torsdag

torsdag igen och nu är det bara en dag kvar till det efterlängtade lovet! känns som om dagen imorgon kommer gå fort =) ska slinga håret på elin på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska jag klippa jennie och hennes kille =)
dagen har gått rätt fort idag också måste jag säga! Ann hade bokat in en kund, men totalt glömt det, så hon hade åkt till malå, så då fick jag ta över den, folieslingor i hela håret med blekning och färg!=) tack vare det gick förmiddagen relativt fort, sen på eftermiddagen kom gullmorfar och klippte sig, och så blåste jag vågor på honom, så nu blev han allt bra snygg! Klippte även ögonbrynen på honom (som aldrig någonsin blivit gjort) så nu ser han ut som en helt ny man :D hoppas bara inte att mormor blir för sur på mig :P hon tycker ju om när de är så där långa och ja.. ovårdade rent ut sagt :P men vad gör man inte för att träna ordentligt till gesällen? :)

Nu är det inte långt kvar tills dess heller.. 9 veckor! varav typ 3 av dem är lov. med andra ord mindre tid på skolan att kunna träna :S får ta och träna mer hemma då istället =) måste mest träna på morfar på vågorna.. sen är jag i panikbehov av en tjej med page! behöver henne till två av momenten, så skulle vara bra om någon har någon aning om någon som är i sundsvallstrakten som har page som inte går längre än till axlarna så får ni gärna säga till ;)

ne, later!
Puss!

tisdag

början på en ny vecka och det är inte långt kvar till sportlovet nu :) bara 3 skoldagar kvar sen är det lov 1½vecka :p vissa har ju studiedagar direkt efter lovet så får med andra ord längre sportlov nananana! :D

känns dessutom som om jag måste ta tag i min del av projektarbetet snart. rapportskrivande är dock inte min starka sida, men nu när jag ändå har längre lov så kan jag ju lika gärna sätta mig då och skriva ihop allt :)

och idag har jag dessutom tagit mig mod till att boka tid för min tatuering!! en anledning kan ju vara att jag inte visste hur den skulle se ut eller nåt, men nu har jag ganska bra kolla på hur jag vill ha den, så det ska nog bli bra! så fredag nästa vecka är det dags! :D måste säga att jag är aningens nervös, men det ska nog gå bra ändå :)


ne, nu ska jag ta och klippa chris hår och därefter träna på färgteorin som vi har prov på imorgon.. sen lär det ju bli ett avsnitt CSI i sängen sen också!
Puss!

lördag

oj, nu är det visst ett tag sedan jag uppdaterade ser jag. har varit lite mycket nu denna vecka.. frisörlektioner hela veckan och blabla.. var i birsta igår, shoppade på rea på carlings (igen). älskar deras hoods :)

idag har vi varit i övik nästan hela dagen. chris mamma fyllde år, så var uppe hos hans morfar och firade =) så det blev smörgåstårta, vanlig tårta och kakor och paketöppning och allt vad en födelsedag hör till :) sen innan vi åkte hem gick vi ut och åt. beställde pasta och fick ungefär tre portioner mat för min mage som knappt orkar en :p kändes lite pinsamt när de kom och skulle plocka undan, men de kan ju inte bry sig så mycket, med tanke på att de får betalt för det även om man inte äter upp allt :)

ja, och imorgon jobbar chris igen.. de där jäkla övertidstimmarna :/ men passar på att göra mina tjejsaker då när han inte är hemma, som typ.. måla naglarna och kolla på greys =) favvosysselsättningen! kanske blir lite gh också beroende på vad jag är på för humör :)

ne, ska väl hitta på nåt annat nu =)

söndag

ja, vad kan man säga om gårdagen? =) GRYMT god middag hos frida, och tårta efter det också dessutom :) av någon anledning började alla dricka väldigt tidigt, enligt min uppfattning. tom före tårtan.. jag menar.. sprit och tårta är väl ändå ingen hit?
ne, men ivf.. efter tårtan satt vi mest lite här och där och bara pratade och tog det lite lugnt =) sen beställde vi taxi ner på stan. och jag var dessutom väldigt duktig på att släcka ljusen. hrm? fick stearin i och runt ena ögat och fullt i håret ;/ Tur att sara var snäll och pillade bort det åt mig =)

