Jag är i chock!

Fick precis läsa i en annan blogg om 13-åriga Alfie och blev så arg.
Han är 13 år och har precis blivit pappa. Hans flickvän är 15, och de har varit tillsammans i 2 år.
Jag är så chockad så jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva.
Läs själva.

Alfie 13 - Nybliven pappa
Bilder

söndag

ja, det kanske är dags att uppdatera lite? har legat med magsjuka sen i torsdags, så det är ivf helgens ursäkt, resten får jag skylla på att jag har jobbat och pluggat och inte haft tid :p

nog om det ;P har ivf börjat träna nu för att gå upp i vikt, så jag och chris går nu mer och tränar tillsammans tre gånger i veckan. Känns väldigt bra att vi äntligen kommit igång! Sen har jag ju som sagt börjat jobba enligt schema också, och det var så typiskt, för jag har inte varit sjuk en enda gång på södergården när jag jobbat, och jag hinner jobba knappt 1 vecka med schema så blir jag sjuk en arbetshelg = 20 någonting timmar! åh, det känns surt! Men vad gör man inte? Vill inte fortsätta vara sjuk, så det är bara till att stanna hemma och pigga på mig.
Har ivf blivit helt frisk nu känns det som, och sen jobbar jag inte förrän onsdagkväll igen, så har haft nästan en hel vecka på mig att rehabilitera mig själv, så då banne mig måste jag vara frisk! :D

Har egentligen inget intressant att skriva om känner jag. Vi har iallafall fått upp spegeln i hallen idag, men Chris är väldigt skeptisk, för spegeln är rätt tung, så han är övertygad om att den kommer ramla i golvet vilken sekund som helst. Vilket vi verkligen inte vill!

Btw, alla hjärtans dag blev inget av. Jag låg och var illamående i soffan hela kvällen, och på dagen var vi i birsta och köpte bestick och hallmatta. Romantiskt, eller hur? ;)

RSS 2.0