nattbingo

jag börjar bli spelskadad.
jag spelar bingo mitt i natten, sovrumsdörren är öppen och chris ligger och snarkar (eller så andas han väldigt högt) hör inte riktigt från tvn som också är igång.

ikväll har vi varit hos mormor och morfar på middag, hela släkten =) offentliggjorde vår förlovning, och det verkade faktiskt bli lite sura miner också? men jag vet inte om jag hade rätt :P verkade lite som så ivf, men jag bryr mig då verkligen inte ;p

nu börjar bingon igen!

lördag

välkommen ledighet! var väldigt skönt att sova ut idag. tog det lugnt och åt frukost i godan ro, gick ner på stan och kollade lite på marknaden, men det var samma vanliga pack som var där, så var inte så mycket intressant ;p gick in i lite diverse affärer och fick med mig både dittan och dattan hem =) en tröja från lindex (jag går in på lindex ungefär en gång/år) sen lite block och en ny almanacka sen en påse te och en tekula =)

sitter just nu och avnjuter en kopp och ska spela bingo nu. välkommen in i pensionärsvärlden malin!


fredagkväll

äntligen ledig! men grymt trött idag. var hos carro en stund nu ikväll eftersom hon fyller år idag, men blev dessvärre inget långvarigt besök, kände mig mest trött och less, så satt en stund och sen åkte jag hem igen ;p stannade dessutom en snabbis på ok och fick med mig godis hem, så nu är fredagskvällen räddad.

längtar tills imorgon och på söndag när jag får sova ut på morgonen. har vänt på dygnen rätt rejält denna vecka..

tack och hej, puss på dig

torsdag

godkväll!
en torsdagkväll som denna sitter jag och kollar lite på satc och har just tryckt en macka.
första kvällen på hela veckan jag är trött vid den här tiden, känns faktiskt rätt bra eftersom jag börjar 7 imorgonbitti ;p
min sista jobbdag denna månad. sen börjar en ny månad på måndag och så var det dags att börja jaga timmar igen ;p men jag gillar det på nåt sätt. känns bra att kunna välja lite när jag ska jobba =)

jag måste hämta nåt mer att äta. är fortfarande hungrig :s tror jag ska ta lite yoghurt =)

jag behöver väl inte sova?

nu sitter jag uppe inatt igen, som alla andra nätter. jobbar imorgon, 12-2115, och sen på fredag kl 7-16. fredagen känns vemodig. men det är ju bra timmar. jag måste verkligen tjäna ordentligt med pengar nu så vi kan åka iväg sen.

sitter och kollar på jordan rättsläkare nu, och det kan jag tänka mig att nattarbetarna på södergården också gör. har kommit fram till nu de senaste nätterna när jag jobbat att det faktiskt är rätt okej natt-tv nu förtiden. värre var det förut när det bara var tvshop på nätterna. gud, jag hade blivit tokig :S

men ska nog gå och lägga mig och försöka somna nu efter jordan, men det var så spännande så jag känner mig tvungen att sitta kvar och se slutet! när man sitter såhär med datorn i knät och en ASVARM morgonrock på sig är det verkligen hur varmt som helst, och mina fötter måste ha världens sämsta blodcirkulation för de är verkligen som isbitar. nackdelen där är väl att jag inte kommer hitta någon skön ställning att somna i. kommer ligga och vrida och vända och våndas av värme och kyla om vartannat.

i helgen måste jag skriva lappar till de nya drillisarna, samt till nybörjarflaggen. är ju trots allt tamburmajor, men jag fick ändå de nya flaggisarna, och det känns rätt bra, för nu har jag fått 3 timmars jobb i veckan på MoK istället för 1 som jag hade trott, och det är ju inte helt fel. sen är det asbra med las-dagar där också. jobbar en dag i veckan, men är uppskriven på alla dagar i månaden, förutom sommar och jullov =)

nu börjar jordan igen.

onsdag

idag är jag trött. nu har jag jobbat 2 nätter i rad, och det har gått bra =) nu jobbar jag inte natt förrän om en vecka, så det känns skönt att få sova hemma nu en hel vecka =)
igår fick jag lönebeskedet, och det var väldigt uppskattat =)
dock går ju en del till mat, hyra och räkning, men ändå =)

jag ska försöka sova tidigt ikväll
hejdå

måndag

kliver upp imorse, gör mig iordning och går på komvux för information som jag fått papper om (och dessutom ringt och frågat om) så när jag frågar mig vidare idag så får jag svaret "distansarna har ju sin information imorgon kl 6 på kvällen" DÖÖÖ!!! tack för väldigt bra information! de skickade papperna i fredags, så då kommer ju pappret idag. smart :@

ivf så fick jag all information idag som jag skulle få egentligen imorgon så jag behöver inte komma imorgon =) malin meckar allt ;)

nu ska jag åka och hämta älsk från jobbet =)
 

natten är bara barnet

det här är det värsta med att ha jobbat natt. man kan inte somna kvällen efter när man egentligen borde sova.
måste sysselsätta mig med nåt.
känner för att greja lite med designen :p men vet inte hur..

