måndag

men med en känsla av söndag av någon konstig anledning. har sovit ganska knäppt inatt också.. drömt konstiga drömmar om att jag var och badade på badhuset och de hade byggt om och gjort en enorm unisexdusch, sen var jag helt plötsligt på världens största ica och handlade, och det såg likadant ut som på badhuset, så jag förstår inte riktigt.

igår var vi ivf väldigt sysselsatta. åkte hem till chris föräldrar med lillkatten och hon fick vara ute flera timmar! =) vi kastade freesbee och jag har träningsvärk idag bara för att jag kastade med hela armen för att jag inte visste bättre :p men jag får väl skylla mig själv :p sen spelade vi boccia också, och jag vann!! :) grattis till mig själv! ;) sen åkte vi hem en stund och grejade med tvätten och lillan bara sprang upp för trapporna och totalkraschade i korgen om somnade direkt :p
sen åkte vi tillbaka dit efter ett par timmar för att äta middag, och det smakade väldigt bra med mat :) sen blev det kubbspel, och där vann jag och chris =) TVÅ gånger ;)

vi åkte därifrån vid 9tiden och åkte istället hem till mamma och pelle en stund, de köpte glass till oss, sen kastade vi pil (jag förlorade 2 spel) sen spelade vi kort (jag förlorade igen) så det verkade som om min speltur försvann. men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven! :)

idag blir en lugn dag innan jag börjar jobba halv 5 :) skönpasset idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0