sen åkte vi ner på kajjan och där var det minst sagt inte lite folk. trängsel i kön, ena garderoben var full, trängning igenom dansgolvet till andra garderoben men ja.. jag klagar inte.. dansade och hade askul hela kvällen =) träffade Ullipulli70 ett tag utanför och stog och pratade med henne lite, sen träffade jag alla chris kompisar innan jag skulle gå hem, så gick med dem =) de skulle på någon efterfest nånstans som låg åt samma håll som jag skulle till, så då blev det ju att jag fick sällskap =)

kom hem och bara slängde av mig allt på golvet och somnade som en stock, och idag måste jag säga att jag är grymt pigg! lite seg, men mycket piggare än vanligt =) tacka vet jag promenaden hem igår =)

ne, nu ska jag väl sysselsätta mig med nåt. dagen är ju fortfarande relativt ung =)
Puss!

lördag

tonight's the night! ;) har just kommit ut ur duschen och ska snart plocka fram kläderna tills ikväll. Frippalajnen fyller 20 (fast inte riktigt än, NÅGON är i Thailand osv då) så det blir en tidigare firning av henne ikväll =)
ska till emma först med hannah och fixa oss lite och så :) sen bär det upp till frida för middag och fest =) sen får vi se om vi drar ner på stan (beror på åldersgränsen) eller om vi stannar kvar =) känner för att gå ner på kajjan och dansa lite om jag ska vara ärlig :)

ne, nu måste jag fortsätta fixa lite innan jag ska traska bort till emma =)

Puss!

tisdag

jäkla rygg måste jag säga. i söndags hade det precis blivit så pass bra att jag kunde röra mig normalt, men självklart ska jag vrida till och inte kunna gå upp för trappan. Tur att chris var där och hjälpte mig upp ivf.
så igår var jag hos gustin igen så kan knäckte och knådade, men han fick inte ut det riktigt. hade fortfarande väldigt ont när jag gick därifrån. känns lite bättre idag ivf, så hoppas att det ger med sig.

känns att jag har missat rätt mycket i skolan nu, men det är ju tur att jag är där på torsdagar och fredagar också så jag har lite extratid på mig att ta hand om det jag missar på mån och tis =) det lär ju lösa sig! :)

kommer vara hemma även imorgon, har en skrivuppgift att göra, så vi har hemmaarbete då, så är en ganska skolfri vecka för min del måste jag säga =)


ne, nu ska jag börja på säsong 2 på greys =) kommer säkert hinna kolla igenom allt innan nästa avsnitt kommer ut :(

Puss!

dear sunday

Helgen är snart över, bara slappsöndag kvar.
Igår hände inte vidare mycket faktiskt. Men lyckades ivf åka och fylla kylen och dra igenom en tvättstuga (vilket behövdes eftersom tvättkorgen verkligen svämmade över). Sen på kvällen åkte vi till chris föräldrar för en middag :)
Såg även melodifestivalen där också =) Och Christer Sjögren? Vad håller karln på med? Jo, det ska jag berätta; han sjunger en dödsdålig låt, ser jävulskt nöjd ut och charmar alla dansbandsälskare med ett sliskigt flin och går sedan vidare till globen. Hur gör karln?!  Melodifestivalens första fiasko. Svenska folket, HALLÅ? vad har ni för musiksmak egentligen? :o Amy Diamond däremot var ett av de bättre förslagen att skicka till the globe, så det var inga problem med det =) Men Suzzie Tapperware, som hon blev kallad hela kvällen, vad höll hon på med? Hon var tråkig, sjöng väldigt konstigt och hade en ännu konstigare och dåligare låt. Nej tacka pausunderhållningen med Björn Gustavsson. Det var grejer det måste jag säga.
Måste också få säga att Christian Luuk gör det bäst som programledare. Finns ju dom som inte håller ställningarna på samma sätt som han gör.


Men ja, idag har det varit en hittills slö dag. Spelat gh3 och nött en och samma låt bara för att komma om chris (som har försökt längre på den låten och inte klarat den) och tillslut klarade jag den. Nu är det bara 2 till låtar som är värre som jag måste klara innan jag kan komma vidare. Wish me Luck måste jag bara säga.

Nee, men.. ska man kanske ta upp köttet ur frysen och diska igenom berget av tallrikar och glas som ligger i diskhon? Tror det nästan!
Sen ska jag unna mig några avsnitt av Greys igen. Har ju börjat om att kolla för det går ju verkligen snigelfort för USA att lägga ut nya avsnitt på internet som vi trogna tittare ivrigt laddar ner.

