Norge the story

Nu är jag hemma! eller ja.. jag kom hem inatt, men var lite för trött för att orka skriva. väskan ligger fortfarande ouppackad på sovrumsgolvet, men jag orkar inte riktigt ta tag i det än.

Tänkte ivf dra en snabbrepris över hur min tid i vårt grannland i väst har varit.
Resan började i tisdagsmorse kl 0600 (som tidigare skrivet). gjorde frukost och packade det sista innan det var dags att åka. sov rätt mycket på bussen på vägen dit, så det gick rätt bra =) kollade på lite film och så där emellanåt också :) sen stannade vi i storlien på fjällhotellet för en lunch innan vi skulle åka vidare i 6 timmar till :) resan blandades av film och sovning i de mest obekväma ställningarna man kan tänka sig. som vanligt satt vi i guldbussen (den buss som det var minst folk i så de flesta satt själva) vi kom fram till braatthallen vid 7tiden på kvällen, hungriga och lite halvless på att åka buss, och vad får vi till middag om inte mackor? tack norge för den snälla omtanken!
vi packade upp alla våra saker, pumpade våra madrasser och tillslut var det bara en liten gång genom rummet vi sov i. tror vi räknades till 34 pers på en yta av ca 30kvm. trångt och mysigt? ;) ändå när vi vaknade på tisdagen så frös de flesta av oss (förklara det någon?)
onsdagen spenderades i en danslokal ca 100 meter från braatthallen där vi tränade våra danser till musikalen. vi fick långlunch på ca 3 timmar så gick en sväng ner på stan för att kika vad de hade för nåt att erbjuda =) gick och åt lunch på burgerking eftersom norskarna bara äter mackor till lunch. men lunchen på burgerking blev lite av en besvikelse. smaken var det inget fel på, men priset. nästan 80 sek för en liten hamburgare, mellanstrips och dricka?!

onsdag eftermiddag var rätt lugn och inte mycket blev gjort. en tidig kväll blev det.
torsdagen klev vi upp tidigt igen, och tränade på alla danser. vi skulle ha genrep senare på eftermiddagen med kläder och allt. gick rätt bra tycker jag så var nöjd :) sen efter genrepet skulle vi göra en avslutningsdans med alla dansare från alla länder. problemet var bara att musikalen handlade om fiskarflickorna på bergan, och avslutningsdansen blev en "skaka-skaka-rumpa-dans". jag och jennie protesterade. hon, jag och några andra som inte heller ville dansa stod istället längst bak och klappade igång körerna och publiken, så det löste sig bra.

Fredagen hade vi långledigt så passade på att gå ner på stan då för lite shopping i det omtalade shoppingcentret de hade där nere (som vi hade missat på onsdagen). gick ner och handlade lite grejer, sen tillbaka till braatthallen och göra sig iordning inför middagen sen premiären av musikalen. de var tydligen där och filmade oss också, på samma sätt som när vi gjorde musikalen i danmark. så förhoppningsvis får vi en film till med paraden till hösten när den är klippt och skalad :) efter premiären var det tänkt att det skulle bli fest, så sprang ner till bunnpris med anneli för att köpa cider, men de stängde den delen av affären kl. 8 och resten kl. 11. varför vet jag inte. så det blev en lugn kväll även på fredagen.


lördagen hade vi en tvåtimmarsspelning tillsammans med alla andra orkestrar. som tur var fick vi stolar och filtar undertiden vi inte gjorde något program. väldigt bra! programmen gick hur bra som helst och vi tjuvkikade lite på den norska tamburmajoren. kan lugnt sagt säga att han var grym på vad han gjorde. efter konserten gick vi fram till honom och såg till så han kunde komma till braatthallen och träna oss lite efter spelningen. han kom sedan dit vid 2 och vi slutade inte träna förrän ca halv5, eftersom vi var tvugna att äta innan vi skulle ha vår andra musikaluppvisning kl. 6.

