god morgon, god förmiddag, goddag!

underbar dag idag, och jag är ledig! väldigt skönt! =) sitter och kollar på oprah för tillfället i väntan på min bästa talkshow ever; RACHAEL RAY! vet egentligen inte varför hon är så bra, för hon avbryter alltid sina gäster när de pratar :p måste vara för att hon lagar mat där i tvn :p men tycker bara helt enkelt att hon är bäst att titta på under dagtid, för det finns verkligen inget annat att se heller :p inget som lockar ivf :p

sen ikväll är det dags att inviga tivolit också. samling på agda kl. 4, sen marsch halv 5. hade först tänkt gå förbi mamma på kallings och kolla ut lite saker som jag skulle kunna tänka mig att få till studenten så hon kan tipsa släkt och vänner som kommer in och inte har en aning om vad jag vill ha ;p men jag tror att jag trippar ner någon dag till veckan istället, eftersom jag är ledig hela nästa vecka :)

men tror ändå att jag ska ta mig en liten tur på stan sen.. känns tråkigt att bara sitta hemma och inte göra nåt på nästan hela dagen när det är så fint väder ute =)

torsdag

ännu en lugn dag på skolan måste jag säga. märktes att det var fest igår, för nästan alla i klassen var jättebakis och var allmänt sega. är glad att jag stannade hemma idag, för det var ju trots allt studentfoto idag. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med fotona idag, men fick stå längst ut på kanten tyvärr. jäkla klackar. men det blir nog bra ändå. sen efter fotograferingen gick vi ner till klassrummet i hopp om att vi skulle träna till dansen, men det fanns visst ingen dans att träna på, utan de berättade mer om ideerna de hade, sen åkte vi hem och skulle tänka ut lite steg tills sista veckan när vi ska träna mer..


ja, finns tyvärr inget mer att skriva nu. är ledig imorgon, och nästan hela nästa vecka också (måndag 10.00 datorinlämning). imorgon tror jag att jag ska trippa ner på stan :p ska kolla på nåt rosa jag kan ha till studenten. det är ju trots allt vår programfärg :)


Lärarmiddag och mösspåtagning

blev tyvärr ingen uppdatering igår, eftersom dagen var fylld med saker!
jag gjorde min allra sista skoluppgift nånsin på gymnasiet, sen åkte jag hem, duschade och grejade lite, sen åkte jag ner till sundsvall igen för att gå på lärarmiddagen vi skulle ha på primero. mötte upp tjejerna utanför skolan där de stod och tränade på hyllningssången som vi skulle sjunga för marie senare. sen fick vi gå in runt 6, satt där vid borden och det var bara vi där. med andra ord; vi var de enda som var i tid. sen verkade det som att det tog en jäkla tid för de andra att komma in när de var tvungen att pricka av varenda en när de kom in. men tillslut så hade alla kommit in och rektorn och bitr. rektor höll ett litet tal för oss innan det blev dags att äta. maten var jättegod och vi fick tillräckligt för att bli ordentligt mätta också. det blev potatisgratäng, fläskinnerfile och grönpepparsås. efter middagen blev det underhållning av en lärare från skolan som sysslar med magi, så han stod först och trollade, sen skulle lärarna hålla sina hyllningstal till sina elever. våra lärare sjöng först en sång för oss, sen hade vår mentor skrivit personliga brev till var och en av oss, så jag tror att tillslut satt hela klassen och bölade. men det torkade vi undan så kom de in med efterrätt, pannacotta med nån jordgubbssås uppepå. väldigt gott! när allt var ätet och undanplockat kom dj:en och vi flyttade lite bord så vi hade ett dansgolv, och där eller i baren spenderades större delen av kvällen.
jag åkte hem runt 11, för då var min hals helt krasch, så mådde inte så bra. men det var en väldigt lyckad kväll med massa kort som åker in i minnesboken senare!