Nej nu ni!
Puss!

justja!

Det var inte i onsdags det var 3 år sedan, utan i måndags. Farmor är inte så bra på det här med datum.
Det var ivf den 4/2 och inte 6/2 som hon hade fått för sig. Bara för att reda ut den lilla kråkan! =)

lördag

Ja, nu var det ett par dagar sedan som jag lämnade ett avtryck här, så tänkte uppdatera trogna läsare =)
Kan ju börja med att i torsdags så var jag och sandra hjälplärare till tvåorna. Sen igår var det begravning på dagen, sen på kvällen så firade vi Sara som fyller år på torsdag, sen var ju Elin hemma från Åre också, så två flugor i en smäll kan man säga =)

Gårdagen med tjejerna var både trevlig och väldigt efterlängtad för min del! =)
Sen efter förfest hos Sara gick vi ner på Kajjan, hittade Jenny Ahlberg, så stod och pratade och dansade med henne mest hela tiden där, sen smög jag därifrån utan att säga till någon för då ville jag hem till min plutt =)

Men nästa helg, då ni! Det blir firande av Frida som fyller 20 =) Dock gör hon inte det förrän i Mars, men det är visst någon som ska åka till Thailand osv och inte är hemma då! :/ men mig gör det inget om vi firar lite innan =)


Later!
Puss!

måndag

måndag kväll igen.
Just kollat in ett avsnitt av csi på tv, och nu väntar jag på att chris ska bli klar i badrummet så jag kan få gå och duscha! :) skulle kännas skönt måste jag säga! skönt med lite värme över ryggen. det hjälper faktiskt litegrann måste jag säga! inte mycket, men litegrann :)

dagen började bra måste jag säga. försov mig, sen hade min handledare på praktiken ringt till skolan och tydligen varit döless på att ha mig där (?) så pratade med marie och bestämde att jag inte skulle gå dit mer. så ringde och "sa upp mig" därifrån sedan. Så nu ska jag istället vara på skolan och vara nån sorts hjälplärare med Anki som har tvåorna :) så det ska bli roligt! =) känns betydligt bättre att vara där och lära ut och lära på samma gång än att bara stå bredvid och inte lära mig nåt alls på praktikplatsen.
Så jag hoppas att det går bra på torsdag =)

På fredag däremot blir det begravning i övik. Älsk ville att jag skulle följa med, så det är klart att jag gör det! Trösta min lilla plutt vid hans första begravning. Ska göra mitt bästa ivf! =) har ju ett par på nacken, men det blir inte lättare för det heller.


På onsdag är det 3 år sedan pappa begravdes också. Farmor ringde tidigare ikväll och frågade om jag ville följa med henne till lunden då, men har inte mycket ork till att ta mig någonstans. Ska till sjukgymnasten igen på onsdag också. Så jag hoppas att han kan ge mig nåt mer smärtstillande så jag kan åtminstonne gå normalt. Går ju med hela kroppen böjd åt sidan så ser ju nästan ut att ha nåt allvarligare fel när jag går. men som sagt, hoppas med allt jag har att det blir bättre snart =)


men nu ska jag försöka komma in i duschen!
Puss!

söndag kväll

tänkte bara uppmärksamma att det faktiskt blev en El Maco med strips och nachos med guaca! äter ifs aldrig upp allt, men det är ju gott tills det att jag blir så mätt att jag inte kan röra mig. (inte för att jag gör det så bra just nu, men det blir värre när man blir mätt vill jag lova!)

Och som jag sa, så åt inte chris nåt från mc eller, utan beställde pizza:p men inte blir jag ledsen för det inte, är så himla döless på att äta pizza så han får gärna äta det själv för min del :)

Ne, nu ska jag vara en sån där bra "best sambo of the year" så ska lägga undan datorn och vara social med min älskling och mysa framför tvn med massa matrester på bordet :) Dessutom börjar ju i en annan del av köping ikväll också, så det måste man ju se :)

Puss!


fortarande söndag

Nu har jag lyckats glo mig igenom 4 greysavsnitt och två rostmackor med ägg på. Och det är fortfarande ingen som har uppdaterat sig. Tråkigt måste jag säga! Tur att chris snart kommer hem så jag får lite sällskap ivf. Tråkigt att sitta hemma själv en hel dag. Man vet liksom inte vad man ska göra.