kan ju lugnt sagt säga att andra kvällens musikal gick betydligt bättre än den första. vet egentligen inte vad det var som gjorde det, men det kändes mycket bättre. efter musikalen var det bara att springa och byta om och fixa sminket innan det var avslutningsmiddag med alla orkestrar, fotbollslag, simmare och gud vet vad. maten var väl sisådär, men det gjorde inte så mycket eftersom det var så bra sällskap i största allmänhet.
de hade hyrt in ett dansband, tony and the young once, inte riktigt mina största idoler om man säger så, men mellan 11 och 12 hade de ordnat en dj, och han spelade alla gamla godingar man kan tänka sig! spice girls, macarena, las ketchup m.m. hade en grymt rolig kväll och dansade massa med alla smådrillisar och styrdans och allt! vad man än gjorde så hängde alla andra på så det var grymt kul! kompenserade lugnt upp hela veckan!

igår hade vi vår avslutningsmarsch med alla orkestrar, och vi skulle gå längst fram tillsammans med den norska tamburmajoren Jan-Are och göra programmet vi gjort tillsammans dagen innan. problemet var att han inte räknade efter takten när han körde, så efter halva programmet så lä vi av och gjorde ett eget program jennie och jag bakom honom:) och det gick ju minst lika bra =)

så nu, efter 12 timmars bussresa och lite pengar på telefonen kan jag bara sammanfatta resan med några få ord:
-mackor med hårda kanter och degig mitten
-lenas bravader på toan
-jim och alex nakenshow i duschen
-dyr mat, allt dyrt
-dans,dans åter dans
-musikalen och avslutningsmiddagen!

Tack paraden. vi ses igen till hösten!


laddad och snart klar

nu har jag påbörjat min packning. den ena necessären är packad och sovsäcken och luftmadrassen ligger redo i väskan. har varit till jennie och lämnat min uniform och betsat till min träpinne vi ska ha i musikalen, så den inte är fult furufärgad som en sopkvast. 100% på att det bara är jag och jennie som gjort nåt åt våra, och ingen annan. eftersom alla väntar på att någon ska göra nåt åt sina. men tror de ska ta med betsen imorgon så de andra kan fixa sina innan vi far. det är samling kl 5 på agda som jag skrev, vilket är väldigt tidigt. känns nästan som om jag kommer försova mig imorgon. det är min vanliga tur och skicklighet. lyckas alltid försova mig när det är nåt viktigt. fråga mig inte varför. kroppen är väl inställd på nåt "jag-orkar-inte-läge" eller nåt.
hoppas verkligen att de kommer ha 2 bussar när vi åker, men det måste de ju nästan ha, eftersom vi är typ 60pers + ledare. hoppas på 2 så man kan sitta och trycka ut sig lite och inte sitta som packade sillar i en varm buss. jag och jennie ska ivf dela på jordgubbar till frukosten som vi ska äta på bussen, sen ska jag göra smoothie och ha med också. bästa frukosten någonsin! dock är man inte mätt jättelänge, men ändå bäst! =) får väl äta nåt mer då om man vill slippa klaga :D

har just lagt in massvis med musik på mp3 spelaren jag fick låna av frida, och ändå har jag över 3/4 kvar att fylla upp.. men jag tror 150 låtar räcker? =) kilade in på chris dator och snodde lite, eftersom han har betydligt fler bra låtar än vad jag har :D så nu har jag nåt att göra mer också när vi åker omkring mot vår slutdestination =)

nu ska jag fortsätta packa =)


norge imorgon

imorgon bitti bär det av, 0500 samling på agda och sedan blir det avfärd kl 0600 mot norge med paraden! hoppas verkligen att de har bokat 2 bussar så vi slipper sitta och trängas i 12 timmar.. men ska nog gå bra ändå =) ska ivf dela ett paket jordgubbar med jennie på bussen och ta med mig massa filmer och musik så man kan fördriva tiden lite =)


nu ska jag snart ner på stan.. orkar inte växla pengar så tror jag tar och letar reda på en bankomat där istället :p
men ska in på apoteket och göra lite småärenden sådär så jag har allt innan imorgon :) sen ska jag åka till jennie och lämna min uniform också =)

