torsdag

Fick ett mycket trevligt telefonsamtal från chefen igår, som berättade att jag nu kommer börja gå på en schemarad! = JAG HAR FAST JOBB! Gud vad det känns bra! :) Nu gäller det att kunna plugga så mycket som möjligt under tiden så jag blir färdigutbildad snart, men gud vad bra det känns! Åh, jag är så glad! jippie! :D

Det var bara det jag hade att säga :)

söndagkväll

Igår var vi i birsta och handlade lite till hallen, blev lite ändrade planer då vi hann måla helt klart under fredagkväll, så igår blev det birsta. Fick tag i byråerna vi skulle ha, sen också fick jag en sån där väggsticker också! :) Tyvärr har jag inga bilder på hur hallen såg ut före, utan ni får nöja er med efterbilder :)

  

Första bilden är tagen sett från när man kommer in, och den andra från vardagsrummet mot hallen. Blev en riktigt stor skillnad, och jag är supernöjd! :) Är inte riktigt klart än, då vi inte har någon spegel ovanför elementet och lampa på byrån, men ändå bra, eller hur?

Efter birstaturen igår åkte vi hem till Chris föräldrar eftersom jag skulle klippa Kent. Efter det åkte vi till mamma och Pelle för att äta födelsedagsmiddag. Bjöds på god mat och dricka, trevligt sällskap och spelet Sybarit (livsnjutare betyder det) Låter bilderna tala för sig själva.



Mamma och födelsedagsbarnet (Ja, han är fortfarande som ett barn)


   
 

Sybaritspelet, Chris och Marie (förmodligen var det någon fråga han skrattade åt) och självklart en cpbild på Sara!

Ja, det där får avsluta min helg.
Tack och adjö!
 

lördagnatt

Åh, idag har det blivit grejer gjorda vill jag lova! Dagen började med att jag mötte upp mamma på stan för en fika, och sen hjälpa henne med nya brillor hos optikern, sen hem och lämna katten till henne och börja tejpa till lister och diverse för en ommålning i hallen.
Har målat båda strykningarna och det ser skitsnyggt ut! Ångrar nu att jag inte har någon före-bild, men en efterbild ska jag nog kunna bjussa på när vi fått in möbler och annat myspys där :) Grått blev det ivf på väggarna nu, och det blev mycket mer enhetligt i hela lägenheten. Resten av lägenheten är tapetserad i en ljust grå randig tapet, med ett par vita väggar, och det blev så bra nu med det gråa istället för det gamla gulrandiga som vi var döless att se! Hinner dock inte göra nåt imorgon, eftersom det är klippning och Pelles födelsedagsmiddag på kalendern, men på söndag tar vi bilen till birsta för att shoppa lite! Äntligen får vi göra om lite! Jag har varit så rastlös i lägenheten jättelänge nu, då vi inte haft nåt att göra, eller kunnat göra, men hyresvärden gav sitt godkännande, och betalade till och med färgen, så det gick ju som smort måste jag säga! Åh, det känns så bra!
Imorgon blir det som sagt födelsedagsmiddag för Pelle på kvällen eftersom han fyller år imorgon. Var med mamma på stan idag en stund efter optikern för att hjälpa henne välja present. Han brukar ju vara nöjd med det mesta så vi får hoppas på att det blev bra :)
Nej nu ni barn är det nog dags för mig att sova också. Är inte hela världen om jag vänder lite mycket på dygnet eftersom jag ändå ska jobba på måndagnatt och har ingen lust att somna då ;p
Sleep tight!

update

som jag skrev i föregående inlägg så var vi och kollade på en lägenhet idag, på brännavägen. Rumsindelningen såg helt perfekt ut när vi kollade på internet (och det var också enda bilden som fanns på lägenheten kan tilläggas)
När vi kom in luktade det en blandning av matrester och inrökt lägenhet, väggarna var fulla av hål och tapeterna var hemska (det kunde dock åtgärdas) och det var allmänt grisigt där.
Visst.. man ska inte kolla på såna saker, utan istället se möjligheterna med stället, och hur man ska kunna göra det till sitt eget. men! vad gör man när man möts av ett helt gäng av halvtaskiga första intryck? Det syntes faktigt att det var tre st ungkarlskillar som bodde där, och nu kanske jag drar alla över en kant, men det är inte det som är frågan, utan nu föreställer jag mig såna som är så lat att de endast sköljer av tallriken och kallar den ren, såna som bara dammsuger golvet där det är lätt, för det är besvärligt att dammsuga bakom ett bord osv, ja listan kan göras lång.
Hela lägenheten gav en taskigt första intryck som gjorde att det var svårt att iscensätta sig själv där.. synd tycker jag, för när jag väl försökte bortse från de odiskade tallrikarna med ketchuprester i diskhon och alla miljontals hål i väggarna samt deras soffa som säkert hade sitt utgångsdatum 1973 så fanns det verkligen möjligheter där. För enligt mig fanns även bra möjligheter att kunna göra något till sitt eget där. Rumsindelningen var nästintill precis som bilden visade, hallen var stor och välkomnande, köket hade en stor matplats, sovrummen var även de relativt stora, likaså balkongen, badrummet var halvkaklat på väggarna och det fanns en tvättmaskin. Det hade kunnat bli ett bra boende, men så kommer vi till själva hyran, och det skulle inte fungera. Den var runt 2000 dyrare än vad vi betalar idag, och då inräknat den kommande hyreshöjningen.
Det kändes lite som en besvikelse att även om inte hyran kunde stämma överens så hade den åtminstone kunnat ge ett bra intryck när man kom in, men jag kände verkligen inte 100 för denna, så då är det bara att knega vidare och söka efter någon som känns bättre.