sitter och kollar på repris på os, boxning.
ingen flugvikt idag.
den är roligast.

har ni förresten tänkt på att i flugviktsboxningen så är handskarna större än deras huvuden, och hjälmen ser ut som om den är för tung så huvudet tippar?

jag tycker om jennie <3

' jennie, <3 ludwig ' mariannejennie.blogg.se säger (20:42):

menvadå?!! jag har alltid velat haft svart ögonbryn

malin, <3 chris! säger (20:42):

och sån form ska jag skaffa

' jennie, <3 ludwig ' mariannejennie.blogg.se säger (20:42):

emolooken

' jennie, <3 ludwig ' mariannejennie.blogg.se säger (20:42):

vadå?

malin, <3 chris! säger (20:42):

vadå vadå? ;p

' jennie, <3 ludwig ' mariannejennie.blogg.se säger (20:43):

vilken form?

' jennie, <3 ludwig ' mariannejennie.blogg.se säger (20:43):

ska du baka?

' jennie, <3 ludwig ' mariannejennie.blogg.se säger (20:43):

du kan ju mena vad som helst med form


voíla

kolla vad jag har hittat!!! massa frisyrer (vissa finare än andra)

jag är den snällaste i världen

som skriver mitt andra inlägg idag, endast för jennies skull. tycker väldigt synd om henne som är ensam hela kvällen och natten. någonting måste ju fördriva hennes tid så hon inte känner sig så ensam :)

snart börjar jönssonligan också. men det är med sickans bror osv, så det är ingen gösta ekman med denna gång. det är ju han som gör hela jönssonligan. och han påminner så himla mycket om pelle, mammas karl :) samma sprattiga kroppsspråk, ansiktsuttryck.. ja, praktiskt taget allt. sätt på pelle en basker och byt ut cigaretten mot en cigarr och där har du sickan :)
kommer ihåg när den här jönssonliganfilmen släptes 2000, på juldagen skulle den visas. mamma och pappa tyckte att juldagen var en väldigt tråkig dag just då, så vi gick på bio alla 4. jag är ivf rätt säker på att det var den filmen, för det har inte kommit någon ny jönssonliganfilm sen den, och det var den nyaste vi var och såg, och det är just den som de visar på 4an ikväll. och tant berg från lotta på bråkmakargatan är med också. hon spelar sickans brors mormor :)
jag vimsar och vet egentligen inte riktigt vad jag skriver, men det blir som en liten tankeställare att läsa, och det är rätt kul, eller hur? tar lite längre tid bara, men det är endast för dig jennie :*

det är varmt här, men mina fötter är kalla.


harry ser lika dan ut 2000 som mitten på 80talet. lite mer orakad bara, annars har han inte åldrats så mycket på senare år. eller så åldrades han allt på samma gång så det inte skulle bli så utdraget.

nu vimsar jag.
hejdå.

efter påtryckningar

tar jag mig återigen i kragen och uppdaterar väldigt beroende läsare (jennie) om mitt liv :)
orkar EGENTLIGEN inte skriva, men eftersom jennie så gärna ville så får jag väl så lov =)
är riktigt trött idag, bad chris väcka mig tidigare idag, så han väckte mig halv 2. sen kunde jag inte somna imorse när jag kom hem från jobbet.. hade druckit säkert 5 koppar kaffe på jobbet inatt, så var helpigg till strax efter halv 8. låg och stirrade i taket och låg inte skönt för en fläck. vände och vred och hittade verkligen ingen skön ställning. chris var kokhet så honom kunde man inte ligga mot om man inte hade täcke mellan ;p

sitter och kollar på top model 3 nu, man får se före och efter retuchering, och är faktiskt ganska kul :) känns bra att veta att de ALLTID är jätteretucherade ;p visst att de kan förmedla en känsla i bilderna, men bara för det så betyder inte det att de är snygga i verkligheten. de har inte bra hy, inte det och inte det. Ingen är perfekt nanana ;D

nej nu var jag lite skadeglad och började hålla på som en tjej i klassen som alltid var skadeglad åt att alla andra såg hemska ut. men jag känner samtidigt inte att jag förmedlade samma känsla som hon brukar. har man träffat henne i verkligheten märker man att hon verkligen vill trycka ner andra, spelar ingen roll om det är kändisar eller randompeople, hon ville verkligen trycka ner dem för att verka bättre själv. hon ville att det skulle verka som om hon var perfekt.
Inte schysst.