midsommardagen :)

idag är den ljusaste dagen på hela året. känns lite vemodigt för nu vet man att det bara kommer bli mörkare och mörkare igen ända fram till jul :s men å andra sidan så börjar ju faktiskt sommaren nu :) känns väldigt bra! =)

igår var vi hos chris föräldrar med mamma och pelle och ett par kompisar till kent och yvonne. det var väldigt trevligt tycker jag med god mat och god dricka :) spelade lite kubb också och vissa personer hade väldigt svårt att stå på benen så de föll som plockepinn hit och dit :p

ska snart iväg och jobba nu också, och jag blev väldigt förvånad när jag kollade närmare på mitt schema. går för samma person som på det gamla schemat jag fick, men hon verkar ha gått upp i timmar, så får jobba fler timmar nu, sen var det typ 2 dagar extra som jag inte hade med på det första. men inte grinar jag för det inte, blir ju mer pengar till resan till hösten med älsk :)

when people run in circles

tänkte ta och slänga in ett snabbt litet inlägg nu såhär dagen före midsommar =) har varit rätt upptagen under eftermiddagen och kvällen :p bortsett från den väldigt viktiga sysslan tvtittande så har även frippi varit här och lämnat tillbaka mitt linne, hämtat sin vinbox och lånat ut en mp3 till mig som jag kan ha i norge =) har ju ifs en egen, men eftersom det får plats ca 15 låtar på den känns inte det så kul :p fick istället låna en med ett minne på 4 gb, så nu är det bara att hoppas att batteriet kommer hålla =) blir ju sammanlagt 24 timmars bussåkande som ska sysselsättas =) kommer ifs ta med filmer som de kan visa i bussen, men skönt att kunna plugga in lurarna i öronen när smådrillisarna skriker i bussen ;p

sen har vi grillat även idag också.. vi är riktigt flitiga grillare vid det här laget =) men det blåste som sjutton, men det blev nästan bättre av det :p tog bara ca 5 min att få köttet klart, vilket måste varit rekord :p men det brann länge och var en lång glöd, så något bra måste ju komma från blåsten :D
sen nu på kvällen har vi inte gjort mycket. mest kollat på csi =)

men nu blir det dusch och sen sängen, jobb imorgon också, börjar 7 även då =)

the world will turn if you're ready or not

hej och goddag!
började dagen med en lätt försovning, hann till jobbet bara 5 min sent. tur att det inte är så mycket trafik på morgonen vid7tiden, så man inte hamnar i någon kö :)
gick ivf bra att jobba idag, slutade kl 12, åkte ner på stan en snabbis för att köpa mer wax till benen, eftersom min första burk är slut nästan :p tänkte ge chris lite jobb nu innan jag åker till norge på tisdag morgon med paraden =)
sen åkte jag hem med chris när han hade lunch och nu sen vi kom hem har vi varit ute med lillan en stund i sommarvädret =) hon är väldigt road av att få vara ute, även om hon har koppel =)

jag har faktiskt inte en aning om vad jag ska göra ikväll heller. det lär bli en lugn kväll med tidig läggning eftersom jag börjar kl 7 även imorgon =) storhelgstillägg säger man ju aldrig nej till :)

pussochkram

dagens aktiviteter

nu är jag nästan nyligen hemkommen, efter spelning och en tripp till birsta och middag ute med älsk =)

hade ju som sagt spelning med paraden idag för briggen gerda visst skulle komma till stan, så då var det väl bara att ställa upp :) var bara jag och linda eftersom jennies kropp bestämde sig för att vara sjuk idag :p men det gick ju bra det också :) blev nästan lite panikslagen när jag gick längst fram och inte såg vart ingången var eftersom det var avspärrat, men det löste sig ivf =) spelningen gick också väldigt bra, och var nästan facinerad över hur mycket folk det var där idag. klockan var ju trots allt bara strax efter tre på en vanlig onsdag (jobbar inte folk? eller har alla semester? :o )