Jäklar vad text det blev, men jag måste ju få förklara för de undrande! Nu är klockan nästan midnatt, jag är inte ett dugg trött nästan, men känner jag efter så är jag nog det. Fick mig precis ett litet skratt också när älskling ligger bredvid och viskar "Dallas" i sömnen 5-6 gånger.

Puss och godnatt!

tisdag

nyss utkommen ur duschen, och älsk kommer och hämtar mig om typ en kvart så ska vi gå och kolla på en lägenhet =) håller verkligen tummarna på att den här ska vara bra så vi slipper bo här mer.. är så otroligt less på att avloppet inte ordnas, jag är less på det mesta med den här lägenheten.. som att den är så liten, fast den inte är det på papper.. den är felplanerad och vi går på varandra hela tiden..jag hoppas verkligen att den här är bra..

ivf.. ikväll är det drill jennie! för det är som sagt tisdag! =)

nej, nu ska jag göra mig klar tills han kommer och hämtar mig :)
pussokram

onsdag

en vecka har gått, och tiden går jäkligt fort! förutom på jobbet idag.. fanns nästan inget att göra från halv 11 till strax före 2, så jag, sandra och jennili praktiskt taget satt hela tiden.. flyttade oss väl mellan olika platser men satt ändå nästan hela tiden ;p kändes jäkligt dumt, men när det inte finns något att göra, vad gör man? ;p

och nu har jag fått kurserna till undersköterskeutbildningen också, så håller på att ragga tag i böckerna så jag kan börja ordentligt :) verkar som jag fått tag på den ena, och den är i sundsvall dessutom, så då är det ju bara att åka ner och hämta den, så det verkar praktiskt och bra =) sen är den andra här i stan, men där har jag inte fått något svar, så frågan är ju hur det blir med den.. förhoppningsvis kollar hon mailen snart så det borde vara under kontroll :)

ikväll har jag faktiskt inte gjort ett skit heller känns det som.. när jag kom hem från jobbet var jag mest bara trött och hungrig. hade inte direkt ork till att sysselsätta mig något ;p

fick höra på jobbet idag förresten att det varit någon dokumentär om siamesiska tvillingar som satt ihop i hela kroppen.. det var som en vanlig människa fast med 2 huvuden, två hjärnor och så.. och det skumma var att det ena huvudet hade kontroll för den högra delen och den andra för den vänstra.. blev en jäkla diskussion om allt från när de körde bil, ja de hade körkort.. varsitt!! till när de skulle ha sex, och kom fram till en jäkla massa teorier om hur det skulle vara, hur den ena kunde styra den andra utan att ha kontroll på den "personens" kropp och så.. sen kom de in på programmet som visade folk som opererade saker innanför huden och så.. typ som horn och såna saker. blee..

har precis klippt chris nu (igen) så nu blir det väl inte förrän i februari förrän han börjar gnälla igen på att håret är långt ;p men det är väl sånt man får ta =)

idag har jag dessutom fyllt i min ansökan till facket och akassan, så nu är det bara en liten sak som ska fyllas i och sen ska det postas iväg så jag kan vara med jag också ;p

nu är jag skrivless. hejdå

onsdag

Har suttit nu i eftermiddag och grejat lite så nu känner jag mig lite mer nöjd med designen! rosa och fint :D

tyvärr har jag ingen skrivlust just nu.. ska börja greja med middagen :D

gott nytt 2009

Nytt år, och nya möjligheter som det kallas.
Gårdagen var lyckad måste jag säga! Som tur var löste det sig med vart vi kunde vara, så det blev väldigt bra! Kvällen bjöd på god mat, gott sällskap, singstar och frågesport. Himla roligt måste jag säga! Och självklart blev det pussar med älsk på tolvslaget! Var ner till en stuga i närheten där några grannar höll på att elda upp en julbock eller nåt sånt precis innan 12slaget. Därefter var det bestämt att vi skulle klappa och hoppa in det nya året. Det var väl en liten annorlunda ritual, men det var ganska roligt måste jag säga! Där efter kom det fram gubbar och skulle krama om en.
Både jag och Chris var rätt slut vid den tiden.. mest jag tror jag :p Men det tror jag beror på att jag jobbade på morgonen och inte sovit så bra men det är smällar man får ta ;) Så efter att bocken brunnit gick vi tillbaka upp till Fridas stuga så jag fick byta om. Vi packade in det vi inte orkade dra med oss i bilen och sen började vi traska hemåt och en och en halv timme senare var vi hemma varma och kalla. Näsan brände för den blev chockvarm när den kom inomhus och benen kliade nåt så fasligt eftersom de var så kalla. Men det var inte så farligt ändå.. Vi kom ju hem och sov gott hemma och det kände jag mest var huvudsaken :) Passade även på att knäppa lite kort igår, så tänkte vara snäll och visa hur jag spenderade min nyårsafton!

Börjar med en bild på värden Frida och Sara :)

   

Trevligt sällskap på andra sidan bordet :)



Avslutar det hela med en bild på eldsvådan.

Tack för en trevlig kväll, nu ska jag åka och köpa karra :D


RSS 2.0