fredag

Denna dag började inte riktigt som jag hade tänkt mig, utan istället med en försovning, men lyckades ändå bara komma 5 minuter sent imorse. Sket i frukosten hemma och gjorde istället en macka på jobbet, vilket även det gick lika bra:) Sen fick jag dessutom tillbaka mina valideringspapper från SSK idag, och blev riktigt glad att läsa vad han skrivit. Skönt att verkligen ha en "högre rang" säga att man är så uppskattad, och dessutom ha det på papper!

Efter jobbet idag gick jag ner, vad som skulle bli, en snabbis på stan, och träffade där på Frida, Linn och Hannah, så ikväll blir det Svenssons med 70-80talstema med förfest hos Sara. Ska bli riktigt roligt måste jag säga! Sen får jag väl se hur det blir imorgon, pratades förra helgen om att jag ska gå på bjudningsdans med Pelle. Har aldrig någonsin tidigare varit på nåt sånt förut. Senast jag dansade bugg var med Pelle på grönalund för typ 3 år sedan. Man får väl se hur det blir med den saken. Problemet i det hela är ju att jag skulle få biljett genom grannen under, men har inte träffat på honom på hela veckan så vet inte riktigt hur det blir med den saken.

Nu väntar lite matlagning - tacos, och sedan ska jag göra mig iordning för en tillbakablick till tiderna då jag knappt var påtänkt.

torsdag

Då var det torsdag igen, och denna vecka har varit ganska fullspäckad. Jobb måndag och tisdag, sen ner till Stockholm kl 5 på morgonen igår för att gå på farfars begravning, sen åka hem igen vid 2 och sedan hemma vid 7, och idag har jag varit och skrivit ännu ett prov, så nu är det bara valideringen på praktiken samt en HLRövning kvar, sen har jag gjort mitt på miroi. Gud vad skönt! :) Ett steg närmare målet vill säga.
Sen idag har jag dessutom sagt upp lägenheten, eftersom vi köpt ny lägenhet och får nycklarna den 1a december. Dessutom har jag förhandlat med BBB så vi inte behöver betala flyttavgiften på 500:- samt att vi får skicka tillbaka gamla modemet gratis och får ett nytt modem för trådlöst internet gratis, vilket känns som en väldigt stor bedrift! :)
Känns väldigt bra nu! Det är faktiskt inte så långt kvar innan vi får nycklarna, bara oktober och november, och de månaderna håller jag tummarna för att de går med rusningsfart så vi kan få nycklarna och börja dona om som vi vill :) Ska bli väldigt kul!

Nu väntar jag på att Chris snabbdusch på, just nu, 30 minuter ska vara klar så vi kan börja kolla på SATC någon gång.

måndag

Sitter hemma hos Kent och Yvonne nu och har precis uppdaterat deras blogg med bilder om renoveringen och takkupearbetet. Chris står ute och tvättar bilen så den ska bli ren och fin! :)

Imorgon ska jag åka och besikta deras släpvagn, men det ska nog gå bra! Förhoppningsvis behöver jag inte backa nåt :)

Vi var och kollade på en lägenhet i lördags, och har varit med i en intensiv budgivning igår, och leder just nu. Håller alla tummar och tår vi har för att vi ska få lägenheten och kunna flytta snart. Är så otroligt less på att bo där vi bor nu, så hoppas verkligen att vi får den här nu :) Håll tummarna åt oss är ni snälla ;)

Nu låter det som det vankas fika här på kornettgatan! :)

fredag

Då var det fredag igen, och det har hänt en del denna vecka. Har varit och kollat på två lägenheter denna vecka, ingen av dem var bra, och imorgon ska vi åka och kolla på en till när jag är ledig på timmar från jobbet. Efter lägenhetsvisningen imorgon blir det raka spåret till mormor och morfar för att fira morfar som fyller 80 idag! :)

Igår var jag på studiebesök på fonus också, och det var rätt intressant att få veta hur de jobbar och så. Kan ju vara bra att veta i mitt jobb :)
Sen tror jag att denna stad har förvandlats till en trafikolycka. Det har varit ovanligt många på bara några dagar; en förra torsdagen här utanför oss, sen 4 st i onsdags och tror även att det var en igår också. Fan, ha lite vett på vägarna!

pussåkram!

söndag

Idag blev det en tur till mormor och morfar istället för igår, och det gick ju lika bra det också! Passade på att toppa håret på mormor också, eftersom morfar fyller 80 på fredag och massa folk kommer dit så kan man ju inte låta hennes halmtak se ut hur som helst!

Varit en lugn ledig helg, och det har varit skönt! Bara hemma och tagit det lugnt. Sen nästa helg väntar jobb, och sen på lördag åker vi ner och firar morfar när jag är ledig på timmar på eftermiddagen.

Imorgon drar drillen igång igen, så hoppas att det flyter på lika smidigt som vanligt. Ska även vara med Matilda när hon ska ha information för sin grupp. Hon har ju sin allra första grupp iår, och hon har inte fått en liten grupp att börja med, utan 16 stycken om jag kommer ihåg rätt. Det blir lite av en utmaning, men det ska nog gå bra :) Jag ska vara med som extrahjälp i början så hon kommer in i det, sen får hon klara sig själv :)

Ska fara bort till mamma om en stund och skriva ut alla papper som ska delas ut imorgon.

fredag

Veckan har gått väldigt fort, och nu är jag 3dagarsledig i helgen, vilket känns otroligt skönt :)
Tänkte försöka komma ner till mormor och morfar under morgondagen när Chris ska på SCA-cupen.

Dagen ska tillägnas skolböckerna så jag blir klar någon gång.

onsdag

Hemma från jobbet idag, orkade inte göra någonting idag. Hade svårt att sova igår, gick inte att ens blunda. Massa minnen som kom upp till höger och vänster.

Jobb imorgon.

tisdag

Trött dag, hela dagen var rätt okej.
Och ikväll kom smällen.
Fan.

Vila i frid <3

RSS 2.0