efter konserten blev det en snabb hemfärd och ombyte för att åka ner till birsta, och jag fick med mig ett par jobbarbyxor (som är det skönaste jag någonsin haft på mig?!) ett par nya korta shorts, eftersom mina gamla är lite för små, samt tre par trosor. billigt och bra, det gillar jag =) ska ha softarbyxorna på jobbet imorgon =) äntligen kan jag börja jobba! känns lite dumt att inte kunna jobba de första dagarna på nya jobbet, men vad gör man inte? vill inte smitta gamlingarna så de får någon lunginflammation eller nåt sånt :p

ivf, efter att vi varit i birsta åkte vi hem och sprang in på kinarestaurangen och åt middag. ingen av oss kände att vi hade någon riktig ork till att ställa oss och laga mat, så det fick bli färdiglagat direkt på bordet =) miket bra! ;)

och rackarns att det är fotboll just ikväll när det är satc maraton på trean. -.- kan väl förhoppningsvis se i halvlekarna en liten snutt :D 


tack för min dag!

nu är dagen snart slut, och det har varit en bra dag också! även fast jag inte varit helt pigg idag, så har allt ändå flytit på! var duktig och gjorde tårta och bakade bullar mitt på dagen idag, sen nu ikväll har det varit folk här som ville fira mig =) mycket trevligt! börjar känna mig riktigt trött nu, och det är bra, för då kan jag kanske vända tillbaka dygnen lite =)

imorgon är det spelning med paraden igen! =) samling kvart över 2 så det finns inte mycket till risk att jag försover mig då inte :p då ska det vara något väldigt speciellt! hoppas bara att det är någorlunda fint väder ute imorgon så det inte är snorkallt så vi måste stå och huttra och skaka :p förhoppningsvis kommer älsk och kollar också =)

nu ska jag kolla lite på seinfelt också innan det är läggdags!
tack för idag!

min dag

vad är det för en dag? jo det är malins födelsedag hurra hurra hurra! :)

vilket ståhej det är att fylla år egentligen! har stått nu ett par timmar och grejat med tårtan OCH bakat bullar. bara gräddningen kvar så är det klart sen också. är helt slutkörd. har heller ingen aptit pga sjuk.

nu ska jag kolla på tv medans bullarna jäser :p

grattis i förskott

jag är sjuk - IGEN! huvudet gör ont, jag kan knappt öppna munnen för det gör så ont i halsen :( funderar på att sjukanmäla mig från jobbet idag. försöka krya på mig tills imorgon. men det känns ju lite dumt att sjukanmäla sig första dagen på jobbet, men tror det skulle vara värre att åka dit och sen måsta åka hem för jag mår sämre.
det känns som en bra förskottspresent till imorgon -.-


nu ska jag ner och hämta tvätten!

studenttider





     


1. Sara och jag   2. Chris och jag    3. Jag och Per





       

1. Jag och Magda   2. Jag på flaket   3. Klassen på flaket

hej du regniga dag

blä vilket tråkigt väder det är idag. bara regn, regn och åter regn utanför mitt fönster. tycker synd om mamma och pelle som hade massa planer på att greja utomhus idag. tror inte att det blir så mycket av det nu tyvärr :p ska åka dit lite senare och hämta alla blommor och lämna datorn :) ska bara installera lite saker på den så blir hon nöjd sedan =) kanske ska fixa det på en gång? :)

tankar i natten

jag hatar verkligen att inte kunna somna om kvällarna. finns nästan inget värre. nu sitter jag uppe, klockan är halv 2 och mitt huvud verkligen dunkar över att det behöver sömn. men vill resten av min kropp sova? nej, skulle inte tro det.