Sitter och funderar på vad vi ska äta för mat sen också. Jag är görhungrig, men som vanligt är nog inte chris det.. Ska laga mat och han får äta om han vill. Vill han inte ha så får det va! ;p
Jag är sugen på en El Maco.
El Maco med nachos och guaca.
Och strips med den där kryddan som jag inte vet vad det är.
Det vill jag nog ha idag.
Tror inte chris är sugen på mc. Men det är jag!

Nu kommer han nog snart hem.. Hoppas jag.
Kom hem.. NU!
nehe.. men kom hem jättesnart och sysselsätt mig då? :)

Puss!

söndag

Sista dagen på veckan! usch! orkar inte med en måndag igen. Enda positiva med imorgon är väl att jag ska ringa om en ny tid hos sjukgymnasten, eftersom det inte har hjälpt med iprendosen ;/

Sen imorgon på skolan ska vi först ha genomgång på formblåsning, sen på eftermiddagen ska vi ha egen planering, och då ska jag klippa Sara, så har jag åtminstonne en modell avklarad, sen är det bara 3 klipp kvar jag måste dra dit, sen måste jag ta dit en permanentmodell också. Vem nu som vill permanenta håret. Mormor är den enda jag kan komma på, men hon vill egentligen inte permanentas förrän i typ.. maj? så det är 3 månader för tidigt egentligen ;p
Sen imorgon ska jag dessutom passa på att fylla i en ledighetsansökan tills i april så det är avklarat. För då blir det skidåkning i Åre:) hoppas bara att det är massa snö då så det går att åka :)

Ja, och resten av dagen, vad ska jag göra då? Chris jobbar, så jag är helt ensam här hemma. Det är inget bra på Tv och de få bloggar som är uppdaterade sen igår har jag redan läst 3 ggr. Usch, tragiskt.
Började förresten se Gossip Girl i förrgår också. Vet inte om det bara är jag, men SÅ intressant och bra tyckte jag då ändå inte att det var? Har jag fel eller är det bara det att första avsnittet var lite halvtråkigt?
Men ivf så orkar jag inte lägga mer energi på att ladda hem det nu, eftersom det var lite av en besvikelse för min del. Funderar på att börja se Greys Anatomy från början igen, eftersom de nya avsnitten vägrar komma ut för nerladdning. Så ja, en Greys omstart får det bli.

Nu ska jag göra lunch och börja glo :)
Puss!

lördag

Älskling, min lilla älskling!
Vila mot min axel,
Låt mig stryka ditt hår
Låt mig trösta dig,
Låt mig älska dig som ingen annan kan



Hittat lite tid mellan tvätt, handling och iprenknaprande att fylla upp med ett par rader.
Vaknade tidigt imorse, runt 8, vilket jag inte gjort på länge under en helg. Sov oroligt hela morgonen, och det fick ju sedan sin förklaring.
Denna dag har hittills bestått av tvätt och ett besök på härnöhallen för att fylla ett nästan tomt kylskåp. Och när vi väl kom hem kände jag att jag var välförtjänt en fika också, så det blev det :)

Nyttigare saker på gång!
Puss!

fredag

nu är äntligen veckan slut, och en lugn helg väntar! ska bli skönt att vara hemma och bara vila. Kan säga att det behövs för min rygg! kör på högsta tillåtna dosen av ipren för att jag ska kunna gå omkring normalt utan att se helt handikappad ut.

Har just fått lite medicin till lillkatten också :) både behandling för öronen och för magen, så hoppas nu att det hjälper! :) Hon blir lite jobbig när hon går omkring och gnäller och skriker och man har ingenting för att kunna hjälpa henne. Men nu ska hon få sig en kur, som jag hoppas hjälper =)

Som ni märker är jag hemma mitt på dagen idag också, och detta för att ja, läs ovanstående så förstår ni! =) Ryggen fungerar ju inte normalt, så kan inte gå på praktik och göra ett bra jobb.
Satt och tänkte igår på vad det kan ha varit som gjorde att min rygg började krampa ihop sig till en överspänd fiolsträng. Det enda jag kunde komma på var när jag klippte skägg för en vecka sen. Det finns ju ingen bra sitt eller ståställning för detta, och man vill ju inte gärna sätta sig gränsle över kunden heller! ;p 


Nej ni! nu ska jag ägna mig åt lite lunch och ska kika lite gossip girl för att bara slappa :D
Puss!

RSS 2.0