-.-

1. Jennie du är inte häftig som kommenterar anonymt, jag vet ändå alltid att det är du

2. jag är trött, har diskat och bränt en skiva och snart ska jag trippa bort till brännaskolan på träning (inte trött av disk och skiva, utan för att jag jobbade inatt och sov 6 timmar på dagen, vill inte verka som om jag blir trött för ingenting)


nu ska jag göra nåt vettigare!

söndageftermiddag/kväll

tjena!
kände för en cool start ;) men för att gå tillbaka till att vara någorlunda seriös som jag faktiskt tycker att jag är, så sitter jag nu och väntar på mat =) chris har precis ställt pizzadegen i en bunke bredvid mig, och den ska jäsa i hela 30 MINUTER! :/ kommer dö. jag är ashungrig nu.
klätt på mig har jag inte orkat göra idag, så jag sitter här med gårdagens smink fortfarande på och morgonrocken, (motorrocken som chris kallar den) och längtar efter mat.

och jennie. du har sämre uppdateringar än vad jag har :(

mammamia!

egentligen talar nog rubriken för sig själv, men kan ju ändå berätta att jag för en gångs skull var på bio och såg mamma mia! vi var nästan alla tjejer där, emma, elin, anna, carro, hannah jag och sara :) bara frippa som saknades :/

så nu har jag tryckt i mig en mellanpopcorn och en halvliters trocka, så nu mår jag braa =) förutom att jag är på sämst humör, och har varit hela dagen.. har bara varit ledsen och grinat och skrattat om vart annat.. tror att det har att göra med att jag tog ut staven idag, och det går ut över mina flödande hormoner (jag måste ju låta smart och kunnig ibland också) nu ska jag nog göra mig klar för att gå och lägga mig.. kolla lite på csi och sen somna som en stock! bara det inte är någon i sängen som ska leta efter en handske inatt så går det nog bra ;)

imorgon är jag också ledig.. känns nästan ofattbart att jag inte jobbat sen lördagsnatt.. har inte varit såhär långledig sen jag var i norge.. inte för att det var mycket ledighet där heller.. men så länge sen är det.. sen ska jag jobba på fredag, sen är det konserter hela helgen för bilkåristerna som har sina högtidsdagar här i stan.. så får vi se hur det går =) förhoppningsvis går det bra =)

jag saknar er tjejer!


onsdag

usch vad jag inte tycker om att vara vaken såhär tidigt. men det är bra att jag börjar vända tillbaka dygnet lite nu eftersom jag ska jobba snart igen ( inte idag, men en kommande ;p )
var ivf på sjukhuset (det som är kvar av det) och tog bort min pstav (av både den ena och andra anledningen) så nu ska jag börja med minipiller istället igen =) känns ganska bra tror jag =) men nu  är jag ivf fint omplåstrad med en gasbinda runt armen.. trodde jag bara skulle få ett vanligt plåster, men icke ;p

eftersom jag är uppe denhär tiden idag (vilket jag sällan frivilligt är) tror jag faktiskt att jag ska passa på att plugga lite, nu när jag har nästan all tid i världen ;p

pussochkram!

förkylningstider?

måste bara uppmärksamma att jennie nu börjar bli frisk. grattis!

och på tal om att vara frisk har jag faktiskt hittills klarat mig undan den ena förkylningen efter den andra.. var flera månader sen jag var förkyld senast, och jag har inte planerat att sjukna ner heller.. peppar peppar ta i trä!
nu är det ivf lördag igen, som jag skrev inatt, och jag kunde inte sova igår.. men det var väl lika bra det eftersom jag ska jobba inatt. somnade någon gång vid halv 5, sen väckte chris mig innan han åkte på jobbet (halv 10) och så här få timmars sömn har jag nog inte fått sen.. någon gång i våras/vintras när jag fortfarande gick i skolan..
nejdu, det blir en powernap i eftermiddag/kväll så jag orkar med att jobba.. har varit så duktig nu på jobbet de senaste 2 nätterna jag jobbat att jag inte somnat en enda gång.. huvudsaken är väl att man sysselsätter sig så går det bra.. blir hopplöst när man väl lägger sig på soffan mellan larmen :p blir otroligt seg i hela kroppen.