sitter och tänker och funderar över allt och ingenting just nu. smälter skvallret från mamma tidigare ikväll, om gravida f.d klasskompisar, stora åldersskillningar i förhållanden, grillmat, om att jag ska åka dit imorgon, lägenhetssökande och gud vet vad.
orkar inte med att vara vaken såhär. det verkligen tär på kroppen. skulle helst av allt bara vilja sova nu. men är inte kroppen trött så är den inte. vet inte vad jag ska göra åt det heller. gick upp för ca 30 min sedan och gjorde lite fika i hopp om att kroppen skulle slappna av lite, men icke. det var då inte fallet ivf.
sitter också och funderar på framtiden. är ju som det kallas vuxen nu också, nu när skolan är slut och allt. sitter och funderar över mina framtida studier, och massa annat, och det känns som om jag inte kommer vara färdigutbildad till det jag vill inom 10 år. det känns som om tiden bara runnit ifrån mig, och jag vet inte vad jag ska göra. låter jag konsig? känns ivf väldigt konstigt att tänka så. men jag har haft som dröm sedan jag var liten om att jag vill gifta mig och skaffa barn och familj innan jag är 25, men för allt det krävs nästan ett fast jobb för att jag ska kunna genomföra min dröm. men om jag ska ha ett fast jobb och hela baletten innan jag är 25 brister mina yrkesdrömmar.
kanske är det så att jag börjar tänka tillbaka på mina 3 år som frisörelev på johnbauer. på vad jag kunnat inrikta mig på istället. känner nu i efterhand att det verkligen inte var något för mig och att jag kunde lagt de tre åren på någonting annat istället. men vad vet man egentligen när man är 15? vet man då egentligen vad man vill bli? några enstaka fall kanske gör det, men övervägande delen av alla 9ondeklassare tror inte jag vet det. det jag hade på min lista om vad jag inte ville gå på gymnasiet för 3 år sedan ångrar jag idag att jag inte valde. hur kan man ha så väldigt fel?

herregud vad jag skriver. måste nästan hejda mig själv. jag har så många tankar och funderingar. hopp och önskningar. saker som jag inte vet om någon ens är intresserad av att lyssna på. därför tänkte jag att det kan vara bra att skriva här istället. då kan de som är intresserad av att lyssna på kan läsa, och de andra kan skita i det.
vet faktiskt inte vart all denna skrivglädje egentligen kom ifrån, kände bara att det var dags att jag gav alla bloggläsare en insikt i mitt liv, vilket jag inte tror att de haft förut. frågan är ju vad jag ska göra. men jag måste nog rappa på lite för att få saker och ting gjorda i mitt liv, så det är väl lika bra att gå och lägga mig nu så jag kan ta tag i morgondagens bestyr.


på tisdag fyller jag år. (grattis till mig själv i förskott)

lördag

grattis försovning. jäkla skit.
skulle haft samling med paraden kl 11 imorse, men icke. katarina ringer och väcker mig 20 över, men då var det ju nästan för sent. skulle ju aldrig hinna till samlingen och hinna vara med i marschen. måste verkligen skärpa mig på det där. kan inte hålla på att försova mig sådär hela tiden. känns som om jag gjort det flera gånger till paraden nu. lite pinsamt måste jag säga. men på onsdag har vi konsert igen och samling kvart över 2, så fan ta mig om jag försover mig då ;)
var ivf bara jag och jennie som var med på konserten idag. kommer inte ihåg varför inte linda skulle vara med. tror det var nåt med nån hund som de just skaffat, eller om hon skulle bort långt någonstans. inte en aning just nu faktiskt :p
konserten gick bra ivf så kan ju trösta mig med det :p

sen resten av dagen har jag faktiskt inte gjort nåt alls känns det som. satt och kollade på miami ink samtidigt som jag monterade ihop vår nya grill som vi fick i torsdags av mamma och pelle, så idag blev det premiärgrillning på en riktig grill här =) har ju hittills bara använt engångsgrillar :p blev väldigt gott ivf!

justja! har installerat till datorn jag fick från skolan också som mamma ska få =) känner inte att jag har något behov av 2 datorer :p

nu ska jag nog plocka undan maten från bordet, sen göra mig klar för sängen =) ska kika på lite csi för ovanlighetens skull :)

fortfarande fredag

sitter här nu och väntar på att chris ska komma hem och maten är snart klar. måste städa upp på bordet nu så vi kan sitta och äta =)

puss och kram!

