måndag

Ny vecka, nya möjligheter!
Denna vecka kommer bli jobbig känner jag, har jobbat helg, och kommer inte vara ledig förrän på fredag. Mitt eget val egentligen, men kommer vara tungt framåt torsdag. Skönt med sovmorgon på onsdag ändå :)

Ikväll händer det grejer också. Ska på planering om drill ikväll kl 18, sen ska jag till Emma på födelsedagsfika 1930 :) Hoppas på gofika, men det är jag nästan övertygad om att det blir :)

Just nu sitter jag och pluggar min sista uppgift i kursen Omvårdnad, vilket känns skönt :) Läste nästan samma sak i föregående kurs, medicinsk grundkurs, så blir nog inte så jobbigt. Vissa delar känner jag till väl, medan några är nya, men det är inte så mycket.

Idag på jobbet var jag i köket, och ska vara där imorgon också. Tycker faktiskt om att vara i köket. Man behöver inte tänka så mycket och det är inte så fysiskt jobbigt heller, utan man bara är, vilket jag tycker är bra denna vecka :) Imorgon ska jag dessutom på studiebesök på prim.jouren. Ska prata med Ingela och höra om det är okej att jag går därifrån en timme tidigare, men det lär inte vara några problem. Får se vad vi ska lära oss imorgon, om det är nåt nytt eller om det är nåt jag redan kan/vet. Hoppas på nåt nytt, känns lite träligt att gå på studiebesök och man redan kan allt som det berättas om.
Jaja, det återstår att se.

Nu ska jag gräva ner huvudet i böckerna igen.
pusskram!

fredag

Idag har jag tänkt på hur livet verkligen kan urarta för en annan människa. Farfar fick en andra hjärtattack idag, efter att för två veckor sedan fått sin första. Denna gången var det värre osvosv, tänker inte gå in så väldigt på hur det ligger till och så här.

Vi har inte haft kontakt med varandra på över 2 år, efter att han sagt upp kontakten, och jag förstår varför han gjorde det också, varför känna sig tvingad att höra av sig till någon man inte har sån bra kontakt med i övrigt?
Men när Ulrika ringde idag och berättade blev jag ändå helt tagen. Jag har länge tänkt att jag ska kontakta honom, speciellt nu efter att han hade den första attacken.
Jag har aldrig haft något emot min farfar, har inget otalt med honom, men har bara ingen bra kontakt, men ändå när jag fick beskedet idag kom chocken att jag kanske aldrig någonsin mer kommer att prata med honom. På nåt sätt har det känts som om han alltid kommer finnas där, även fast jag kanske inte vet det, men idag slog det mig som en blixt från klar himmel att han är lika dödlig som vem som helst.

Bytte pass med en kollega på jobbet idag, så var bara där en knapp timme innan jag åkte hem igen. Kändes lika bra. Kände mig nedstämd av någon form av chock, och kände att jag inte skulle kunnat göra nåt bra jobb. Åkte istället hem och lugnade ner mig och ska jobba imorgon med nya friska tag. Kommer bli många arbetsdagar i sträck nu - 6 stycken, eftersom jag bytte, men känns ändå som en bättre idé än att jobba idag.

Jag har förresten fått förlängt på jobbet nu, så är kvar åtminstone året ut, vilket känns kanon! Var och pratade med chefen i tisdags efter att hon varit på möte och fått veta hur hon skulle göra, så det känns så himla bra. Sen får vi väl se vad 2010 har att erbjuda, men just nu tar jag en dag i taget.

Pusskram

måndag

ja jennie, jag dissar telias datorer i hopp om att min nya som jag ska hämta ut imorgon är bäst :)

Idag blev det mycket längre arbetsdag än vad som var tänkt. Skulle slutat 1345, men kom inte ifrån jobbet förrän 1530, eftersom det var personalmöte. Får ju extralön, så det är ju inget jag ska klaga på.
Sen när jag slutat åkte jag och hämtade Chris och vi åkte och kollade på en lägenhet på krokvägen, som vi dessutom alldeles nyss lagt ett bud på. Spännande! :) Får se hur det går med det.

Ska ta och äta lite snabbt nu så ska jag ner till Lena sedan och planera den kommande drillhösten.

fredagnatt

Nu sitter jag hemma hos Jennie i sundsvall med hennes mammas dator, som klickar onormalt mycket om man rör vid den.. känns inte alltför bra om jag ska vara ärlig. blip blip blip BANG! känns det som ungefär?

Vi har varit på bio ikväll och sett baksmällan, en helt okej film vid ett halvtaskigt och halvtrött humör. Halvtrött eftersom man har mycket sämre humor då, vilket gör att filmen blir ännu roligare. Och grymt sköna stolar var det i salongen också måste jag säga, även om det var i typ den minsta salongen med typ 57 platser eller nåt sånt, men det var rätt nice ändå :)

Egentligen skulle det vara väldigt skönt att gå och lägga sig nu, eftersom det har varit en riktigt lång dag idag. Varit uppe sen kl 6, var på jobbet där nästan allt hände på en och samma gång, och sen hem och lägga sig på soffan för att sedan laga middag, duscha och sedan åka hit ner till sundsvall. Chris är hos en kompis här nere ikväll, och jag väntar på att han ska ringa och böna om att han vill hem och sova så jag också kan åka hem. Fick agera chaufför ikväll, vilket jag kände att jag kunde ställa upp på, snäll flickvän som jag är :)

Nu blir det till att vara lite mer social här, även om det ser ut som jag och Jennie har någon form av segbullelan där vi sitter med varsin dator i knät framför tvn.
PussoKram

onsdag

Jag fick av någon anledning ett litet sug efter att börja blogga igen, så vi får väl se hur länge det håller denna gång :) Har hänt så mycket sen jag slutade skriva, så vet knappt vart jag ska börja.
I allafall så har jag skrivit prov i medicinsk grundkurs, så nu är jag klar med den kursen och provet kändes väldigt bra. Men i övrigt så känns det som att det enda jag gör är att jobba eller plugga. Tycker jag inte gör så mycket annat. Inte på veckorna i alla fall.
Det har varit lite mer festligheter på helgerna nu senaste tiden också, men det blir det ju automatiskt när det är sommar känns det som. Tråkigt är det dock att jag och Chris har jobbat om varandras helger hela tiden, så när jag varit ledig har han jobbat och tvärtom, men nu till helgen är första helgen vi är ledig tillsammans, och det känns väldigt roligt :)

Ikväll ska jag åka Ådalen III med jobbet, vilket jag ser fram emot. Tycker inte alls om att vara ute på haven egentligen, är en gnutta vattenrädd när jag åker små båtar, men större båtar tycker jag inte alls är något problem. Av någon anledning känner jag mig säkrare på en sådan, så ikväll ska det bli kul.

Men nu känner jag att böckerna ligger bredvid mig och skriker efter att bli lästa, så det är väl bara att sätta igång.
Pussochkram!

RSS 2.0