idag blev jag väckt av mathilda som ringer i panik och säger att projektrapporten MÅSTE in idag före 10 för att vi ska få ett betyg, så det var bara att dra fram datorn då och skriva ihop allt. men låg i sängen och gjorde det. orkade verkligen inte sätta mig i soffan :p men rapporten blev klar och den var inskickad kvart över 9 =)
sen var det bara att kliva upp och äta och göra sig iordning för att sedan ta bussen ner till sundsvall 5 i 11 för att samlas på skolan. jag och magda gick först och åt innan vi gick upp till NO labbet där de satt och drog i sig helium som jag vet inte vad. så där satt vi och skrattade och hade det bra innan det var dags att gå ner till torget för att genomföra mösspåtagningen. tror det var några estettvåor som hade sånguppträdande, sen fick vi ta på oss mössorna och släppa ballongerna, och efter det var det slut. kort och skön dag idag måste jag säga :p
gick på stan sen efter för att leta efter en väska till balen, och hittade en jättesöt liten kuvertväska nu. ÄNTLIGEN!! har letat hur mycket som helst, men har bara funnits blanka, men jag ville ha en matt. och vips så var det inhandlat och klockan blev hemfärd.

nu har jag ägnat hela eftermiddagen med att tömma kameran på massa kort. kolla in dem på min bdb :)

paradendag!

idag har vi haft skolgårdskonserter hela dagen med paraden! det gick rätt bra måste jag säga :) det är så grymt bra träning för det känns inte som "riktiga" konserter :p och jag menar.. småbarnen har ju inte direkt någon koll på allt :p men vi var ivf på 4 olika skolor idag, hälledal, älandsbro, geresta och murberget :p

sen när vi slutade åkte jag ner på stan, bokade tid både för balfrisyren, sen bokade jag även förlängning av naglarna :) så förhoppningsvis  blir det redan på lördag :) sen passade jag även på att köpa nya strumpbyxor som jag kan ha till paraden ;p

nu ska jag göra klart min powerpoint till redovisningen imorgon :) ska kika på lite kläder som jag kan lägga in och så :)

blää

jag är så otroligt uttråkad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! funderar på att kika om det har kommit ut nåt nytt avsnitt av greys som jag kan kika på.. och vips så gjorde det det :)

ligger i soffan nu och kollar på förlossningskliniken på tv4fakta =) får passa på att kolla nu när jag är ensam hemma, chris är så kinkig på allt på tv som har med sjukhus att göra, för han tycker det är så äckligt medan jag tycker det är hur intressant som helst! =)

vem behöver hjälp?

det är VÄLDIGT svårt att svara på ett inlägg som är skriven av en anonym, men när man loggar in på bloggen efter att man har flyttat den är det : publishme.se

söndag!

igår var en väldigt trevlig dag måste jag säga! :) Först hade vi marsch och spelning med paraden ner på torget, sen åkte jag och frippi hem till mig, jag tog mig en dusch och bytte om och hon satt och skrev blogginlägg :p sen åkte vi ner på stan och köpte lunch och satte oss vid biblioteket och snackade lite skit :)

sen åkte vi hem till frida och jag vågade hennes hår, sen satt vi mest bara och drack hemmagjord päronsoda och läste bloggar och pratade om andras liv ;p en mycket trevlig dag :)
sen åkte jag hem och gjorde mig iordning och traskade bort till carro där vi skulle äta mat och kolla på ESC :) men efter en lång väntan på resultatet blev vi less och tog en taxi ner på stan, men det tog ca 50 min innan de ens skickade ut en taxi till oss :p sen kom vi ner på stan och gick in på kajjan och dansade lite, och jag lyckas alltid tappa bort alla för jag träffar alltid någon jag känner och står där typ 20 sek så vänder jag mig om så är alla borta :( väldigt taskigt om ni frågar mig :p

nu har jag tagit mig en liten rast från den alla sista skoluppgift jag har :) har redan gjort den skriftliga uppgiften, och har påbörjat min power point till den muntliga redovisningen på tisdag :) det är ju skönt att jag ivf har imorgon också på mig till att jobba lite :) åt också upp det sista som var kvar av min koch's sallad nu till lunch :) hur gott som helst! =)