fredag

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEN!
ja, nu är allt över. känns lite konstigt, men nu är det bara att välkomna vuxenlivet med öppna armar.

har varit en underbar vecka, med bal på måndagen (väntar fortfarande på kort), skola på tisdagen och handla grejer till lastbilen, tävlingar på onsdagen (FRISÖRERNA VANN SPIKSLAGNINGEN!!) och sen blev det trappan på torsdagen! kändes väldigt bra att få springa ut där =) vi vann dessutom mest poäng så vi fick gå ut där först! vilken känsla! kändes väldigt bra! sen efteråt när vi hade sjungit studentsången (som bara vi frisörer hördes på) så gick vi och fick alla grejer runt halsen och sen åkte vi på flaket i ca 45 min innan det började regna så vi åkte hem. tack för dessa tre år mina frisörer =) med alla upp och nergångar, skratt och gråt så har det varit tre bra år!

sen när vi kom hem vid halv 4 åkte vi till mamma och pelle där vi skulle ha mottagningen. först kom farmor och lasse och kort därefter kom även mormor och morfar. efter det började folket bara rulla in en efter en =) de sista åkte runt 8 tiden, så då åkte jag och chris också hem med alla presenter, jag bytte om och åkte sedan upp till carro där alla andra tjejer var =) var där uppe och firade henne till ca halv 12 innan jag, anna och sara gick ner på stan, mötte upp de andra på gennys (som var smockfullt med studenter). men var så grymt trött eftersom jag varit vaken sen halv 6 och varit på champagnefrukost sedan kvart i 7.

chris kom och hämtade mig strax efter 12, för då var jag less, så vi åkte en liten vända runt stan innan vi åkte hem till oss. jag gjorde mig klar och somnade som en stock. vaknade vid halv 12 imorse och gosen gjorde frukost på sängen till mig =) lillsöte!

nu har vi varit ute i säbrå där hans mormor skulle gravsättas, sen passade jag på att hälsa på pappa samtidigt. efteråt åkte vi till chris föräldrar där de skulle fika, så satt och fikade med dem innan chris var tvungen att åka tillbaka till jobbet.

mja, nu har ni fått er en ordentlig uppdatering måste jag säga =)

måndag - studentbal

ikväll är det dags! frisyren fixade jag imorse på salong, sen är naglarna klara sen en vecka tillbaka och nu har jag just fixat det sista på klänningen också :) nu är det bara nedräkningen kvar =) ska vara hos  hannah någon gång mellan 5 och halv 6, och sen åker vi runt 6. det ordnade sig med bil också i allra sista sekunden :) är verkligen pepp nu för ikväll, men gruvar mig för att gå till skolan imorgon ;p men måste ju vara med klassen nu också när det bara är 3 dagar kvar till studenten! 3 DAGAR!!! känns som om det var nyss som man började i 1an ;p men icke! jag är tydligen vuxen på fredag? känner mig verkligen inte vuxen än.. man kan typ säga nyvuxen.. det stämmer nog lite bättre :D

idag kom älsk hem också :) tåget var försenat så han missade bussen hem så jag åkte ner och hämtade honom, snäll som jag är :) men han har gått och lagt sig nu för att han ska orka vara vaken ikväll och kolla på balen :)

men nu ska jag kika på ellen :)

söndag

vilken kväll. vilken kväll! började med middag och förfest hemma hos mig. vi gick härifrån vid 11 och trippade ner till hamnkrogen där krantz och krantz spelade. träffade faster där nere, så hängde med henne och henke sen resten av kvällen. efter stängning gick vi upp på stan och in på bittens, men där blev vi inte långvariga. eller inte jag ivf. gick hem och la mig, och det var väääldigt skönt!

vaknade vid halv 11 imorse och möttes av en väldigt stökig lägenhet. men är för trött nu för att orka göra nåt åt det. men måste göra det innan jag börjar jobba halv 5 :p

nu ska jag kika på bilder.