varsågod jennie, ditt liv är nu påfyllt med livsenergi :)

torsdag

vaknade för lite drygt en timme sen, och har sovit väldigt skönt nu på dagen :)
det gick ivf bra att jobba, och nu börjar jag igen om 6 timmar =) gillade faktiskt att jobba natt, skönt att det inte är så väldigt överdrivet jättesocialt, utan att man mer bara vakar och vaktar om de vaknar och kliver upp :p

nu ska jag svulla i soffan tills chris slutar jobba vid 6 :) ska laga mat till honom också tänkte jag :)

tjena mitt i natten

jag har hittills haft en lugn natt på jobbet, men man ska ju aldrig ropa hej förrän man är över bäcken säger de ju, och jag har fortfarande 3 timmars jobb kvar innan det är min tur att sova.
har hittills dragits med "ojojojoj ajajaj" och "är det natt nu?" allt möjligt kan man nästan säga.
känner att jag börjar bli lite torr i ögonen, men ska klara av att sitta uppe hela natten här hade jag tänkt. är desto skönare att somna då när man kommer hem :) kommer sova väldigt underbart skönt nu på morgonkvisten och förmiddagen känner jag :)

ne, nu ska jag inte sitta här och dumma mig, hoppas ni sover skönt! :)

redo för en vaken natt

nu blir det långuppsittning inatt vill jag lova.
går på och jobbar natt imorgonkväll, så är bra om jag kan vara vaken rätt länge idag, så jag sover länge imorgon och kan ligga och slappa och spara all energi så jag orkar med hela natten. men känner jag mig själv rätt så kommer det nog gå rätt okej :) kommer förhoppningsvis vara ganska upptagen och ha saker att göra så det blir nog bra =)

nu ska jag kolla på csi på tv :)

tisdag

jag ska jobba om en timme
jag jobbar varje dag denna vecka utom fredag och lördag
jag måste vara ledig då
jag vill inte riskera att somna på jobbet
jag jobbar 48 timmar denna vecka
räknade ut att jag jobbar ca 170 timmar denna månad
lönen är välkommen i september

jag har varit duktig och diskat alla tallrikar, bestick, skålar och formar idag på förmiddagen
det tog en timme
nu ska jag göra mig klar för jobbet

hejdå

grattis

.. till mig själv som idag, just denna dag, haft körkort i ett år :) inte så dåligt va? ;)

måndag

nu har min å knapp också börjat lägga av. vet inte vad det är för fel :(
den är väl hungrig som mig.

nu kom posten.


hejdå.

jobbsöndag -.-

sitter dock inte på jobbet och skriver nu, men har redan jobbat en 5timmars förmiddag, och snart väntar en 5timmars kväll också, sen är jag ledig imorgon, sen har jag en likadan tisdag också, men det blir bra med timmar och bra med pengar sen i sept. så jag ska inte klaga.

hejdå

jobblördag -.-

sitter på jobbet och har inga besök än på en kvart. känns lite drygt att bara sitta av tiden måste jag säga, men har sprungit som en tok hela morgonen, så man är väl värd lite extra vila? :) slutar ivf kl 12, sen blir det till att åka hem och ta det lugnt. jobbar imorgon också, och det är lite synd, annars hade jag gärna varit med ikväll med tjejerna eftersom det är fridas sista helg i stan innan hon flyttar till storstaden och börjar skola i FEM år! taskigt! :( får ta och träffa henne nåt i veckan istället när jag har lite bättre med tid :)

nu ska jag väl ta och göra mig iordning för jobb, så jag inte är helt bakom :p

måndag

hemskt blåsig och halvkall dag idag. höll på att blåsa bort imorse när jag sprang omkring till gamlingarna och jobbade. tur att jag hade bil som hade aningens bättre balans än mig så jag inte var helt borta med vinden (jag är rolig) sen efter jobbet åkte jag och älsk ut till svartvik och la oss på stranden där, och vi var helt ensamma, men det kanske var lätt uträknat eftersom vädret var som det var ;p blev mindre roligt när jag fick sand blåst på min sked när jag åt risifrutti. fick ta mineralvatten och skölja den ren ;p åkte tillbaka till stan efter en knapp timme i solen. sen åkte vi hem och jag tog en powernap nu innan fanny kom och klippte sig =) hon har precis åkt nu och nu är det EXTREME HOME MAKEOVER PÅ TV!!!! (väldigt ovanligt)

hejdå.

uppmärksammat

sommar är inte bloggarens årstid.

lördag

ännu en dag, och ännu en helg. men denna med mer nöje än nytta jämfört med tidigare :) jobbar ju trots allt inte, så man får väl passa på när man väl kan? ;)
har varit en snabbis ner till birsta idag och köpt lite smink, fick med mig lite allt av varje, bl.a ett nagellack i ljuslila som matchar tröjan jag tänkte ha ikväll :) ska till mamsen på grillfest, tipsrunda osv =)

har inget att berätta om mitt liv, jag är för tillfället en väldigt tråkig person ;p

(p-knappen å min dator vill inte hänga med som tidigare. jag tror att den börjar se ljuset i tunneln och är å väg till andra sidan :( )

RSS 2.0