20091130

Nu har jag haft praktik färdigt, och sista dagen igår gick väldigt bra. Vi var ner på stan på julskyltningen, var på simhallen och fikade och sen tillbaka och spelade spel på kvällen.. Låter kanske som världens bästa jobb, att ha det som man kan ha det hemma, och så är det faktiskt.

Imorgon ska vi på banken och ordna med det sista med lånepapperna och sen får vi nycklarna, känns så himla roligt! Egentligen har jag inte riktigt tid att uppdatera er tappra läsare nu, börjar jobba om en halvtimme och har fortfarande inte tagit mig för att byta om eller torka håret.
Får bli mer uppdatering en annan dag :)

20091127 - del 2

"Nä, jag ska inte gå på julfesten på jobbet."
"Varför inte?"
"Nä, vi tänkte ta en alternativ julfest istället."
"Jaså?"
"Ja, vi ska gå på big boy en kväll efter att vi slutat, sen tänkte vi gå hem"

Hoppas ni får det trevligt! :)

20091127

Frågan är ju om jag verkligen är så förutsägbar som jag tror att jag är, och tyvärr är svaret ja. Kunde redan igår föreställa mig själv
- ta en rejäl sovmorgon - check, sov till 1130
- softa omkring i morgonrocken halva dagen - check, bytte om för en kvart sedan
- komma på när klockan började närma sig mycket att jag fortfarande inte har pluggat nåt - 0,5 check, dagen är ju inte över än.

Ibland känner jag mig ganska tragisk som kan förutse min framtid på det sättet. Vet att jag måste plugga lite idag för att jag ska slippa stressen sen om ett par veckor, och jag vet också att om jag sätter mig med uppgifterna så är jag klar inom en vecka, men vart har motivationen och inspirationen tagit vägen? Jag gissar på att de har åkt på en solsemester på obestämd tid, eller åtminstone tills solen och värmen kommer tillbaka hit.
Ikväll ska vi fortsätta packa hade vi tänkt, och det är väl lika bra, för annars kommer väl stressen med det också. Tror inte vi ska anlita folk från Ludvika ivf, då sparar de även gamla ostkrokar som ligger i skålarna. Snabba, effektiva, och tänker inte ett dugg på att mögel bland de egna sakerna kan uppstå.
Nej, lika bra att man gör något själv så det blir ordentligt gjort.
Prio ett för dagen blir att flytta datorn från sängen till skrivbordet, starta spotify och sedan försöka ta tag i uppgifterna. Måste skriva en recension på en bok som jag nyligen läst ut, och jag måste nästan göra det ganska snart för att jag ska kunna komma ihåg vad boken handlade om.
Tro vad man ska göra till middag idag?

20091126 - del 2

Nu är vi ensamma igen, och trots att klockan bara är knappt halv 10 känns det som om dagen varit väldigt lång. Sprungit runt som en galning fram tills 6 när det var dags för middag, för att därefter ligga halvdöd i en av datastolarna bredvid soffan eftersom den var fullsmockad med folk ända ut i kanterna.

Imorgon blir det ledig dag, och har egentligen inte en aning om vad jag ska hitta på. Blir förmodligen samma som varje ledig dag att jag tar en rejäl sovmorgon för att sedan sitta i morgonrocken näst intill hela dagen, kolla på Grey's och sedan känna när klockan börjar till att bli sent att jag fortfarande inte skrivit mina sista uppgifter till skolan.
Tror jag ska ringa och skälla lite på MiROi imorgon också, börjar bli riktigt less nu på att saker och ting aldrig blir av.

Nej, nu avslutar jag för idag och ska börja kolla på Planet Earth som jag gav till Chris i present idag. Är för tillfället massa pingviner i -70 graders kyla som står som några fån. Visste ni att det är mörkt på syd(?)polen ända tills mars? Med andra ord hela vintern!

20091126

Hipp hipp hurra för min älskling idag!
Väckte honom imorse med lite skönsång, inte för att jag tror att det är det ultimata sättet att vakna till min sköna stämma, men man kan ju alltid hoppas.
Kom hem för över en timme sen, och inte tusan har jag gjort någon nytta inte! Inte diskat, inte duschat, inte dammsugat. Herregud. Kommer bli stressigt med tanke på att Micke och Malin kommer hit om ca 2 timmar, och då ska maten vara på bordet och tårtan ska vara klar i kylen.
Nejdu, bäst att lägga på ett kol eller två!

20091125

Onsdag. Känns som om det kommer bli en lång, men händelserik dag idag. Sitter fortfarande i morgonrocken, och ska väl snart klä på mig för att börja röja här hemma. Sovrummet ser ut som rummet gud glömde, och det ligger kläder och saker nästintill överallt. Känns jobbigt att ta tag i.
Sen om ca en timme ska jag gå bort till jobbet för att gå på ett möte, och efter mötet är slut, ca 15, så är jag ledig igen en timme innan jag börjar jobba 1615.

Imorgon fyller älsklingen år, så imorgon blir det middagsgäster i form av Chris äldsta bror med familj, och sedan kommer svärföräldrarna, ev. Chris morfar Gunnar (som jag inte hört nåt om), och mamma (eventuellt Pelle pch Per också om de inte skulle bowla).

Påtal om bowling så var jag och bowlade igår med praktiken, för tredje gången på 4 veckor, och igår var den bästa omgången hittills spelad. Hela praktikkvällen igår bestod egentligen av skratt och massa tokigheter, och igår var sista gången jag gick med Fredde, och vi kom båda på det innan vi skulle gå hem igår. Kändes lite sorgligt just för att han och jag verkligen kan prata om nästintill allt, och det har varit så bra att gå med honom. Har ju gått med flera andra också, och denna praktik ångrar jag inte för fem öre att jag gjorde, för det har varit så otroligt roligt! Nu håller jag tummarna för att jag kommer in på sjuksköterska efter jul, för då kan jag börja jobba extra där uppe också på timanställning eftersom jag i så fall tar tjänstledigt 100% och inte kommer jobba på schema då. Saknar faktiskt timanställningen lite, eftersom man har mer frihet till att säga om man inte vill/kan jobba.

Nej, nu har jag tjatat på alldeles för länge. Dags att klä sig och sedan ta fram spaden och börja röja här hemma.

måndag

Andra praktikveckan är nu påbörjad, förra veckan gick lysande! Inte hade jag nåt att vara orolig för inte.. Var nog mest nervositeten om att komma till ett nytt ställe och inte veta vad som väntade, men visade sig att det inte var nåt allvarligt, känns bra!
Imorgon blir det praktik på kvällen, och då ska jag följa med och bowla! Det kommer bli kul!

Annars har jag varit ledig i helgen, och lika bra var väl det.. Blev tvärförkyld i fredags med snuva och ont i halsen, så det har varit en lugn helg med massa vila, väldigt bra! Idag är det bara snuvan kvar, och den håller på att driva mig till vansinne!

Nej, nu har jag inte riktigt tid att sitta och döskriva.. dags för kompletteringar!

RSS 2.0