fredag

otroligt intensiv dag idag måste jag säga! började med att jag vaknade när vi skulle samlas, så det var bara att slänga på sig uniformen ochy rusa till samlingsplatsen. tur att jag inte bor så långt ifrån :p sen gick vi med sambatåget ner till stan. eftersom jag inte hunnit äta någon frukost sprang jag in på hemköp och köpte första bästa, vilket blev banan, jordgubbar och cola - superfrukost a la malin ;)
sprang sedan över till mellanholmen för småtjejerna skulle ha sin första spelning. gick väldigt bra för dem, men det märktes lite att de var nervösa :p så nu blir det sommarlov från drillen hela sommaren :p sen andra gruppen var jätteduktiga de också, samspelta och allt :) malin var så stolt :)

sen var det bara att gasa hem och hämta lite saker och gå tillbaka till samlingsplatsen direkt igen för att ha den vanliga nationaldagsspelningen :p gick väl rätt okej. det var väldigt varmt att stå i solen så länge, men det gick ändå rätt bra för det blåste lite =) blev inte direkt outhärdligt om man säger så :p vi fick göra både september och ståmarschen så jag var nöjd =)
sen åkte jag hem i ilfart, duschade och bytte om, sen hem till mamma på middag :) och var vid det laget väldigt hungrig :p sen gasa ner till teatern för kvällskonserten :p fick göra våra danser till musikalen som vi ska göra i norge. sen fick vi göra vårat drillprogram också, som gick skitbra rentutsagt :p fick också gratis fika och det var ju ett plus :p men allt socker i kakorna och kaffe på det, så jag och jennie hade världens energi bakom scenen och stod och fulade oss och kunde knappt hålla oss för skratt flera gånger :p men det var en trevlig kväll :)

har pratat med älsk nu ikväll också, och han hade det bra =) svarade dock på fel frågor hela tiden och sa samma sak flera gånger, men det unnar jag honom :p han är sällan så så han kan få vara så ordentligt nu :) en natt mindre att sova sjäolv nu :D snart kommer han hem!!! längtar som sjutton!
men känns som om tiden kommer gå fort :) jobb först hela dagen imorgon, sen kommer tjejerna hit för grillning och förfest och sen blir det väl hamnkrogen eller nåt sånt :)

nu måste jag lägga mig. tidig dag imorgon :p

torsdag och fredagnatt

även om dagen började helt snett avslutades den väldigt bra! =) vi åkte först ner alla tjejer till sara för att fira hennes student, sen åkte vi och hämtade lite kubb och grejer, satte oss i stadsparken och hade allmänt mysigt :) massa studenter som var där men själv tog jag det lugnt :) hade ändå hur trevligt som helst! :) även den fradgatuggande tjejen som kom var underhållande :p
efter att ha suttit i stadsparken till runt halv 11 drog vi en lättare cruisingrunda i stan innan vi åkte hem till mig en stund, spelade lite tvspel och åkte sen ner till hamnkrogen där vi mötte upp en carro som var ordentligt glad i hatten! :) så där satt vi, sjöng lite och pratade tills de stängde nu kl. 1, sen blev det hemfärd. och det var väl lika bra det =) ska upp imorgon och låtsas vara halvpigga till en heldag med paraden med spelningar hit och dit och så. men det ska väl gå med sig =)

har hört från älsk nu också och de är i danmark i väntan på färjan över till tyskland :) han har lovat att höra av sig när de stigit i land så jag kan känna mig säker så inte båten sjunkit peppar peppar ta i trä. men hoppas ivf att han kommer ha roligt där nere =) men måste erkänna att jag är något avis eftersom jag också velat följa med. illa.

men i helgen blir det mest jobb :p imorgon hela dagen med paraden, sen lördag ska jag jobba heldag uppe på änget, så det ska bli kul att komma upp dit igen =) känns väldigt länge sen nu. sen på söndag har jag ännu en introkväll på södra, så jag blir fit for fight när jag börjar på riktigt den 16e :) men det är bra, måste ju försöka tjäna lite pengar :D

puss och godnatt!