ibland kan jag tänka när jag jobbar natt "jag skulle också vilja sova gott på natten och inte vara vaken", men då kommer jag att tänka på att jag trots allt får sova när jag kommer hem, och då blir jag nästan piggare=)


btw.. solen skiner idag. den skiner in genom mitt köksfönster och bländar mig :(


still awake

och vad har jag då gjort vaken tills nu (helt själv hemma)? jo förstår ni, jag har varit pluggnörd och räknat matte sen jag skrev sist, och det är väl sisådär 2 timmar sen. känner mig väldigt duktig, och börjar nu förstå mer och mer av mattec =) Hoppas nu bara att jag förstår lika mycket av de andra ämnena, men det borde inte vara så svårt (matte är ju trots allt stor del i både kemi och fysik, så hoppas det kan hjälpa) :D

puss och kram, skulle bara visa att jag fortfarande lever :D

jobbigt.. eller stackars gubbe?

för precis en vecka sen satt jag på jobbet med stefan och höll låda, men inatt blir det inget jobb.. bara plugg.

jag har faktiskt varit en av de få (?) som inte brytt mig om blondinbellas blogg. alla har säkert läst den någon gång, och jag ska inte sticka under stolen med att jag också fallit dit. har nu börjat följa hennes blogg så gott som dagligen. vet egentligen inte varför, men det är något med hur hon skriver. hon har den där "skrivande personligheten".. eller vad man nu ska kalla det. hon skriver på ett tilldragande sätt, och jag beundrar faktiskt det.
något av det värsta jag vet är folk som kritiserar andra bara för att det går bättre för dem än för en själv. istället för att vara glad åt personen som lyckats så blir man avundsjuk och vänder det till någon typ av hat.. "hatet-mot-de-som-gör-allt-jag-vill-kunna/göra". personligen tycker jag att det är omoget. var glad för andras skull!

ne, nu ska inte det här bli ett inlägg som får er andra att tänka (tänka är ju jobbigt). men ibland får jag såna där snilleblixtar och måste bara skriva av mig lite. var precis och hämtade pelle från en jobbfest och skjutsade hem honom till mamma i säkert förvar, och satt och pratade om det här med jobb. och jag tror jag har hittat mitt nuvarande kall. jag trivs så oerhört bra med att jobba nätterna på södergården. tack yvonne som ordnade så jag fick komma dit och jobba! trivs faktiskt väldigt bra med personalen (men man kan ju inte tycka om alla, och alla är inte intresserad av stenar) och med gamlingarna =) satt inne på demensen igårnatt, och alla sov, utom 2 som var vakna och hade lite hyss för sig ;p den ena var kissnödig hela tiden och den andra var kramsjuk.. tror faktiskt att enda anledningen till att han inte kunde sova var för att han ville känna närhet.. lillbubben! =) varje gång jag kom in så fick man "hej älskling/gumman" till svar när man hejade, och man kom inte därifrån förrän han fått minst en godnatt kram :p stackars liten=)
på samma gång som det är synd om dem, att de inte förstår vad som händer omkring dem och att de faktiskt oftast har förlorat sin andra hälft till andra sidan så kan det vara aningens frustrerande när en dement gubbe på nästan 90 årsringar försöker dra ner en i sängen för att spendera natten där med honom.
ja, jag är lite i valet och kvalet om hur jag tycker om det ;p jobbigt eller "stackars gubbe"?

ne, nu ska jag plugga lite så jag får igång hjärnan efter ett par dagar med total hjärntorka!