imorgon har vi skolgårdskonserter med paraden också :) är egentligen ledig, men måste vara på samling halv 8 imorgon bitti, nästan helt ombytt och klar :p mysigt!
sen under veckan så börjar alla studentsaker dra igång :p
tisdag så har vi vår sista redovisning, sen på kvällen är det lärarmiddag
onsdag har vi mösspåtagning
torsdag blir det studentfoto och eftermiddagen ägnas åt dans till mentorns dag
sen fredag är jag ledig igen, och då är det invigning av tivolit :) sen på lördag är det egentligen sommarfesten, men jag lyckades få nattpasset på tivolit då, så det blir ingenting av :7

nu blir det nåt annat trevligt!

fredagkväll

nu är det nästan helt tomt här igen :p alla har åkt hem till sig, och jag chris och katten är kvar :) var en trevlig kväll måste jag säga =) vi bjöd på flygande jacob till middag, sen pannacotta med passionsfrukt eller hallon (man fick själva välja). så nu är vi mätta och belåtna :)

imorgon har vi spelning med paraden också =) vanlig marsch ner på torget och en spelning där nere :) hoppas att det går bra! börjar bli lite varm i min nya placering som tamburmajor nu också :) sen ska eftermiddagen spenderas med frippi! :) blir väl nå fika eller nåt sånt skulle jag tro :) sen på kvällen blir det fest med tjejerna för en gångs skull :) mat och eurovision tittande, och ev kubb om vädret tillåter, sen blir det väl en tripp ner på stan också om det vill sig :)

fredag!

äntligen är det fredag, men min hosta har fortfarande inte lugnat sig! :(
har varit en väldigt aktiv dag idag, var och handlade ikapp med gammfolket först på förmiddagen, sen hem och göra iordning efterrätten tills ikväll, och nu har vi städat hela lägenheten :) dammsugat och dammtorkat, plockat och grejat, så nu är det finfint här :)

ikväll kommer chris föräldrar och hans äldsta bror med familj hit och ska äta =) blir till att trycka ihop oss ordentligt eftersom vi inte har så stort köksbord :p men det ska nog gå bra ändå =)

sen nu har jag köpt min balbiljett också! skönt att jag hann i tid :) för som sagt så hade de redan packat sitt pick och pack igår när jag kom och tänkte köpa, men inte idag inte! var ute i väldigt god tid för att verkligen vara säker =) annars känns det ju som världens blaha om jag skulle missat sista chansen att köpa :p

nu ska jag kolla på the nanny :) tjena!

eurovision song contest semifinal

ja, av titeln att bedöma så förstår ni nog vad jag kollar på för tillfället.. Charlottes röst sprack under de högsta tonerna, vilket sög, så hon ska ha all tur hon kan ha just nu för att gå vidare :p


hörde dessutom rykten hemma här om en nyrakad skalle, och det var inte brittan idag, utan kristian luuks kära fästmö carina berg. Kolla här!


nehe?

var inte där och sälj biljetter när jag är där då? visst, lugnt! :( åkte dit strax efter 12, och det var tokdött där så nu måste jag åka tillbaka imorgon istället :7

och under de korta 10 min som vi var borta vaknade lillkatten och hade lyckats åla sig till mattan, så när jag kommer in så liger hon och kämpar för att komma någonstans, men hon kom ingenstans :p sen har hon varit lite småäcklig och så också, men det är ju förståligt med tanke på att hon har noll koll på sin egen kropp :p


sen har jag gjort en gamlingsak idag, nämligen spelat bingo :D faktiskt skitkul (men chris tycker jag är en tönt)


tjena!


torsdag igen!

