torsdag kväll

Ååh! jag har verkligen världens bästa pojkvän och sambo! förstår inte hur lyckligt lottad jag verkligen är ibland, men stunder som dessa är det som om det mörkaste vintermörker lyses upp av ett blixtnedslag!

Du är så bäst, och jag älskar dig mest!
Chris, jag är din!

torsdag

sjukanmälde mig från praktiken idag, eftersom jag har såna problem med ryggen.
men fick träffa en sjukgymnast idag, och han fick ut det som jag hade haft mest problem med, knäckte och töjde osv. men istället så hittade han en inflammation mellan skulderbladen, på höger sida. Wiiho? ;s

Ska ivf sitta och knapra ipren och så nu några dagar, och har det inte gått över efter helgen skulle jag ringa till honom igen. Orkar inte sitta och ha ont hela tiden. Påfrestande som sjutton måste jag säga.


Igår satt jag och chris och kollade på i now pronounce you chuck and larry, och i förrgår såg vi I Am Legend. Måste säga att den sistnämda inte alls var en film jag skulle frivilligt se. Den var för kort för handlingen, men jag tyckte ändå att den var för lång. Knepigt det där måste jag säga!


Men nu blir det gh3 ett tag :)

Puss!

onsdag

För att börja med gnället, och få det ur världen, så är det faktiskt synd om mig också. Magkatarren har för visso lugnat ner sig, men bara för att den försvinner, betyder det då att jag ska få ont i ryggen för det? Kan ju fundera vad min kropp har emot mig.. ? :o

Och Chris, min älskade, utan dig är jag halv! Du gör mig till den person jag vill vara. Du gör mig lycklig!

RSS 2.0