg likadant ut som på badhuset, så jag förstår inte riktigt.

igår var vi ivf väldigt sysselsatta. åkte hem till chris föräldrar med lillkatten och hon fick vara ute flera timmar! =) vi kastade freesbee och jag har träningsvärk idag bara för att jag kastade med hela armen för att jag inte visste bättre :p men jag får väl skylla mig själv :p sen spelade vi boccia också, och jag vann!! :) grattis till mig själv! ;) sen åkte vi hem en stund och grejade med tvätten och lillan bara sprang upp för trapporna och totalkraschade i korgen om somnade direkt :p
sen åkte vi tillbaka dit efter ett par timmar för att äta middag, och det smakade väldigt bra med mat :) sen blev det kubbspel, och där vann jag och chris =) TVÅ gånger ;)

vi åkte därifrån vid 9tiden och åkte istället hem till mamma och pelle en stund, de köpte glass till oss, sen kastade vi pil (jag förlorade 2 spel) sen spelade vi kort (jag förlorade igen) så det verkade som om min speltur försvann. men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven! :)

idag blir en lugn dag innan jag börjar jobba halv 5 :) skönpasset idag!

Stadsfesten

igår var det stadsfesten som gällde. började med middag och förfest hemma hos mig, för att sedan vandra ner mot mellanholmen där brolle spelade när vi kom ner vid 20 i 11 :) sen var det tänkt att EMD skulle spela kl 11, men de började inte förrän halv 12, eftersom alla 15åringar (och jättefulla 20åringar) som ABSOLUT skulle stå allra längst fram stod och tröck ihop alla till mos. men de började spela tillslut, och de gjorde en bra konsert tycker jag =) jag och elin stod på typ 5e raden bredvid någon vakt och såg helt okej, så det var ingen fara =) höll i varann med järngreppet för att vi inte skulle tappa bort varann och stå och se dum ut själv :p
efter att de spelat klart gick jag mot dansbanan vid lilla scenen där mamma skulle vara, men icke. träffade Pelle istället som stod och pratade med Jennies mamma. han bestämde att vi skulle dra en dans tillsammans, så var väl inget annat att göra :p drog en foxtrot tror jag det var, sen lite bugg också. inte för att jag hängde med på hälften av hans tecken och rörelser, men det var kul ändå =) vid 1 tiden ringde jag älsk och åkte hem :) var faktiskt relativt städat här, men det var ändå lite att ta tag i idag :p
somnade som en stock med datorn på magen i sängen medan vi kollade på humor från tv4 :p

idag har vi inte gjort någonting i princip. åkte ut till långsjön vid 2tiden och solade och jag gjorde mitt första dopp för året (jag vet, skäms på mig!) sen vid 4tiden kom molnen och släckte solen, så då åkte vi ut till älandsbro och köpte godis, vilket blev ca 1 kilo till slut :)
nu har vi ätit mat och löst sommarkrysset på tv4 (vuxenpoäng på oss)
på tal om vuxenpoäng så gjorde jag ett test på vuxenpoang.com och blev hela 37.7 ÅR!!!

peppa!

nu har jag precis slutat jobba, så sitter och tar det lugnt nu ett tag tills ikväll. tjejerna kommer hit och äter middag med mig, sen blir det förfest här innan vi går ner på stadsfesten :) ska bli kul hoppas jag :)

nu ska jag kika lite på vad jag ska laga för mat till middag :)


efter en stockholmsresa..

.. är jag faktiskt bara 1100 kr fattigare. tycker det var rätt bra gjort, eftersom jag fick med mig ett par skor, ett par jeans, en kofta och en tröja hem =) var inte allt för fel måste jag säga =)

har blivit en massa gående, bilåkande (där vi bevisade att man inte ska lita på mitt lokalsinne), massa tunnelbaneåkande och chris hissvägraren åkte hiss =)

iron maiden spelade igår, som var anledningen till att vi åkte ner överhuvudtaget, och de var väl rätt okej måste jag säga=) mellan förbanden och så var jag rätt rastlös, så ägnade mig med att äta då :D

och nu har de sex på tv

och det var nog det kortaste någonsin också :p in-ut-sprut-slut-versionen :p

det känns som om dagen gått väldigt fort idag. jobbade mellan 7-12 idag, och lyckades försova mig också, så det var snarare 7.30-12, men det var ju nästan lika :p brukar ändå bara sitta och prata första 20 innan vi börjar jobba, så var inte så farligt sent ändå. men illa ändå måste jag säga. förstår inte att jag inte vaknade av klockan imorse. skärpning malin!

är bortbjuda på middag hos chris föräldrar ikväll, hans storebror och flickvän från stockholm kom upp igår. men blir en tidig kväll även ikväll, för jobbar imorgon, både morgon och kväll :p men det är ganska skönt ändå.. eftermiddagarna brukar det ändå inte vara mycket jobb ändå, så det är ganska skönt att få åka hem då :p men söndagskvällarna är ifs lite halvsega ändå, bara för att det är söndag. sen jobbar jag hela dagen på måndag, och sen är det dags att åka till stockholm och se iron maiden på onsdag =)

oh lediga dag!