Nu har jag flyttat min blogg också, nu måste jag bara komma ihåg vart jag ska logga in nu :p

ivf, lillan har varit hos vetrinären nu på förmiddagen, och nu ligger hon här på golvet inbäddad med en handduk på en filt :) sen är hon registrerad nu också, så hon är alldeles grön i hela örat :) snart vaknar hon nog och börjar vingla också:)

tyvärr så har inte min förkylning lagt sig riktigt än, så måste nog sjukanmäla mig från min introdag imorgon.. inte så kul att komma där med rosselhosta och hosta på gamlingarna :p

men nu ska jag köpa balbiljett, tjena!

extreme home makeover

jag är hur sugen som helst att bara göra en total rokad på hela lägenheten. möblera om och hela kittet, men tyvärr så är det rätt svårmöblerat här hemma, så tyvärr så går inte det, men man får ändra på andra saker, som typ kuddar, gardiner, ljussaker osvosv :) är hur peppad som helst, men har noll ork. förkylningen har verkligen sugit ur varenda liten gnutta av kraft och ork ur kroppen på mig. sen att jag har sprungit upp och ner i trapporna och grejat med tvätten hela dagen är inte direkt någon energikälla! snarare energitjuv :p

men allvarligt, nu ska jag vara lite realistisk. vilket inte teamet i ehmo är.. tycker verkligen inte om barnrummen de gör. vem tycker att prinsessrum är kul när de är typ 13? eller som idag.. stora solglasögon i trä på väggarna? nejtack, det är verkligen inte nåt för mig :p

nu ska jag kolla klart och se hur huset blev, grina en skvätt (blir alltid känslig av sånt här) sen titta till tvätten igen. har hängt ut tvätten för första gången någonsin här ;p hoppas bara att det har torkat, men det borde det ju ;P är inte allt för kallt ute, och det blåser så det borde inte vara nåt problem :)

fortfarande sjuk

här ligger jag hemma och gör verkligen ingenting. kollar på reprisen av unga mödrar (vilket jag inte alls är ett dugg intresserad av).  men är faktiskt lite oroad för att den dagen när jag får barn att jag ska få sån hängmage och gå upp flera tiotals kilo. men det är ett problem jag får handskas med senare i livet =)

imorgon är det en stor dag för lillan också som ska steriliseras/kastreras :p hon har växt på sig massa nu, sen TROR jag att hon har slutat löpa också.. hon skriker mycket mindre nu och skjuter betydligt mycket mindre, så det ska nog gå bra imorgon =) längtar tills hon kommer hem imorgon och när hon vaknar ut ur narkosen och börjar vingla omkring :)
image23

sysselsätt mig?

har just kollat på 1½ timmes dh. slutet var det märkligaste någonsin, så jag hoppas att det inte tar allt för lång tid nu innan nästa kommer.. men känns som de ska ta sommaruppehåll nu, which sucks. ligger ivf i soffan nu och nyser och snorar om vartannat. tror jag blir hemma från skolan imorgon också.. bara för att inte smitta ner någon såhär tidigt innan alla studentaktiviteter nästa vecka.. men jag hade gärna åkt ner imorgon.. vi ska nämligen göra klart våra gipsmasker då som vi började med förra veckan. men tror inte att den blir så fin med massa nysslem överallt, så är nog lika bra att jag stannar hemma imorgon också.

och det märks att lillan är rastlös nu.. hon springer och hoppar och klättrar på det mesta (inklusive soffan som hon egentligen inte får vara på eftersom den blir hur hårig som helst).

jag ska ringa mamma och kolla om hon kan komma bort med hostmedicinen hon lånade av mig för en månad sen. jag behöver ha den. nu.

xfdhgnb

usch, nu är jag less. mår verkligen piss. tycker att det borde vara på bättringsvägen nu snart, men ICKE! huvudet är hur tungt som helst, så såfort jag ställer mig upp känns det som om jag ska tippa tillbaka igen. och hungrig börjar jag bli också, men allt smakar äckligt nu så vill inte ha nåt.

ska försöka ta mig upp och dra mig 3 meter och hämta en tablett och lägga mig i soffan igen..
men the upside är att jag ivf inte har någon feber.. än..

sjuk á la blä

nu är jag less. jag hatar att vara sjuk. men snuvan har ivf brytit lös nu, så förhoppningsvis är det här slut snart.