Childhood

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta. "


Gör en väldigt lätt sak, länka till www.uppdragbarn.se och skänk 20:- till childhood du också! :)


måndag

sitter här och lyssnar på tvn i bakgrunden.. ont i huvudet för att jag har sovit så konstigt de senaste dagarna.. blir så när jag jobbar natt lite hit och dit, vänder på dygnen osv.. men de senaste två nätterna har jag åtminstonne gjort något bra när jag inte kunnat sova =) jag har faktiskt pluggat, och det har gjort att jag kunnat somnat lite tidigare än om jag bara suttit och häckat framför tvn, så jag känner mig stolt =) har nästan gjort klart första delen av alla inlämningsuppgifter nu, och de ska vara klara tills i slutet på månaden, så har fortfarande drygt 2 veckor på mig, vilket känns bra! :)

klev upp vid 1 idag tror jag.. illa! måste skärpa mig lite nu, eftersom jag ska jobba igen imorgon, och då börjar jag 1.. känns nästan som att jag måste ställa väckaren :S tyvärr så missar jag träningen imorgonkväll då.. måste ringa och prata med katarina om det.. kunde inte säga nej från hemtjänsten nu eftersom jag inte jobbat där någonting på hela månaden ungefär.. så måste tacka ja ibland också.. tror jag ska ta och räkna hur många timmar jag är uppe i den här månaden sen också.. är alltid bra att veta =) och nu är det bara 1vecka och 2 dagar tills jag får min, förhoppningsvis, jättelön =)

over and out

söndag em

klev upp för 3 timmar sen, och har fortfarande inte haft vett nog att klä på mig.. både jag och söt sitter här i morgonrockarna och tar det lugnt..
jag har precis skickat in mina första inlämningsuppgifter, med ca 2 veckors marginal, och nu har jag gått över till matten, så ska försöka göra klart sista kapitlet inom en snar framtid så jag kan skicka in även det..
det träligaste är nog ändå fysiken.. eftersom den är rätt svår att jobba med på distans :p men det går nog bra det också =)

nu ska vi spela gh med nya låtar :) hörsochses!

lördagmorgon

nu är jag nästan precis hemkommen från jobbet. första natten jag jobbar som jag inte sovit ens en liten blund, utan jag och stefan har hållt låda hela natten :p och fort har det gått också, och vi har inte haft särskillt mycket att göra, vilket var väldigt skönt. natten godkänd!

kände att jag behövde sätta mig ner en stund och varva ner lite innan jag går och lägger mig, annars har jag hela huvudet kvar på jobbet och alla tankar snurrar runt det så kan jag inte sova. har varit så varje morgon jag kommit hem såhär. men jag har kunnat somna efter att chris har klivit upp och åkt på jobbet, men det blir det inget av idag. för idag = lördag = chris är ledig! :p hoppas jag kommer somna relativt fort ändå snart ;p känner att ögonen börjar hänga lite väl mycket nu.. men sk hålla mig vaken en pyttestund till ;p pressa ut den sista energin genom fingrarna in i datorn. har inget bättre att göra av med energi på tror jag.. skulle ifs kunna äta nåt, men då kommer jag garanterat inte att somna, så lägger mig med fastande mage och nyborstade tänder så är jag fit for sleep sen :)

blev pussad på armen inatt av en gubbe som tyckte jag var så varm och go :p han var inte lika mysig så tvättade av mig hans nattsaliv direkt :D

godmorgon, nu är det min tur att sova!

tisdag

ledig idag, väldigt skönt! =) sov ut imorse, och klev inte upp förrän kvart i 11 (så blev ungefär 12 timmars sömn inatt) sen åkte jag ner på stan och klippte mig, så nu har jag kort page igen, HUR skönt som helst! bild kommer väl någon gång i framtiden, men inget jag kan lova ;p

på kvällen var jag på tamburträning igen.. skönt att det har kört igång allt nu så det blir lite mer som vardag ;p har varit så dagvill nu när jag jobbar helger och nätter och inte har någon koll på vad det är för dag ;p men nu kanske det förbättras lite =)

