lördag

igår blev en otroligt rolig och spontan kväll med Anna och Sara. Började hos Anna och kollade på idol, pratade skit och drack vin. Efter idol gick vi ner till Niclas och Henke, satt där en stund, och sen gick vi ner på krogen. Tänkte först gå på svenssons, men det var nog årets största flopp, typ 4 pers där som satt vid ett bord, sen tomt. pinsamt! istället gick vi in på Gennys, och jag tror att alla hade hittat dit istället. Mycket folk, och vi blev kvar där tills stängning.

Ikväll blir det Halloweenfest med maskerad. Har inte en aning vad jag ska vara för nåt, och jag tror inte att jag kommer gå in särskilt stenhårt för det där med utklädnad, men nåt lite roligt kanske man kan komma på? :)

Var sjukanmäld från jobbet igår och torsdag. Var och tog svininfluensavaccinet i onsdags och blev jättekonstig. Muskel- och ledvärk, feberskänslor och ont i armen nåt åt det jävliga. Var rätt pigg igår, och hade endast ont i armen, och idag känner jag knappt ens av armen. Skönt att det gått över!
På måndag börjar jag min praktik, och jag håller en tumme att det ska gå bra. Satt och pluggade lite igår eftermiddag så jag inte skulle ha så mycket av kursen kvar under praktiken. Jag måste ju vara förberedd? Förhoppningsvis kommer det gå utan anmärkningar. Känner mig lite lätt nervös inför praktiken, eftersom jag är helt nybörjare inom ämnet utvecklingsstörning, men förhoppningsvis går det prima:)

Nej, nu ska jag fundera på om det är aktuellt med utklädnad:)

torsdag

Idag fick jag besked om min praktik, först av alla! :) Nanana!
Ska dit imorgonförmiddag och prata om schemat och så, så jag hoppas att det kommer gå alldeles lysande! Håller en tumme för det!

Annars dag har det inte alls hänt så mycket, var på skolan till halv 10, min sista dag i klassrum eftersom jag läser sista kursen på distans, sen hem, fikade lite te och ostmacka, sen in i duschen. Var verkligen iskallt inne, satt och frös hela förmiddagen. Sen under eftermiddagen låg jag mestadels i soffan, och självklart lyckades jag somna över en timme. Suck! Kommer bli svårt att somna ikväll tyvärr.
Har precis varit nere och grejat med tvätten, och nu håller vi på att laga mat, spaghetti och köttfärssås. Mums!

Mer roligt har jag tyvärr inte att berätta om för idag.
Tack och hej!

onsdag

Varit i skolan idag, kom hem därifrån arg som ett bi. Tur att det inte var någon hemma, för då hade det blivit bråk vill jag lova. Är mest irriterad över att systemet på komvux inte fungerar, och tycker inte att det ska vara så att man inte ska få reda på vart man ska ha praktik.
Pratade med en tjej i klassen, vars man jobbar på ett gruppboende här i stan, så hoppas att jag får komma dit, om jag har möjlighet att välja lite.

Nu blir det jobb till halv 9 ikväll, ska ta och torka frisyren och åka iväg.
Tingeling!

söndag

Fan, utmanad av Jennie att jag måste uppdatera. Hade jag varit dryg nu så hade jag inte skrivit nåt mer, men känner ändå att jag ska vara snäll och skriva ett par radet extra just idag.

I fredags var jag hos Sara med några tjejer till, och vi hade spelkväll. Först spelade vi Alias där jag, Emma och Fanny spelade i lag mot Sara, Anna och Malin. Och så klart så var det ju idol, så vi fick springa emellan fram och tillbaka till saras rum, eftersom hennes föräldrar hade fest med singstar i vardagsrummet.
Efter halva aliasomgången och hela idol kände vi att om det ska vara en spelkväll så måste vi byta spel, även om ingen vunnit. Nästa spel vi spelade var Så det kan låta. Jag och Emma, Fanny och Malin, Anna och Sara i lag. Den gången vann Fanny och Malin.

Tillsist spelade vi barngeni till kl 1, och av någon anledning sjöng vi konstiga låtar till vardagsrummet, och sen skrattade åt konstiga frågor hela tiden. Tror vi var rätt trötta då :)

Igår var Chris nere i Sundsvall hos Joel och såg fotbollen, så jag åkte hem till mamma och Pelle och spelade lite kort, och ni kan ju gissa vilken som vann allt? ;) - JAAAG!! :D Vilket gjorde att Pelle blev aningens sur på mig, men det får han vara :) Han fick en revanch men tog aldrig chansen till vinst, hans fel :D

PussoKram

RSS 2.0