nu ska jag kolla på rachael ray och dricka cola (det är det enda som smakar bra nu)

tyck synd om mig! :(

Jag är sjuk, tyck synd om mig. Jag känner hur ynklig och gnällig jag blir när jag blir sjuk ;p dessutom har chris märkt av det också :p
varit hemma och bara tagit det lugnt nu hela dagen. var ner på komvux och lämnade in min anmälan till hösten också. 400 poäng ska jag läsa in :p men på distans, så det kommer förhoppningsvis gå bra =)

nu sitter jag bara i soffan och degar, chris jobbar, så har inte så mycket att hitta på. har just kollat på du är vad du äter med sofia wistam, och blir nästan rädd för att äta värktabletter då när man ser hur många hon tog.

nej, nu ska jag lägga mig och ta det lugnt igen ;p

Vad är väl en bal på slottet (stadshuset i sundsvall)

mot för att sitta hemma i soffan med lite värme och marioljudet från -94? :) nej, skämt åtsido :p alla var jättefina, synd bara att alla kom dit typ 2timmar innan och redan hade gått in nästan när vi kom :p men hann få mig några kort ivf innan de försvann, så jag är nöjd :)

Innan vi åkte ner till sundsvall åkte vi och hälsade på mamma och pelle som höll på att bära in massa möbler i huset :) de ska nämligen sova första natten där inatt, så det var kul :) känns lite bättre nu när man sett hur det ser ut med möbler där nere, innan har det ju bara varit tomma rum, eller ja.. möbeltomma rum utan någon typ av ordning :p bara massa snickarsaker överallt :p
sen när vi varit där en stund åkte vi först ner till birsta, kollade på silvan efter barstolar som mamma och pelle ville ha, men tyvärr så var de bästa vi hittade i utgående sortiment och endast 2 stolar fanns kvar (de behövde 3). men de skulle åka ner själva och kolla och provsitta, men nu vet de ivf vad som finns :) Sen efter att ha kikat lite där gick vi in en snabbis på ikea, köpte lite småplock, sen in på birsta city och kikade lite, jag fick med mig ett hårmousse (som jag behöver nu för att mina nya lockar ska hålla sig).
Efter en lång gåtur åkte vi över på Jade Garden och åt thaimat :) väldigt gott måste jag säga :) blev även efterrätt, friterade bananer med glass!
När vi ätit upp åkte vi sen ner till själva stan och kollade när alla gick in i stadshuset (och vi själva höll på att frysa av varenda lem på hela kroppen). Sen blev det dags för hemfärd, och det var väldigt skönt att sätta sig i en varm bil med sätesvärme kan jag ju påpeka :)

nu ska jag väl vara social och titta när chris spelar :D

tack och godnatt för mig

dagen är över, jag är jättetrött, chris står i duschen, och snart ska jag lägga mig i sängen med älsk och titta på superbad, igen. han ville så gärna se den igen, så man får väl ställa upp :)

det har varit en bra dag idag.
tack för mig!

torsdagstankar

nu sitter jag här och myser i soffan och kollar på "du är vad du äter". dock så känns inte pizzakartongerna som står kvar på bordet sedan en liten stund tillbaka. och nu är det dessutom 2 tjejer som proppar i sig pizza flera gånger i veckan ;p haha, känns bra nu! ;)

idag har jag ivf permanentat håret på skolan. åkte ner som vanligt på morgonen, men visade sig att jag inte behövde vara där förrän typ 12, så satt på skolan och degade i 3 timmar ;p men nu är jag lockig och fin i håret ivf =) kul med liten förändring för en gångs skull :) och färgen höll sig bättre än vad jag trodde också :)

men nu ska jag ägna mig åt nåt annat ;p imorgon ska jag dessutom vara på min första introdag till sommarjobbet =) blir kvällsjobb, 16.30-21.30 imorgon! ska bli kul att prova på nåt nytt nu :)

äntligen!