var på blåsippan imorse om hostan, men det enda sköterskan sa var "kom tillbaka 1315 och träffa en läkare" sen fick jag gå ;p så får se vad läkaren säger då, om jag får nån bättre medicin eller vad det handlar om ;p

ska luncha med mamma idag också. får se vart vi hamnar någonstans. jag hoppas på nåt gott =)

det är ju trots allt min enda lediga dag idag på hela veckan, och den ägnar jag för tillfället med att tvätta ;p men det behövs ju det också.. känner att jag måste städa också idag, men måste samla krafter först innan jag kan göra det ;p

en liten fundering

sitter här i godan ro och äter jordgubbar och snubblade precis över en klasskompis blogg, och hon skrev allt om att hon kände att det skulle vara skola till hösten och så som vanligt, som det alltid har varit. fick mig en liten tankeställare efter den läsningen. kommer nog kännas väldigt konstigt att inte åka ner till sundsvall och sätta sig i skolbänken till hösten igen, men samtidigt är det mycket mer än lättnad än ångest jämtemot vad de flesta i klassen känner.
jag trivs så oerhört bra med att jobba, speciellt inte som frisör, och sen att slippa sitta i skolan och göra något man absolut inte har något intresse av. idag känner jag att jag ångrar det val jag gjorde, men det finns ju ingenting att göra åt nu. jag har ju åtminstonne en utbildning som gör att jag kan tjäna pengar praktiskt taget vart jag än kommer.
men jag har ju mina egna framtidsvisioner om vad jag vill göra, men känner att jag ska hålla inne med dem ett tag till, så jag inte blir övertalad till något annat. det jag har i mina tankar är något som jag just nu känner att jag verkligen vill..

jag kommer sakna mina tre skolår på johnbauer såklart, tjejerna och så, men icke resten; pendlingen, utbildningen som uttråkade mig, sen så klart fanns det ju de personer jag inte klarade av också, och de kommer jag sakna allra minst :p

you can stay here

vilken koma jag hamnade i! var och åt lunch med jobbet på hamnkrogen idag, och det var 3 olika sorters potatis, kyckling och lax och massa sallad. mumma! :D så nu sitter jag i soffan och kollar på ett gammalt avsnitt av ellen degeneres istället =)
känns skönt att jag är ledig imorgon. tänkte ta mig en tripp till vct då för att kolla vad det är för fel i halsen som gör att jag får sån rethosta på kvällarna, och om jag kan få nån medicin eller nåt sånt för det :) sen skulle jag behöva gå till sjukgymnasten med ryggen också.. skulle behövas. tror jag ska ringa och beställa en tid. hoppas bara att han har någon akuttid till mig :)
ska nog ta och ringa på en gång så det blir gjort :)

måndag

Grattis mamma och Pelle till 1 års förlovning! :)

sitter för tillfället och bara tar det lugnt och kikar lite på oprah :p har klippt Elin nu för en liten stund sen, och igårkväll klippte jag zandra också :) mycket trevligt :D

jobbar kväll både idag och imorgon, så det blir sovmorgon en stund även imorgon! det är väl uppskattat! :)

nu ska jag kika på rachael ray och sen kanske strosa ner på stan :D

söndag

jag är trött
jag har ont i halsen - igen

men jag har ivf inte hostat något än idag. grattis!

söndagnatt

är nu nästan nyss hemkommen från sundsvall och gf, och det var grymt överskattat! har inte varit där tidigare (inte känts intressant) och det visade sig att jag inte missat mycket de senaste åren ändå :P
åkte ivf ner för att se soilwork, och var väl där ca 1 timme innan de skulle spela. hej folktomt? var mycket mindre folk där än vad jag hade väntat mig. känns ju ändå som att alla pratar om det och att alla ska dit, men det verkade tydligen inte som så. träffade lite välbekanta ansikten, men mer än så var det faktiskt inte.
ivf, soilwork skulle vi se, och ca 5 min innan de skulle börja spela stod ca 20 15åringar där längst fram, that's it! grattis sundsvall!

nu blir det säng.

lördag

nu har jag precis kommit hem från jobbet, och sitter och klurar på vad vi ska äta sen när chris slutar jobba =) måste åka och handla också, så tror jag ska klura på nåt gott :)

sen ikväll åker vi ner till sundsvall och gf för att kolla på soilwork :) ska bli roligt :)

fredag!

äntligen fredag, och helg! men imorgon blir det jobb, så blir inte mycket till helg, men imorgonkväll åker vi nog ner på gf och kollar på soilwork :) blir säkert trevligt :)

igår var vi och kollade på satc filmen! magiskt underbart bra! :) vet inte om chris var lika road, men ville så gärna se så plutten följde med :) efter filmen åkte vi till mamma och pelle och fikade sen hem och slocknade i sängen.

idag har varit en väldigt trött dag, så trött så jag somnade till i soffan på jobbet ett tag. men vad gör man inte när man har noll att göra :p
nu har jag fixat benen också med min nya epilator :) blev faktiskt riktigt bra =)

nu ska jag plocka lite här hemma :)

tillbaka i vardagen

nu är vardagen tillbaka som vanligt, och det är ganska skönt :) jobbade idag, mellan 7 och 4, sen jobbar jag heldag imorgon, fredag och lördag också :) pengar ja tack :) måste ju spara mycket nu om vi ska komma iväg till USA som det är tänkt:)

i måndags kväll följde vi ivf med chris föräldrar och ida och ella ut till klubbsjön för att grilla korv. var rätt trevligt faktiskt, om man bortser från att jag inte alls visste att vi skulle vandra en mil i skogen innan, så var inte klädd för det för 5 öre. slipin skor är inget att rekommendera. speciellt inte när det är små barn med som vill kolla på grottorna. (som vi inte hittade riktigt) och sedan måsta gå runt halva härnön för att komma tillbaka till bilen -.-

igår var jag bara hemma hela dagen och tog det lugnt, och det var väldigt uppskattat :)

jag tror jag ska ta tag i disken nu och ta fram kycklingen ur frysen så det är klart tills chris kommer hem :)

tillägnat Anneli!

(mobilen)
(djup suck)
(stönanden)
(lågmält prat)
(Video på)
(Video av)

tack! :)


RSS 2.0