ny vecka - mer timjagning

måndag, och jag har gjort veckans första 6 timmar på jobbet =) sen blir det 8 timmar på onsdag på ängecenter där jag inte varit på aslänge (början av juni), sen torsdag blir det 8,5 timmar och på fredag blir det 8.. så 30 timmar den här veckan.. blir ganska lugnt med andra ord ;p är ju som alla vet van att jobba ca 10 timmar mer, men det ska bli skönt med en "lugn" vecka=) måste försöka plugga lite också tror jag. men det kan jag göra imorgon när tvättmaskinerna rullar och efter att jag har KLIPPT MITT HÅR!! har inte klippt mig på säkert 3 månader och är grymt långhårig nu, så ska bli skönt att bli av med burret =)
ikväll börjar drillen också så då blir det som 3 timmars jobb till =) det sitter ju inte helt fel måste jag säga =) hade nästan glömt bort det, så när jag åkte hem från jobbet idag åkte jag in på brännaskolan och hämtade ut en till nyckel och nyckelkort =) det var ju tur att jag kom ihåg det =)
ska bli kul att träffa de nya drillisarna och ha en liten genomgång med dem ikväll.. sen kommer jag få pengar av de andra drillisarna så jag kan köpa deras drillstavar =)
sen mellan 19 och 20 har jag nybörjarflaggisarna så de ska få sina flaggor och sen ska jag börja tukta dem :D

tjohoo! =)

väldigt raffig rubrik idag måste jag säga =) har precis kommit hem från jobbet och precis satt mig i soffan =) har varit på jobbet sen halv 8 imorse, så nu känns det skönt att kunna slappa lite =)
myst med tanterna hela dagen =)

nu ska jag blanda lättdryck eftersom chris är duktig och lagar mat till mig <3

fredagkväll

en vanlig fredagskväll framför tvn med en påse godis =) känner mig helt slut i huvudet nu. har suttit och pluggat massa hela dagen.. matte, kemi, biologi, fysik.. you name it!
men nu börjar jag bli klar med första delen  på både matten och biologin så det känns bra! =)

ikväll är jag hemma själv med katten.. chris är med sina kompisar på hockey =) själv sitter jag här och kollar på shallow hal, så ska väl fortsätta med det =)

19:52

om ungefär en timme sitter jag på jobbet och får rapport från kvällsarbetarna :) ska bli rätt skönt att få jobba =) har ju varit helledig hela dagen, så känns lite skumt ;p

idag har jag ivf börjat plugga lite eftersom jag nu har alla böcker jag behöver =) började med matten för kände att det var det jag kände mig mest borta på.. och sant. saker som jag tyckte var jättelätta när jag läste på gymnasiet är nu helt bortpoffade, och jag måste börja om helt på nytt känns det som.. det får komma med tiden :) brukar ju göra det =) när man kommer ihåg en sak brukar ett par saker komma med på köpet, så det är bra!

nu ska jag lägga mig i soffan med gull och kolla på idol med den nya juryn =) hoppas de är lika bra som den förra =)

onsdag

nu har jag faktiskt varit ltie inaktiv på uppdatering måste jag tyvärr erkänna.. kan ju göra er avunsjuka och skryta lite med att jag vann över 600:- på bingo igår, och de åkte direkt in på kontot =) man måste ju vara LITE sparsam, eller vad säger ni? =)

det kändes väldigt skönt att sova ut idag måste jag säga! =) somnade vid halv 12 igår, och chris väckte mig vid halv 12 idag när han kom hem på lunch =) behövde verkligen sova ut kände jag =) nu ska jag inte upp tidigt förrän på lördag :) sen ska jag skjutsa ner kent och yvonne på midlanda på fredag, men det var inte förrän vid 9tiden på morgonen, så förhoppningsvis kommer jag upp då :) men det ska nog gå bra tror jag :D

nu ska jag plugga lite tänkte jag =) måste ju komma igång lite :D

RSS 2.0