nu är äntligen designen avklarad efter mycket trixande i kodmallar och stilmallar och gud vet vad, men nu är det klart, och jag känner mig nöjd :)

idag var det en rätt skön dag på skolan också! :) vi skulle göra gipsmasker (nej, jag går inte på lågstadiet, men vi har formgivning så då får vi göra lite roliga saker)
Camilla blev även "sminkad"


Sen efter en förmiddag med gips i hela ansiktet (delar av halsen och lite i håret) åkte jag hem, trippade in på Firehouse och solade några sköna 18 min :) var nog första gången jag somnade i ett solaruim tror jag ;p men någon gång ska vara den första :p

nu ska vi börja kika på vad vi kan äta för middag :)

jäkla design

som ni ser så har jag grejat lite med designen, men för tillfället ligger menyn längst ner och vill verkligen inte lägga sig rätt, och orkar inte mer nu. fixar lite senare idag istället :)

och TACK frida för den fina headern du grejade :) nu är den äntligen framme :)

måndag

känns helt obeskrivligt att det bara är en månad kvar till studenten nu. om precis en månad vid denna tidpunkt glider jag på studentfest! gud vad skönt det ska bli! :)

idag har vi färgat håret på skolan också, så nu är min utväxt borta samt min tråkiga bruna färg som kändes som en mössa ;p nu har jag istället mörkbrunt med violett-röd skiftning och jätteröda slingor i hela håret. blev väldigt nöjd måste jag säga :)

nu sitter jag och tittar på csi efter en jättehandling på coop och drillektioner med småttingarna.
nu ska jag ägna mig mer åt tvn än datorn.

later!

gesällen är ivf över nu

och tänker inte berätta hur det gick, vad jag kuggade och vad jag klarade. är ivf halvnöjd med det jag klarade, så det får väl duga. rätt less bara att jag kuggade det jag tränat på mest -.-

känner bara nu hur ögonen svider efter att all press åkte ur mig så följde även en del tårar med på samma gång, jag har ont i fötterna och ryggen och huvudet och vill egentligen bara lägga mig på soffan under filten nu och inte kliva upp därifrån förrän imorgonbitti. men det blir det inte nåt av, ska laga mat med chris snart, sen efter maten blir det nog en tur hem till mamma och äta lite sockerkaka också.

later!

tacktacktack!!!

Åh, känns så klart att allt ordnade sig trots allt! igår var det påväg att vi elever från skolan inte skulle få göra gesällen för det var tydligen en domare för lite och hon som bestämde i distriktet tänkte först inte göra nåt åt det, men vi lyckades vända det, och nu blir det som planerat i helgen! känns så himla skönt! :)

Idag har jag först gjort en inläggning på Maria, och blev ganska nöjd med den, lite småfix och den kommer sitta som en smäck på lördag :) har dessutom fixat så jag har skjuts hem från sundsvall på lördag okså :) ska ringa mormor och morfar snart och kolla om de båda kan komma ner på skolan imorgon.. skulle vara bra om jag kan klippa mormor innan jag ska permanenta eftersom jag inte får göra det efter när jag är där. sen behöver jag träna på att föna vågor på morfar en sista gång också innan den stora dagen :)

och snart har jag min tandställning också! ska till tandläkaren om ett par veckor och göra den där avgjutningen med det där lila gegget, sen förhoppningsvis får jag den innan året är slut så jag slipper betala för det ;p

nu ska jag ta upp kycklingen ur frysen! :):)

nehepp

har fortfarande inte fått höra nåt, så förmodligen blir det inget av :S

nu ska jag försöka få chris från tvn så jag kan kolla på top model :)


bläbläbläfanfanfan

nu är jag arg.. berättar om det sen när jag vet mer, men just nu är jag riktigt förbannad...


ivf.. efter en kort och meningslös dag på skolan åkte jag hem och tränade dans med paraden till musikalen vi ska göra i sommar =) sen efter det åkte jag ner på stan, lagade min klocka och sen gick jag och solade. UNDERBART! nu är jag inte blekfis längre! =)=)

men.. tro om jag kanske ska ta och dra mig till bilen och åka och hämta plutten från jobbet nu ;p

TACK!