hejdå älskling :(

nu är chris snart framme i stockholm. skjutsade ner honom till bussen imorse vid 6. vinkade hejdå och sen åkte jag hem igen. skulle ha en heldag intro idag. men när jag kommer hem så har jag glömt nycklarna i lägenheten och porten var låst. så där satt jag. en timme innan jag skulle börja. fanns ingenting att göra. åkte sen upp till lokalen, men mådde piss. blev väldigt påfrestande att sitta utanför på bron en timme kl 6 på morgonen och inte en käft kom ut så jag kunde smita in. sen var det första gången älsk åker iväg länge från mig. så åkte upp och sa att jag inte mådde bra, så jag kunde komma efter lunch istället, så jag kunde vila upp mig ordentligt.

vaknade för ungefär en timme sen, har ätit frukost och borstat tänderna och ordnat mig nu, så nu ska jag kolla på rachael ray och sen åka till jobbet. mår bättre nu, så ska bli kul att jobba lite =) sen slutar jag 4, så då ska jag åka till sara och fira henne den lyckosten som tar studenten idag =) så det blir en kort visit till henne och gratta och förhoppningsvis bli bjuden på gomat :)

gud vad jag önskar att jag kunnat följa med älsk till tyskland. känns verkligen som om det skulle vara jättekul, men paradendagen imorgon hindrade mig. men det kommer väl fler tillfällen :)


onsdag

var hos tandläkaren imorse och gjorde en såndär avgjutning av alla tänder. usch och blä. sköjdes flera gånger när de skulle göra på överkäken. det ger inte direkt någon smak, men just själva konsistensen och att det är så mycket gegga gjorde allt så äckligt.

sen gick jag upp på stan och köpte torrfoder till lillan :) gick en stund på stan och sen åkte jag hem med chris när han hade lunch. så nu har jag varit duktig och tvättat och hängt ut nästan allt så det ska torka fortare (eftersom torkskåpet fortfarande inte fungerar  -.-)

imorgon åker chris till tyskland och blir borta hela helgen. hoppas att jag har nåt att göra då så jag inte behöver sitta hemma och dega :p

måndag

usch fy och blä vad jag inte ville kliva upp imorse när chris knuffade på mig. var ju mitt uppe i en mordutredning i csi?!
ivf, fick småspringa till bussen för att inte missa den, och nu har jag suttit här på skolan en halvtimme i väntan på att klockan ska bli 10 så jag kan lämna in datorn och åka hem igen. jobbig dag, jag vet ;)

har varit lite halvtaskig på att uppdatera, men har ni sett vädret?! helt sjukt! vi åkte och köpte fika igår och åkte till en liten håla bortanför näs där det var hur varmt som helst, dock inte i vattnet ;p gick i tills det gick över knäna, sen hade mina fötter en temp på typ 10 grader :p hade hoppats på att det skulle vara lite varmare eftersom det var så varmt ute, men ICKE! åkte hem vid 4 ivf och sen satt vi hela kvällen i soffan och orkade inte göra någonting. var verkligen olidligt varmt. önskar att vi hade balkong nu, men det har vi ju inte heller :p

i lördags ivf åt vi middag hos chris föräldrar, sen åkte vi hem till mamma och pelle en liten stund innan det var dags för mig att åka ner på tivolit för att sitta i en biljettkur :p det var rätt trevligt faktiskt. men tycker det är så otroligt pinsamt med människor som är runt 40 som går omkring och vinglar och är lika fulla som 14åringarna :p måste tyvärr säga att det var ett par stycken såna. sen vid 1 så stängde kalaset, och jag fick äntligen åka hem :) väldigt skönt!:)


om en timme sitter jag på bussen på väg hem igen. ska gå på stan och träffa mamma på kallings och peka ut lite saker som hon kan tipsa släkt och vänner om vad jag vill ha till studenten. tycker verkligen att det är jättesvårt! sen ska jag nog gå och slösa lite pengar. har av någon anledning lite ont om det nu, men har ju betalat allt jag behöver så nu är det bara spendingmoney kvar :)

ska kika runt lite mer nu, sen lämna in datorn :)

RSS 2.0