åh, nu känns det bra! tack ida för att du ville ställa upp! :) har äntligen fått tag på min fria damklipp till gesällen i helgen! blev lite avkortat när båda mina potentiella damklippar ställde in förra veckan. men nu har det äntligen löst sig!

på skolan

sitter på skolan nu och gör inte allt för mycket. tog en teoretisk förmiddag idag, sitter och ritar lite strukturteckningar och sitter och skriver ihop drillprogrammen så jag kan skriva ut dem här på skolan :) tyvärr går det rätt segt eftersom jag inte vet hur lång den ena låten är och programmet är inte helt klart :/

ne, ska återgå till min kreativitet nu!

motettens logenkonsert

Grattis mamsen 42 :)


Idag har jag och älsk varit i birsta och kikat runt lite =) skulle köpa en födelsedagspresent till mamma eftersom hon fyller år idag =) men det blir till att fira henne imorgon istället =)

Sen nu ikväll var vi på logen och kollade på hennes körkonsert. Var väldigt bra tycker jag =) åt dessutom sötpotatis för första gången, och det blev kvällens stora matfavorit :) hur gott som helst enligt min mening!
kom hem för en dryg timme sen, och vi har bara kollat på extraextra. älsk står i köket nu och meckar glass och melon nu! mums :)

är hur trött som helst, så ska äta upp glassen fort som ögat nu, sen tvätta av mig och gå och lägga mig! :)

fredag

gud vad det inte känns som fredag idag. känns snarare som en söndag. fredagar brukar inte vara såhär slappa och tråkiga :p
har ivf varit duktig och postat min deklaration idag, var väl kanske på tiden eftersom den ska vara inne senast på måndag ;p

nästa helg är det gesällen, och jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. det är verkligen inte alls långt kvar. har dessutom också fått veta att mina 2 alternativ till fri dam inte kan ;p men det får ordna sig hoppas jag =) får flirta lite med någon som är ledig på lördag och är i behov av en gratis klippning :)

nu ska jag börja kika på recept till middagen =)

första majtåg och bergsåkers hattparad

var för det första en väldigt trevlig valborg igår. åkte upp till frida vid 6tiden och grillade, och alla vart så mätta så vi satt bara kvar på våra stolar och svällde hela kvällen tror jag ;P sen vid 9 åkte jag och hämtade gull och vi åkte runt lite och kikade lite på majbrasor och så =)

sen imorse var det bara att kliva upp när klockan ringde för vi hade vårat vanliga förstamajtåg med paraden. var lite nervös innan för jag skulle leda hela orkestern genom stan, men som tur var så gick några politiskt insatta framför med sina flaggor och fanor, sen åkte även polisen framför för att stoppa bilarna så de inte körde över oss och så ;P höll på att dö också av hatten. har nämligen fått en ny, och den är lite för liten, så när vi stod där på torget så höll jag på att få syrebrist i huvudet, så fick putta upp hatten lite diskret för att trycket skulle lätta lite =)

sen efter det så var det bara att springa tillbaka till mellanholmen och sätta sig i bilen för att gasa ner till bergsåker. där var deras årliga hattparad. började med att vi hade en konsert utanför och gjorde våra program där, och det höll dessutom på att regna undertiden vi hade konsert. blev skapligt kallt om händerna kan jag ju säga :P
sen efter konserten utanför fick vi våra lunchbiljetter för att äta lunch. och det tog aslång tid att först komma fram och få beställa och det var massa strul hit och dit när vi alla skulle beställa. det fanns heller ingenstans att sitta, men jag, linda och hennes pojkvän smörade in oss i nåt VIP bås och fick sitta och äta våra hamburgare där :p

sen var det dags för själva hattparaden vid 3, så vi gick där hela paraden på travbanan och efter oss kom alla finalister i hattparadstävlingen.

var en väldigt trevlig dag måste jag säga, även om det stundtals var väldigt kallt och väldigt uttröttande :p

RSS 2.0